Doginka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='weszka']Sporawe :) Waga od 7,1 kg do 7,7 kg :)[/QUOTE] O ja Cieeeeeee, Lotos waży dokładnie 7.7 kg:lol: Świetna jest ta fota:loveu: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-aW9vBvk1rTI/TjxaQiUpAMI/AAAAAAAAINg/pdhJHvF5hzE/DSCF1219.JPG[/url] Quote
weszka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Tekla64']no psy jak sie patrzy !!!! cudne sa i ta gromada na bidna stara sunke pewnie juz deczko zmeczona ta cala wrzawa hihihi[/QUOTE] Ta gromada to męczy Vesper! Tylko ona ma do nich cierpliwość i wielką przyjemność sprawia jej zabawa i zajmowanie się czeredą. Dirki pobawi się od czasu do czasu ale na jej zasadach, a tak to warczy i zwiewa przed nimi ;) [quote name='jambi']no dobra, to ja wpadłam na te zbiorowe foty w wyprawkowych wyprawkach, gdzie są? :evil_lol:[/QUOTE] Nigdzie :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Culineo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Vesperka kochana cioteczka :D a mamusia ma dosyć :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 mamusi sie nie dziwie i ciotce tyz nie hihihi ale te zdjecia w pelnej krasie maluchow wyprawionych to tyz oczekuje po cichutku bo napewno byloby przepiekne Quote
Doginka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ja się nie dziwię, że mamusia ma dosyć, bo one już takie wielkie są:loveu: Quote
weszka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Wielkie i pomysłowe :) oto co da się zrobić w 30 min, 5 szczeniaków i kilka gazet ;) [URL=http://img62.imageshack.us/i/09082011617.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/6976/09082011617.jpg[/IMG][/URL] a takie to jest męczące ;) - po ciężkiej pracy pieski padły (a ja wzięłam się za sprzątanie hehe) [URL=http://img840.imageshack.us/i/09082011620.jpg/][IMG]http://img840.imageshack.us/img840/3473/09082011620.jpg[/IMG][/URL] Quote
Rudzia-Bianca Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Chwilę człowieka nie ma a tu z maluchów takie wielkopsy się zrobiły :) Słodkie są :) Quote
Doginka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Hahaha, dokształcają się maluchy, albo postanowiły Pańci oszczędzić prądu i zamieniły się w niszczarkę papieru manualną zamiast elektrycznej:roflt: Stwierdziły, ze w tych gazetach same bzdury piszą:roflt: Quote
Tekla64 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ty sie ciesz ze ci w sprzataniu nie chcialy pomagac hihihi jaaa one sa juz takie duze wiem wiem malo czasu ale ..... ja ubolewam ze malo zdjec jest choc ciesze sie i tym co jest Quote
Culineo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 cudaki :loveu: ale jak na 5 i tak mało :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nadrobiłam zaległości i stwierdzam straszne zaniedbania ;) mało zdjęć szczeniaków:diabloti::diabloti::diabloti: Żartuję oczywiście ale bałam się że za tydzień nieobecności stracę tyle zdjęć a tu luzik . Śliczne te kompleciki Tania uszyła :) Quote
jambi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 no ładną demolkę dzieciaczki urządziły :lol: [quote name='weszka']Nigdzie :diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] buuuuuuuu...... Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Wczoraj wieczorem w klinice rodziliśmy yorki-była rekordowa ilość 6 sztuk. I tak się z koleżanką lekarką zgadałam,że Ty w mieszkaniu masz 5 olbrzymiątek plus 2/3 dorosłe . Ale ona mnie przebiła :diabloti: Zna osobę która w mieszkaniu ma 14 rodezjaniątek :diabloti::diabloti:Strach to sobie nawet wyobrazić Ciesz się Weszka,że jest pięć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='eria']Zna osobę która w mieszkaniu ma 14 rodezjaniątek :diabloti::diabloti:Strach to sobie nawet wyobrazić [/QUOTE] o matko :mdleje: tam to się pewnie dzieje :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='malawaszka']o matko :mdleje: tam to się pewnie dzieje :lol:[/QUOTE] No musi być wesoło ;) Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 wiecie to wedle mnie nie demolka ino deczko nabrudzily ja wiem co mi narobily moje ino 4 boksery szczyle i uwierzcie to byla demolka, korytarz po nich mialam do kapitalnego remontu hihihi jamniory tez potrafily nabroic oj potrafily cale szczescie ze jak byly mioty po 12 sztuk to wtedy sie jeszcze ino te 6 zostawialo , bo nie wiem jaka bym miala chalupe przy 10 bokserow hihihi ale mimo wsyztsko szczeniory sa ... cudnym przezyciem i teskni sie mocno za nimi jak juz se pojda do domkow i jak se juz czlek odetchnie doprowadzi do ladu wszytsko to znowu go ciagnie coby miec taka mala gromadkie hihihi to dziwaczne jest do wytlumaczenia ale chyba dziala to na zasadzie narkotyku Quote
Culineo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Tekla64']wiecie to wedle mnie nie demolka ino deczko nabrudzily ja wiem co mi narobily moje ino 4 boksery szczyle i uwierzcie to byla demolka, korytarz po nich mialam do kapitalnego remontu hihihi jamniory tez potrafily nabroic oj potrafily cale szczescie ze jak byly mioty po 12 sztuk to wtedy sie jeszcze ino te 6 zostawialo , bo nie wiem jaka bym miala chalupe przy 10 bokserow hihihi ale mimo wsyztsko szczeniory sa ... cudnym przezyciem i teskni sie mocno za nimi jak juz se pojda do domkow i jak se juz czlek odetchnie doprowadzi do ladu wszytsko to znowu go ciagnie coby miec taka mala gromadkie hihihi to dziwaczne jest do wytlumaczenia ale chyba dziala to na zasadzie narkotyku[/QUOTE] a dlaczego teraz nie macie ani jednego boksia ? :) Quote
Culineo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Tekla64']bo mamy sznupy hihihi[/QUOTE] no też racja :D Quote
ahedok Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 witam po dłuugiej przerwie :) ależ urosły! kiedy do nowych domków? Quote
marako Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Jak oglądam tę piątkę cudnych szaraczków, to wspominam moich 10 olbrzymków z ubiegłego roku. Jak trzy pierwsze jakoś dość szybko odjechały do domków i zostało siedem, to stwierdziliśmy wszyscy, że jakoś mało się ich zrobiło i są takie już łatwe do ogarnięcia. (a miało być ich 13!) Zdaje się, że już niedługo zacznie Ci ich ubywać i brakować, Weszko. Trudne dni przed Tobą. Quote
Recommended Posts