Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Nie tylko Ty:multi:
Dobrze że mam kilka komputerów do obsługiwania to się moje własne psiska na mnie nie obrażą za tego szczeniaczka :evil_lol:[/QUOTE]

heheheh no ja mam jeden i w związku z tym Tazzio mój prywatny, osobisty został zdegradowany :lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']E nie nie tego moim bym nie zrobiła...weszko wybacz ;)[/QUOTE]

A co mi tam raz się zyje a to zdjecie takie cudne, że ahhhhhhh

Za to w telefonie na tapecie mam Tazza;) Wiec niech się cieszy :lol:

Posted

Gratuluję Weszka chomiczków :multi::eviltong:

rozbrajają mnie takie foty [url]https://lh6.googleusercontent.com/-0osnQIcBfNc/Tf0GH9qN4UI/AAAAAAAAHvs/-P30unXD0x0/DSC_0449.JPG[/url] :loveu:

Posted

Ciotka się sprawdza w swojej roli :)
[quote name='malawaszka']hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol:[/QUOTE]
Noo, ta to ma powody, zeby sie z dzieciarni cieszyć, nie to co mamuśka ;) Jak u ludzi :D

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol: świetne są :loveu:[/QUOTE]

Vesper najchętniej by tam cały czas z nimi siedziała ;) właśnie codziennie sprawdzam czy przypadkiem nie ma mleka ;) Ale póki co cycuszki malutkie dziecinne ;) i niech tak zostanie!

Posted

[quote name='zerduszko']Ciotka się sprawdza w swojej roli :)

Noo, ta to ma powody, zeby sie z dzieciarni cieszyć, nie to co mamuśka ;) Jak u ludzi :D[/QUOTE]

Ciotka jeszcze będzie miała okazję się wykazać jak maluchy ruszą na łapkach ;) Dopiero się będzie działo!
Mamuśka jest dobra ale dla niej dzieci to chyba obowiązek bo i karmić trzeba i czyścić i pilnować i w ogóle cały dzień psiej pracy. A Vesper ma atrakcję - jak to ciocia ;) wpadnie, pobawi się i idzie do swoich zajęć hehe

Posted

[quote name='Saththa']Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;)

Widziałam na FB.

CUDOWNIE!! Ahhh :iloveyou:[/QUOTE]

Oj tam, lekko ją tyknęła ;) Gorzej się czasem na kimś uwali :D

[quote name='Rudzia-Bianca']Filmik rewelacja , weszko jak Ty oddasz komuś te maluszki ?[/QUOTE]

No to będzie tragedia jakaś...

[quote name='Hanna R.']Są cudne.
Podglądam cały czas - ale dzisiaj filmik zmusił mnie do werbalnego wyrażenia zachwytu :loveu:[/QUOTE]

Bardzo nam miło :):):)

[quote name='klaudusia0219']co za wyrodna matka :diabloti:[/QUOTE]

No wiesz?! Dirki jest słodką mamą, a że duża i ciężkawa to czasem się jej gdzieś źle wyceluje ;)

Posted

[quote name='weszka']
No wiesz?! Dirki jest słodką mamą, a że duża i ciężkawa to czasem się jej gdzieś źle wyceluje ;)[/QUOTE]

hihi mamy za mało dowodów w postaci zdjęć, żeby wiedzieć napewno co u maluszków i ich mamy... :siara:

Posted

[quote name='klaudusia0219']hihi mamy za mało dowodów w postaci zdjęć, żeby wiedzieć napewno co u maluszków i ich mamy... :siara:[/QUOTE]

Noo bez przesady ;)

[quote name='Saththa']
Często jej się zdarza? podejrzewam, że nie;)[/QUOTE]

Powiedzmy, że czasem się zdarza ;)

Posted

Hahaha, nadprogramowe szczenię?:hmmmm:
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-zrlX0bjor78/Tf0GLHvggbI/AAAAAAAAHv8/HbCN7FSlmwU/DSC_0473.JPG[/url]

Filmik świetny jest:loveu:

Posted

Umiliłaś mi dziś pracę, dzięki. Obejrzałam kilka razy film i jestem zachwycona tym, jak Vesperka traktuje maluchy i nimi samymi oczywiście. Dirki ma chwilę oddechu, ale kontroluje sytuację.

Jak ktoś wchodzi do gabinetu, to gęba mi się cieszy od ucha do ucha, a ludziska myślą, że to na ich widok, haha.