Saththa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Nie tylko Ty:multi: Dobrze że mam kilka komputerów do obsługiwania to się moje własne psiska na mnie nie obrażą za tego szczeniaczka :evil_lol:[/QUOTE] heheheh no ja mam jeden i w związku z tym Tazzio mój prywatny, osobisty został zdegradowany :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Saththa']heheheh no ja mam jeden i w związku z tym Tazzio mój prywatny, osobisty został zdegradowany :lol:[/QUOTE] E nie nie tego moim bym nie zrobiła...weszko wybacz ;) Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']E nie nie tego moim bym nie zrobiła...weszko wybacz ;)[/QUOTE] A co mi tam raz się zyje a to zdjecie takie cudne, że ahhhhhhh Za to w telefonie na tapecie mam Tazza;) Wiec niech się cieszy :lol: Quote
Tekla64 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 no towarzycho rosnie i za chwile zacznie zwiedzac swiat alez to szybko idzie u kogos hihihi Quote
anetta Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Gratuluję Weszka chomiczków :multi::eviltong: rozbrajają mnie takie foty [url]https://lh6.googleusercontent.com/-0osnQIcBfNc/Tf0GH9qN4UI/AAAAAAAAHvs/-P30unXD0x0/DSC_0449.JPG[/url] :loveu: Quote
wilczy zew Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ja tam sobie patrzę i patrzę,i patrzę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Dzisiaj mam rodzinny filmik :) [video=youtube;pJxExCuNz08]http://www.youtube.com/watch?v=pJxExCuNz08&feature=youtu.be[/video] Quote
malawaszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol: świetne są :loveu: Quote
zerduszko Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ciotka się sprawdza w swojej roli :) [quote name='malawaszka']hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol:[/QUOTE] Noo, ta to ma powody, zeby sie z dzieciarni cieszyć, nie to co mamuśka ;) Jak u ludzi :D Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [quote name='malawaszka']hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol: świetne są :loveu:[/QUOTE] Vesper najchętniej by tam cały czas z nimi siedziała ;) właśnie codziennie sprawdzam czy przypadkiem nie ma mleka ;) Ale póki co cycuszki malutkie dziecinne ;) i niech tak zostanie! Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [quote name='zerduszko']Ciotka się sprawdza w swojej roli :) Noo, ta to ma powody, zeby sie z dzieciarni cieszyć, nie to co mamuśka ;) Jak u ludzi :D[/QUOTE] Ciotka jeszcze będzie miała okazję się wykazać jak maluchy ruszą na łapkach ;) Dopiero się będzie działo! Mamuśka jest dobra ale dla niej dzieci to chyba obowiązek bo i karmić trzeba i czyścić i pilnować i w ogóle cały dzień psiej pracy. A Vesper ma atrakcję - jak to ciocia ;) wpadnie, pobawi się i idzie do swoich zajęć hehe Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Vesperce się mało tyłeczek nie urwie :D hiih a maluchy cudaśne :loveu: jak łapa suczydła :D Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;) Widziałam na FB. CUDOWNIE!! Ahhh :iloveyou: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Filmik rewelacja , weszko jak Ty oddasz komuś te maluszki ? Quote
Hanna R. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Są cudne. Podglądam cały czas - ale dzisiaj filmik zmusił mnie do werbalnego wyrażenia zachwytu :loveu: Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Saththa']Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;) [/QUOTE] co za wyrodna matka :diabloti: Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [quote name='Saththa']Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;) Widziałam na FB. CUDOWNIE!! Ahhh :iloveyou:[/QUOTE] Oj tam, lekko ją tyknęła ;) Gorzej się czasem na kimś uwali :D [quote name='Rudzia-Bianca']Filmik rewelacja , weszko jak Ty oddasz komuś te maluszki ?[/QUOTE] No to będzie tragedia jakaś... [quote name='Hanna R.']Są cudne. Podglądam cały czas - ale dzisiaj filmik zmusił mnie do werbalnego wyrażenia zachwytu :loveu:[/QUOTE] Bardzo nam miło :):):) [quote name='klaudusia0219']co za wyrodna matka :diabloti:[/QUOTE] No wiesz?! Dirki jest słodką mamą, a że duża i ciężkawa to czasem się jej gdzieś źle wyceluje ;) Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='weszka'] No wiesz?! Dirki jest słodką mamą, a że duża i ciężkawa to czasem się jej gdzieś źle wyceluje ;)[/QUOTE] hihi mamy za mało dowodów w postaci zdjęć, żeby wiedzieć napewno co u maluszków i ich mamy... :siara: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [QUOTE]Oj tam, lekko ją tyknęła ;-) Gorzej się czasem na kimś uwali :-D[/QUOTE] No wtedy zdecydowanie;) Często jej się zdarza? podejrzewam, że nie;) Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [quote name='klaudusia0219']hihi mamy za mało dowodów w postaci zdjęć, żeby wiedzieć napewno co u maluszków i ich mamy... :siara:[/QUOTE] Noo bez przesady ;) [quote name='Saththa'] Często jej się zdarza? podejrzewam, że nie;)[/QUOTE] Powiedzmy, że czasem się zdarza ;) Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='weszka'] Powiedzmy, że czasem się zdarza ;)[/QUOTE] Biedna musi byc zmęczona;) Cały czas uważac na dzieciaki;) Quote
Doginka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Hahaha, nadprogramowe szczenię?:hmmmm: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-zrlX0bjor78/Tf0GLHvggbI/AAAAAAAAHv8/HbCN7FSlmwU/DSC_0473.JPG[/url] Filmik świetny jest:loveu: Quote
Fides79 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 no Vesper daje czadu, hi hi hi a maluchy to takie pełzające piszczałki :loveu::loveu: Quote
gusia1972 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 sorry za off ale dwa szczeniaki potrzebują pilnie DT [url]http://www.dogomania.pl/threads/209839-Dwa-szczeniaki-w-typie-owczarka-szukaj%C4%85-domu[/url]! Quote
marako Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Umiliłaś mi dziś pracę, dzięki. Obejrzałam kilka razy film i jestem zachwycona tym, jak Vesperka traktuje maluchy i nimi samymi oczywiście. Dirki ma chwilę oddechu, ale kontroluje sytuację. Jak ktoś wchodzi do gabinetu, to gęba mi się cieszy od ucha do ucha, a ludziska myślą, że to na ich widok, haha. Quote
Recommended Posts