Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='greatmadwomen'][URL]http://img862.imageshack.us/img862/5130/28042011307.jpg[/URL] jaka grzeczna :loveu: i wygląda trochę w stylu "czemu przeszkodziłaś mi w obgryzaniu patyka" :D[/QUOTE]

Tak właśnie było :) Pańcia przeszkadzała żeby zrobić fotkę i pokazać Wam :)

[quote name='Tekla64']nooo sa cudne i jakies takie dzisiejsze fotki sa inne , mowiace fajnie wygladaja , ja jestem w nich zakochana
i nie wiem w ktorej bardziej
hihihi[/QUOTE]

Fotki takie na luzie cyknięte jedną ręką na popołudniowym spacerku. Teraz chodzimy też na łąki wieczorem i wracamy tuż przed zmrokiem wtedy jest fajnie, pusto, cicho, wieje chłodek z pól. Lubię tak. I suczydła też.
Przekazuję wyrazy uczucia :loveu:

[quote name='ahedok']niby inne kolorystycznie, ale miny takie same :diabloti:[/QUOTE]

Wszystkie w głębi są takie same bez względu na kolor ;)

A! Najlepsza historia dzisiejszego dnia. Co też narobiła Furla :diabloti: Rano poszła z moją siostrą do parku gdzie biegała, słonko świeciło, ptaszki śpiewały, park był pusty i było miło aż do czasu kiedy to słodki Furliszonek znalazł bagno gdzie pogalopował i się zaczął taplać, a na koniec zanurkował cały (!) tak że Marta myślała że się menda utopiła. Jak wyglądała łatwo sobie wyobrazić tyle że z parku musiały jeszcze wrócić do domu samochodem (samochód drobny szczegół, ma jasnobeżową skórzaną tapicerkę, dobrze że kombi i Furla ma tam swojego dry beda do świnienia).
W domu zaczęła się kąpiel ale Furla była tak usyfiona że czas kąpieli mocno się wydłużył. Więc moja biedna siostra musiała odwołać 2 służbowe spotkania poranne bo 2 godziny kąpała psa, a następnie łazienkę i siebie :mad: Nie ma jak pracowicie zacząć dzień :evil_lol:

Posted

no wlasnie nic ino potwierdzaja sie moje slowa : psy miewaja zarypiste pomysly na zabicie czasu nie tylko swojego hihihi

a moze Furla stwierdzila ze czas na kapiel w kosmetykach i pelne SPA ?

Posted

[quote name='Tekla64']no wlasnie nic ino potwierdzaja sie moje slowa : psy miewaja zarypiste pomysly na zabicie czasu nie tylko swojego hihihi

a moze Furla stwierdzila ze czas na kapiel w kosmetykach i pelne SPA ?[/QUOTE]

I jest dziwna reguła, że te ich pomysły im są "lepsze" tym bardziej nie pokrywają się z naszymi planami ;)

[quote name='eria']Nooo Furla zaszalała ! A Ty narzekasz na Vesper !! :D[/QUOTE]

No! Fajnie wiedzieć, że inni mają gorzej :D

[quote name='malawaszka']hahaha szkoda, że nie ma fotek błotnego potwora :lol:[/QUOTE]

No właśnie! Wcale się Marta nie popisała że w szale nie zrobiła żadnej foty :diabloti:

Posted

[quote name='Fides79']oo kurna, a to się Furla rozbrykała:diabloti: chyba bym umordowała albo na kotlety przerobiła:angryy:[/QUOTE]

Od zawsze tak ma :eviltong: Czarna ruska chlewiara i tyle :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']
No właśnie! Wcale się Marta nie popisała że w szale nie zrobiła żadnej foty :diabloti:[/QUOTE]
należy się raczej cieszyć,że w szale nie było żadnych ofiar śmiertelnych hahahaha

Posted

[quote name='eria']należy się raczej cieszyć,że w szale nie było żadnych ofiar śmiertelnych hahahaha[/QUOTE]

z całą stanowczością stwoerdzam, ze do tego można przywyknąć :)

Posted

[quote name='ahedok']haha, to chyba zmowa, bo nasz mały dzisiaj odwiedził rów ze ściekami i skończył w brodziku (na szczęście mnie przy tym nie było)[/QUOTE]

To miałaś farta :D

[quote name='wilczy zew']Psicę zapakowałabym do klatki.[/QUOTE]

Ale ja właśnie ją od klatki odzwyczajam :cool3: Po kilku próbach stwierdziłam, że można spróbować i zaczęłam zostawiać ją w ciągu dnia jak jestem w pracy. Po paru wybrykach ostatnie dni idealne :multi: (tfu tfu odpukać!).

[quote name='eria']należy się raczej cieszyć,że w szale nie było żadnych ofiar śmiertelnych hahahaha[/QUOTE]

Oj tak! Chyba było ostro sądząc z opowieści ;)

[quote name='Saththa']z całą stanowczością stwoerdzam, ze do tego można przywyknąć :)[/QUOTE]

No nie wiem, nie wiem :razz:

Posted

I zaspamuję se we własnej galerii ;) Proszę Was o głos na mój sklepik [url]http://www.miejscedobrejenergii.pl/eko-pies[/url] Głosować można codziennie więc się nie krępujcie ;)

Posted

[quote name='malawaszka']to przypominaj co jakiś czas - będziem głosować ;)[/QUOTE]

zgadzam się przypominaj bo zapomnę, albo daj do podpisu :)

Posted

Dzięki za głosy :) Będę się przypominać (jak nie zapomnę hihi).

Dzisiaj miałam ciężki poranek bo o 4.30 obudził mnie smród... Sądziłam, że któraś puściła takiego bąka ale jak po chwili nie przeszło to już wiedziałam w czym rzecz... Biedna Vesper się pochorowała, miała okrutną biegunkę :shake: więc do rana ganiałyśmy co chwilę. Całe szczęście wygląda że sytuacja opanowana.

Posted

Ja to mówię, że każdy przyzwoity sznaucer od czasu do czasu musi się posrać ;) Nagle przychodzi i szybko przechodzi. Dieta przez 1-2 dni, kilka sprawdzonych leków i mija. Łapnęła coś świntucha wczoraj na spacerze no i tak się to kończy.
Dobrze, że tylko tyle bo przy pladze kleszczy i tej cholernej babeszjozie człowiek z lekka panikuje. A wczoraj znów kilka naniosły więc miałam przez chwilę nieciekawe myśli jak ją tak z rana mordowało.
Co poza tym? Pogoda oczywiście nawaliła. Wczoraj było pięknie do ok. 16, później ochłodziło się do 13 st. i lało prawie cały czas aż do dzisiaj do ok. 14. A najładniej zrobiło się już po 18. Szlag może człowieka trafić. Wyszykowałam sobie wczoraj rower bo chciałam jechać na wycieczkę no to pojechałam do doopy :angryy:
No i Dirulek mi się jakoś zaokrąglił :loveu: Aż się boję skoro tak wcześnie :cool3: Jeszcze kilka dni i zobaczymy co też tam się dzieje w czeluściach.

Posted

dobrze, że już opanowane, To znaczy się, że Taz zjuż przyzwoity jest :) ale to mojej prywatnej osobistej winy to ja nie wiem czy sie liczy:)

Zaokragliła mówisz?:razz: