Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Dziecię wpasowane jest idealnie. I żebym wiedziała, że suki go słuchają i szanują - on je zresztą szkoli dość często i to bardzo fajne bo wiedzą że to nie jest ludzkie szczenię ostatnie po nich tylko człowiek równy statusem nam.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha ale niedźwiedź :D aaa jechałam dziś kawałek trasą olkuską - tak pod wieczór własnie - tłum ze śląska wracał ze skałek hahaha normalnie było ciasno jak w godzinach szczytu w tygodniu

Posted

Myśmy na skałkach w Krakowie byli, na Zakrzówku. Ale tłumy pewnie takie same. Nie lubię tego i odstręcza mnie to od wszelkich weekendowych wypadów.

Posted

Furla wygląda tak pięknie, że chyba tych grabek Ci nie oddam:diabloti:
choć dla Twojego zdrowia i dobrego samopoczucia sugeruję Jolę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fotki dałaś fajniusie, ale przez ten badziewny suwak przyjemność oglądania się zdecydowanie zmniejsza:angryy: i jak miałam dziś wrzucić trochę do siebie tak mi się odechciało:roll:

Posted

ile zdj

Napisał Fides79
a czy ja też mogę się usmiechnąć i fotki podesłać :modla::grins:

Widzę, że już się uśmiechnęłaś bo jest nowy :smile:

hi hi hi ten co teraz widać to sobie sama skleciłam :evil_lol:

ilee zdjęć :multi:
kozice pięknie się prezentują :lol:

https://lh6.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TX0HYP_MSPI/AAAAAAAAHGA/jCYkjiH2xjk/s640/DSC_2010.JPG :crazyeye::crazyeye: ale zarośnięta, ojjj ma tego futra tyle, ze wystarczyłoby na jeszcze jednego psa ;):loveu:

Posted

[quote name='Saththa']
A co do sznaucera pieprz i sól ale olbrzyma to nigdy mi sie nie zdarzyło :(

To musisz to nadrobić. Wtedy sama zobaczysz jak się od siebie różnią jakością i ilością futra ;)

[quote name='eria']o w mordę! ale będziesz miała roboty przy Furli !!!!!!!!!!!!

Nawet boję się do tego podejść :crazyeye:... a chciałam przypomnieć że była robiona przed Bożym Narodzeniem. Może nie na super krótko ale jednak.

[quote name='ariss']Furla wygląda tak pięknie, że chyba tych grabek Ci nie oddam:diabloti:
choć dla Twojego zdrowia i dobrego samopoczucia sugeruję Jolę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fotki dałaś fajniusie, ale przez ten badziewny suwak przyjemność oglądania się zdecydowanie zmniejsza:angryy: i jak miałam dziś wrzucić trochę do siebie tak mi się odechciało:roll:

Furla wygląda tak, że nawet moja siostra miłośniczka zaroślaków, kategorycznie zarządziła fryzjera :evil_lol:
Rozważam opce oddania jej w czyjeś ręce co by moich oszczędzić. Ale Jola daaaleko :placz:
No właśnie nowy format dogo jest beznadziejny :angryy::shake: Nie wiem czy to tak już na zawsze czy forma przejściowa?

[quote name='Fides79']ile zdj

hi hi hi ten co teraz widać to sobie sama skleciłam :evil_lol:

ilee zdjęć :multi:
kozice pięknie się prezentują :lol:

https://lh6.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TX0HYP_MSPI/AAAAAAAAHGA/jCYkjiH2xjk/s640/DSC_2010.JPG :crazyeye::crazyeye: ale zarośnięta, ojjj ma tego futra tyle, ze wystarczyłoby na jeszcze jednego psa ;):loveu:

Oj ma futra, mogłaby troszkę Vesper odstąpić :evil_lol:
Dobrze że koziczki sie podobają :p

Posted

[quote name='weszka']To musisz to nadrobić. Wtedy sama zobaczysz jak się od siebie różnią jakością i ilością futra ;)

[/QUOTE]

Koniecznie, koniecznie :) Kiedy się wybieracie do szczecina?:D

Posted

Powinnam się wybrać jak najszybciej ;) żeby dać Furlę w ręce cudotwórcy psiego groomingu. No ale raczej załatwię to lokalnie więc jak to sie mówi "następną razą" ;)

Posted

Zorganizowałam sobie fachowe wsparcie do Furli ;) cffana jestem hehe
Nie, nie foty z Nikosia. W komórce mam dobry aparat ale nie aż tak, zwłaszcza do focenia obiektów przemieszczających się.

Posted

Tekla64 napisał(a):
ale kiedy sie zabierzesz za Furle i ja postuluje o zdjecia najlepiej z calgo procesu!!!!
a juz koniecznie jak bedzie pikna !!!!

ooo super postulat

i super że się Weszka zgadza, będziem czekać z niecierpliwością ;)

Posted

ha! ale musze Ci powiedzieć weszko, że dzięki tym zdjęciom to ja w końcu wiem, która jest która
[quote name='weszka']

menda :angryy:

o niby że taka grzeczna

Vesperka - jasniejszy pysio, Dirulek - ciemniejszy :grins: juz sie naumiałam i będę pamiętać!

a co do "futra", to faktycznie u pieprzaka nigdy nie uwidzisz takiego zarostu i burzy włosów jak u czarnych ;)

Posted

jambi napisał(a):
ha! ale musze Ci powiedzieć weszko, że dzięki tym zdjęciom to ja w końcu wiem, która jest która

Vesperka - jasniejszy pysio, Dirulek - ciemniejszy :grins: juz sie naumiałam i będę pamiętać!

Otóż to! Widzisz jakie to proste :)

Posted

Dzisiaj aura i tak łaskawsza bo lekko mży od czasu do czasu, a wczoraj cały dzień równo lało.

Koleżanka jest super - to cane corso, mniej więcej równieśniczka Vesper. A to nie blizna tylko prążki ;)