Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']http://img231.imageshack.us/img231/7878/dsc0380d.jpg
fantastycznie uchwyciłaś moment :) !

A Winter to taki grzeczny husky,że sobie luzem zupełnie pomyka ??

Ten guz Sympy wygląda na fotkach tak jak u Kreosia , tylko u niego to zdiagnozowany był uchyłek odbytnicy, taka przepuklinka jakby.

Kilka zdjęć fajnie wyszło ale ostrość nie do końca taka jakbym sobie życzyła żeby była ale warunki kiepskie no i umiejętności nie te ;)
Winter jak na huskiego jest bardzo grzeczny, biega luzem i nie zwiewa przed siebie choć przeważnie jest łapany w locie albo na jakiegoś innego psa.
Guz niestety przepukliną nie jest :(

[quote name='anetta']Cudnie się bawią, aż miło popatrzeć :loveu::loveu:

Dla Sympy duuuzo drapanka za ucholem, drap, drap, drap.

Też uwielbiam patrzeć na takie zabawy :)
Mizianko, drapanko przekażę.

[quote name='Od-Nowa']a są już jakieś wieści,wyniki z ostatnich badań?

Nie ma jeszcze... czekamy jak na szpilkach...

A póki co Vesper się przeziębiła. Kaszle jak gruźlik. Podjadę z nią dziś do wetki żeby zobaczyła czy poradzi sobie z tym sama czy coś musi dostać mocniejszego bo ja na razie daję jej echinaceę. W każdym razie szlaban na długie spacery, żarcie śniegu i przerwa w szkółce na razie do czwartku, a jakby się okazało ze trzeba dłużej to będziemy wypisywać zwolnienie ;)

Posted

zdrowieć kudłate !!!
taaa żarcie śniegu skądś znam. Foksika ledwo wpuszczę na pola i zaczyna się żarłoczne śniegowe szaleństwo,nawet w kagańcu. Też się martwię,żeby się nie doprawiła...

Posted

u nas jest jedzenie śniegu tylko i wyłącznie jak bardzo chce się pić :razz: choć chyba bym wolała, żeby odchodziła konsumpcja zimnego śniegu niż śmierdzącego ludzkiego gooowna:angryy:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
polecam betaglukan. wyciągnęłam ostatnio całe kichające stado z zakatarzenia i kaszlenia. obeszło się bez antybiotyku :-)

kciuki mocno trzymam!

Nic poważnego się nie dzieje - ma dostawać wit. C (ewentualnie aspirynę na noc) i echinaceę i powinna sama sobie dać z tym radę. Mogę też rzeczywiście spóbować tego specyfiku, o którym piszesz.
Zwolnienia ze szkoły nie ma ;), a jedynie kilkudniowy szlaban na takie szaleństwa jak na zdjęciach ;)

ariss napisał(a):
u nas jest jedzenie śniegu tylko i wyłącznie jak bardzo chce się pić :razz: choć chyba bym wolała, żeby odchodziła konsumpcja zimnego śniegu niż śmierdzącego ludzkiego gooowna:angryy:

Dla moich jedzenie śniegu jest przyjemnością samą w sobie. Chyba taką samą jak pochłanianie gooowien ;)

Doginka napisał(a):
Zazdroszczę umiejętności robienia fot na śniegu i w ruchu:loveu: Super te foteczki :loveu:

Kochana nie ma czego zazdrościć - foty są dalekie od doskonałości ale w końcu chodzi o pokazanie chwil psiego szczęścia, a nie idą na konkurs foto.

Posted

Super zdjęcia śniegowych szaleństw :)
Moja Bianula uwielbia śnieg i tarzanie , spacer to jedna wielka mordęga dla mnie bo psisko co chwilę staje rzuca się w śnieg i tarza w nim kilka minut , zrobi 2 kroczki i znowu tarzanko .

Zdrówka dla zwierzaków .

Posted

Zdrówko jest takie, że od Vesper zaraziła Dirki i teraz już obydwie są kaszląco-smarkające :shake: No ale to było do przewidzenia.

Mamy kilka zdjęć ze szkółki - jakość jak widać ale robione w ciężkich śniegowo-wieczornych warunkach.

Posted

i moja duma z dnia wczorajszego. Po trudnych treningach Vesper wytrzymała kilka minut na siad-zostań!!! Aż do wczorak było to niemożliwe bo się zrywała. A wczoraj siedziała, koło niej ćwiczył drugi pies, chodził fotograf i nic - sucz siedziała!!!

no co mi robisz zdjecia :)

Posted

Na fotach tak właśnie byczasto wychodzi i chciałabym żeby już tak wyglądała :) ale to jest zupełną nieprawdą - na żywo to chodzący patyczak hehe