eria Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://img231.imageshack.us/img231/7878/dsc0380d.jpg fantastycznie uchwyciłaś moment :) ! A Winter to taki grzeczny husky,że sobie luzem zupełnie pomyka ?? Ten guz Sympy wygląda na fotkach tak jak u Kreosia , tylko u niego to zdiagnozowany był uchyłek odbytnicy, taka przepuklinka jakby. Quote
anetta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cudnie się bawią, aż miło popatrzeć :loveu::loveu: Dla Sympy duuuzo drapanka za ucholem, drap, drap, drap. Quote
Od-Nowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a są już jakieś wieści,wyniki z ostatnich badań? Quote
weszka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='eria']http://img231.imageshack.us/img231/7878/dsc0380d.jpg fantastycznie uchwyciłaś moment :) ! A Winter to taki grzeczny husky,że sobie luzem zupełnie pomyka ?? Ten guz Sympy wygląda na fotkach tak jak u Kreosia , tylko u niego to zdiagnozowany był uchyłek odbytnicy, taka przepuklinka jakby. Kilka zdjęć fajnie wyszło ale ostrość nie do końca taka jakbym sobie życzyła żeby była ale warunki kiepskie no i umiejętności nie te ;) Winter jak na huskiego jest bardzo grzeczny, biega luzem i nie zwiewa przed siebie choć przeważnie jest łapany w locie albo na jakiegoś innego psa. Guz niestety przepukliną nie jest :( [quote name='anetta']Cudnie się bawią, aż miło popatrzeć :loveu::loveu: Dla Sympy duuuzo drapanka za ucholem, drap, drap, drap. Też uwielbiam patrzeć na takie zabawy :) Mizianko, drapanko przekażę. [quote name='Od-Nowa']a są już jakieś wieści,wyniki z ostatnich badań? Nie ma jeszcze... czekamy jak na szpilkach... A póki co Vesper się przeziębiła. Kaszle jak gruźlik. Podjadę z nią dziś do wetki żeby zobaczyła czy poradzi sobie z tym sama czy coś musi dostać mocniejszego bo ja na razie daję jej echinaceę. W każdym razie szlaban na długie spacery, żarcie śniegu i przerwa w szkółce na razie do czwartku, a jakby się okazało ze trzeba dłużej to będziemy wypisywać zwolnienie ;) Quote
ariss Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 równie niecierpliwie czekam na wyniki!!!! a Vesperaczkowi dużo zdrówka!!! Quote
Od-Nowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 polecam betaglukan. wyciągnęłam ostatnio całe kichające stado z zakatarzenia i kaszlenia. obeszło się bez antybiotyku :-) kciuki mocno trzymam! Quote
kaho Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Fajowe zdjecia - widac, ze sie swietnie bawily:thumbs:. Zycze zdrowka calej trojce :loveu: i czekam na wiesci o wynikach Sympuli :shake:. Quote
eria Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 zdrowieć kudłate !!! taaa żarcie śniegu skądś znam. Foksika ledwo wpuszczę na pola i zaczyna się żarłoczne śniegowe szaleństwo,nawet w kagańcu. Też się martwię,żeby się nie doprawiła... Quote
ariss Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 u nas jest jedzenie śniegu tylko i wyłącznie jak bardzo chce się pić :razz: choć chyba bym wolała, żeby odchodziła konsumpcja zimnego śniegu niż śmierdzącego ludzkiego gooowna:angryy: Quote
Doginka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zazdroszczę umiejętności robienia fot na śniegu i w ruchu:loveu: Super te foteczki :loveu: Quote
weszka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Od-Nowa napisał(a):polecam betaglukan. wyciągnęłam ostatnio całe kichające stado z zakatarzenia i kaszlenia. obeszło się bez antybiotyku :-) kciuki mocno trzymam! Nic poważnego się nie dzieje - ma dostawać wit. C (ewentualnie aspirynę na noc) i echinaceę i powinna sama sobie dać z tym radę. Mogę też rzeczywiście spóbować tego specyfiku, o którym piszesz. Zwolnienia ze szkoły nie ma ;), a jedynie kilkudniowy szlaban na takie szaleństwa jak na zdjęciach ;) ariss napisał(a):u nas jest jedzenie śniegu tylko i wyłącznie jak bardzo chce się pić :razz: choć chyba bym wolała, żeby odchodziła konsumpcja zimnego śniegu niż śmierdzącego ludzkiego gooowna:angryy: Dla moich jedzenie śniegu jest przyjemnością samą w sobie. Chyba taką samą jak pochłanianie gooowien ;) Doginka napisał(a):Zazdroszczę umiejętności robienia fot na śniegu i w ruchu:loveu: Super te foteczki :loveu: Kochana nie ma czego zazdrościć - foty są dalekie od doskonałości ale w końcu chodzi o pokazanie chwil psiego szczęścia, a nie idą na konkurs foto. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Super zdjęcia śniegowych szaleństw :) Moja Bianula uwielbia śnieg i tarzanie , spacer to jedna wielka mordęga dla mnie bo psisko co chwilę staje rzuca się w śnieg i tarza w nim kilka minut , zrobi 2 kroczki i znowu tarzanko . Zdrówka dla zwierzaków . Quote
Rudzia-Bianca Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja też trzymam i zaciskam i nie puszczam :) Quote
kaho Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mam nadzieje, ze zdrowkiem u Was juz lepiej :cool3: - trzymamy kciukasy. Quote
weszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Zdrówko jest takie, że od Vesper zaraziła Dirki i teraz już obydwie są kaszląco-smarkające :shake: No ale to było do przewidzenia. Mamy kilka zdjęć ze szkółki - jakość jak widać ale robione w ciężkich śniegowo-wieczornych warunkach. Quote
weszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Chwila rozprężenia wyglądam jak zomowiec z pałą ;) aport w teorii wykłada Jacek-instruktor waruj Quote
weszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 i moja duma z dnia wczorajszego. Po trudnych treningach Vesper wytrzymała kilka minut na siad-zostań!!! Aż do wczorak było to niemożliwe bo się zrywała. A wczoraj siedziała, koło niej ćwiczył drugi pies, chodził fotograf i nic - sucz siedziała!!! no co mi robisz zdjecia :) Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 super :klacz: niech dziewczyny zdrowieją szybko!!!!!!! a Vesper już taka wielka, że tylko broda przypomina że to dzieciak :mdleje: Quote
weszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Żeby był komplet to mnie też dzisiaj boli gardło ;) Vesper duża i chuda, a co do brody... wznoszę modlitwy żeby jej rosła!!!! Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 serio chuda? a na fotkach wygląda całkiem całkiem nie chudo :lol: Quote
weszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Na fotach tak właśnie byczasto wychodzi i chciałabym żeby już tak wyglądała :) ale to jest zupełną nieprawdą - na żywo to chodzący patyczak hehe Quote
eria Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pięknie Wesprzaczek pracuje !! :) Zdrowiejcie wszystkie 3 jak najszybciej! Quote
Recommended Posts