Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']

[B][COLOR=navy]co to za porzeczkówka??:diabloti: podeślij trochę na Mazury poleconym i priorytetem [/COLOR][/B][/quote]

Porzeczkówka z porzeczek z raju Amigi. Własnoręcznie pędzona mniam mniam :diabloti::cool3: A na degustację zapraszam osobiście :eviltong:

Posted

Oj dobra, dobra! Chociaż myślałam że nie będzie pijalna bo jakoś zajeżdżała bimbrem i kwasem :roll: Ale po ostatnim zlaniu i odstaniu jeszcze 3 tyg. zupełnie się zmieniła i jest coraz pyszniejsza :cool3::razz:

Posted

[quote name='weszka']Porzeczkówka z porzeczek z raju Amigi. Własnoręcznie pędzona mniam mniam :diabloti::cool3: A na degustację zapraszam osobiście :eviltong:[/quote]

[COLOR=Navy][B]taa osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za 12 godzin będę, wyjdziesz po mnie ???:p

odjazd mam 21:14
przyjazd 08:52 :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='weszka']Tiaaa porzeczkówka z rana jak śmietana :evil_lol: Matusz - wsiadaj w pociąg :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]ok, to będę tak jak napisałem o 8.52 na głównym :diabloti::diabloti:

będziesz czekać ???:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[B]weszka[/B] mam do Ciebie techniczne pytanie :diabloti:

Jak w Wordzie zmieniasz tekst z poziomego na pionowy ?? Nie mogę sobie przypomnieć :hmmmm: Zawsze zmieniałam przez wstaw pole tekstowe, później klikałam na zmień kierunek tekstu i powtarzałam tę czyność, aż napis był tam gdzie chciałam - a teraz nie mogę tego wogóle ustawić :hmmmm:

Posted

he he Matusz ale się napaliłeś :diabloti::evil_lol:

[B]Monita [/B]ja wstawiam tabelę (z obramowaniem albo bez zależy jak chcę żeby było widać) i tam jest taka opcja zmiany kierunku tekstu w komórce tabeli.

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]no z pewnością kac będzie po takiej porzeczkówce :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

Piszesz z pociągu :evil_lol:???

Posted

[quote name='weszka']Piszesz z pociągu :evil_lol:???[/quote]

[COLOR=Navy][B]tak jestem już w drodze ;) mam fajny przedział więc sobie piszę z laptopa ;) nie ma to jak nałóg:cool1:

tylko czekaj na mnie rano i nie zaśpij:mad:[/B][/COLOR]

Posted

[B]Matusz[/B] ja o takiej porze to jestem w uśpieniu więc mógłbyś mnie zastać w pieleszach... :razz::diabloti: Ale ostatecznie mogę się poświęcić i odebrać Cię z dworca :evil_lol::eviltong: nie mam daleko :evil_lol:

Posted

[quote name='weszka'][B]Matusz[/B] ja o takiej porze to jestem w uśpieniu więc mógłbyś mnie zastać w pieleszach... :razz::diabloti: Ale ostatecznie mogę się poświęcić i odebrać Cię z dworca :evil_lol::eviltong: nie mam daleko :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]ok, bo ja pierwszy raz będę w Krakowie, nie znam go wcale...:roll:
mam nadzieję, że masz jakiś plan zwiedzana na jutrzejszy dzień ;)?:razz:[/B][/COLOR]