Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [COLOR=Navy][B]Witanko wieczorowe :) co to za porzeczkówka??:diabloti: podeślij trochę na Mazury poleconym i priorytetem [/B][/COLOR] Quote
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='weszka'][B]Justys95[/B] - witamy i na stałe zapraszamy :)[/QUOTE] Jasne, że będziemy zaglądać :) Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]co to za porzeczkówka??:diabloti: podeślij trochę na Mazury poleconym i priorytetem [/COLOR][/B][/quote] Porzeczkówka z porzeczek z raju Amigi. Własnoręcznie pędzona mniam mniam :diabloti::cool3: A na degustację zapraszam osobiście :eviltong: Quote
AMIGA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mówisz, że dobra? Ja się jeszcze nie odwazyłam spróbować. Dla scisłości dodam, że to "czarnoporzeczkówka":lol: Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Oj dobra, dobra! Chociaż myślałam że nie będzie pijalna bo jakoś zajeżdżała bimbrem i kwasem :roll: Ale po ostatnim zlaniu i odstaniu jeszcze 3 tyg. zupełnie się zmieniła i jest coraz pyszniejsza :cool3::razz: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='weszka']Porzeczkówka z porzeczek z raju Amigi. Własnoręcznie pędzona mniam mniam :diabloti::cool3: A na degustację zapraszam osobiście :eviltong:[/quote] [COLOR=Navy][B]taa osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za 12 godzin będę, wyjdziesz po mnie ???:p odjazd mam 21:14 przyjazd 08:52 :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Tiaaa porzeczkówka z rana jak śmietana :evil_lol: Matusz - wsiadaj w pociąg :evil_lol: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='weszka']Tiaaa porzeczkówka z rana jak śmietana :evil_lol: Matusz - wsiadaj w pociąg :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]ok, to będę tak jak napisałem o 8.52 na głównym :diabloti::diabloti: będziesz czekać ???:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
AMIGA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Matusz, a ubierz się ciepło, bo u nas zima ze hej :lol: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 To my też Cię przywitamy ;) co powiesz na miodinkę :razz: Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Matusz ale będziesz mieć kaca po takich mieszankach. :evil_lol: Słodkie noski - tylko całować. Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [B]weszka[/B] mam do Ciebie techniczne pytanie :diabloti: Jak w Wordzie zmieniasz tekst z poziomego na pionowy ?? Nie mogę sobie przypomnieć :hmmmm: Zawsze zmieniałam przez wstaw pole tekstowe, później klikałam na zmień kierunek tekstu i powtarzałam tę czyność, aż napis był tam gdzie chciałam - a teraz nie mogę tego wogóle ustawić :hmmmm: Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 he he Matusz ale się napaliłeś :diabloti::evil_lol: [B]Monita [/B]ja wstawiam tabelę (z obramowaniem albo bez zależy jak chcę żeby było widać) i tam jest taka opcja zmiany kierunku tekstu w komórce tabeli. Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Tylko ja muszę mieć tekst w jednym ciągu - nie tabelę :roll: Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 To też się da - wstawiasz jako tabelę - 1 wiersz, 1 kolumna i wtedy jest jednym ciągiem dowolnej szerokości i wysokości jak sobie ustawisz. Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [COLOR=Navy][B]no z pewnością kac będzie po takiej porzeczkówce :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Hmmm ... no tak :happy1: Dzisiaj już mi się oczy kleją, ale jutro się z tym znowu pobawię ;) Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]no z pewnością kac będzie po takiej porzeczkówce :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Piszesz z pociągu :evil_lol:??? Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='weszka']Piszesz z pociągu :evil_lol:???[/quote] [COLOR=Navy][B]tak jestem już w drodze ;) mam fajny przedział więc sobie piszę z laptopa ;) nie ma to jak nałóg:cool1: tylko czekaj na mnie rano i nie zaśpij:mad:[/B][/COLOR] Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [B]Matusz[/B] ja o takiej porze to jestem w uśpieniu więc mógłbyś mnie zastać w pieleszach... :razz::diabloti: Ale ostatecznie mogę się poświęcić i odebrać Cię z dworca :evil_lol::eviltong: nie mam daleko :evil_lol: Quote
weszka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Śmichy śmichami ale ja już idę spać. Oczęta się kleją. :sleep2:DOBLANOC :sleep2: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='weszka'][B]Matusz[/B] ja o takiej porze to jestem w uśpieniu więc mógłbyś mnie zastać w pieleszach... :razz::diabloti: Ale ostatecznie mogę się poświęcić i odebrać Cię z dworca :evil_lol::eviltong: nie mam daleko :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]ok, bo ja pierwszy raz będę w Krakowie, nie znam go wcale...:roll: mam nadzieję, że masz jakiś plan zwiedzana na jutrzejszy dzień ;)?:razz:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts