Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

ariss, wsiadaj w pociąg i do Kraka. zobaczymy się jutro :diabloti:
ech bajeczka... oby tylko pogoda była łaskawa ;)

chyba jednak uda mi się tym wcześniejszym pociągiem pojechać;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ariss, wsiadaj w pociąg i do Kraka. zobaczymy się jutro :diabloti:
ech bajeczka... oby tylko pogoda była łaskawa ;)

wiecie, że bym z Wami pojechała:loveu:ale życie to nie bajka:shake:

Posted

Nie wybrali jeszcze:mad: Wahają się między nr 2 czyli show i nr 3 czyli gapą :razz: Moje faworytki to nr 2 lub nr 4 work - czyli jest szansa że jak wezmą 3 to będę miała cięzki orzech do zgryzienia. Wiadomo że na żywo może się wszystko zmienić ale... W każdym razie nadal znoszę jajo :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
osz kurcze ale masz fajne emocje :loveu::loveu::loveu:

Nooo tak ale teraz akurat to targają mną sprzeczności :question: Czy dobrze robię, którą wybrać, jak sobie poradzimy itd. No i jeszcze że tam trzeba jechać, wrócić itd.
Normalnie taka jestem właśnie --> :nerwy:

Posted

weszka napisał(a):
Nooo tak ale teraz akurat to targają mną sprzeczności :question: Czy dobrze robię, którą wybrać, jak sobie poradzimy itd. No i jeszcze że tam trzeba jechać, wrócić itd.
Normalnie taka jestem właśnie --> :nerwy:

ach ja Ci zazdroszczę :loveu: wymarzyłam sobie ostatnio, że w przyszłości poszukam szczeniaczka CTRa, ale czarnego podpalanego - a jakby mi się trafiła gwiazdka z nieba to czarno-srebrnego, ale to marzenia :loveu::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ach ja Ci zazdroszczę :loveu: wymarzyłam sobie ostatnio, że w przyszłości poszukam szczeniaczka CTRa, ale czarnego podpalanego - a jakby mi się trafiła gwiazdka z nieba to czarno-srebrnego, ale to marzenia :loveu::lol:

dlaczego? przecież dobrze miec marzenia tylko czasem trzeba uważac o czym sie marzy bo one czasem sie spełniaja z nawiazką:razz:

Posted

Macie rację, że tam zupełnie inaczej, jak u nas, traktuje się zwierzaki. Koty, które pomieszkiwały w hotelu, w którym mieszkaliśmy, były strasznie chude i w połowie dzikie. Tzn. nie uciekały na widok ludzi, ale raczej nie było mowy o tym by je pogłaskać. Jeden raz tylko widziałam jak facet prowadził 2 psy na sznurkach, a reszta wyglądała na bezpańskie rzeczywiście.

Posted

Dziewczyny mała jest przecudna, a ten roześmiany pychol-miodzio:loveu::loveu::loveu:czekam na Wasze opowieści i całą mase fot:loveu::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
to przez Wawke wracają? :crazyeye: :evil_lol:

jakby jechały przez Wawe to bym ta małą ukradła:evil_lol:
dostałam foto mms:multi::loveu::multi::loveu: