Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Taki to właśnie wątpliwy urok tych krajów :shake:

Wczoraj był ciąg dalszy odgruzowywania Dirki. Jednak fajne te grabki ale chyba tylko na bardzo przerośniętą i dobrą gatunkowo szatę. Gdyby miała krótszy włos to mogłyby uszkodzić okrywówkę, a tak to w sam raz zebrały całe śmieci z wierzchu i teraz już trymerkiem Marsa dobiorę się do resztek podszerstka. Sucz zrobiła się gładka ale jeszcze sporo roboty żeby było jako tako. Śmiesznie teraz wygląda bo tułów prawie na gładko, a głowa jakoś dziwnie zarośnięta, cała bardzo zjaśniała, a łepetyna ciemna jak od innego psa :evil_lol: Doszlifuję całość w tygodniu wykorzystując urlop macierzyński :cool1:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja siostra była na Praktykach w Atenach i mówiła,że mają tam jakieś programy ochronne dla psów. raz w roku wszystkie kolejno są wyłapywane i szczepione, prowadzony jest ich rejestr itd. są znakowane jakoś a ludzie bardzo je szanują.
nie wiem jak jest to w innych miejscowościach.
jak oglądałam jej zdjęcia z pobytu tam byłam zszokowana - wszędzie na ulicach leżały w grupkach psy.

nóżkami przebieram w dalszym ciągu :evil_lol:

Posted

Może i rzeczywiście te psy nie są źle traktowane ale dla cywilizowanego Europejczyka takie wałęsające się psie watahy są widokiem co najmniej dziwnym. Jeśli jest tak jak napisałaś to nie jest źle.

Ja to już całkiem spore jajo znoszę ;) Zwłaszcza że dzisiaj wieczorem będzie wiadomo którą sucz wybiorą Niemcy i które zostają do wyboru dla mnie.

Posted

To daj nam szybko znać jak juz będziesz wiedziała która Twoja:loveu::loveu::loveu:juz się doczekać nie mogę- zupełnie jakbym z Wami jechała:evil_lol::stupid:

Posted

[B]ariss[/B], wsiadaj w pociąg i do Kraka. zobaczymy się jutro :diabloti:
ech bajeczka... oby tylko pogoda była łaskawa ;)

chyba jednak uda mi się tym wcześniejszym pociągiem pojechać;)

Posted

[quote name='Od-Nowa'][B]ariss[/B], wsiadaj w pociąg i do Kraka. zobaczymy się jutro :diabloti:
ech bajeczka... oby tylko pogoda była łaskawa ;)
[/quote]

wiecie, że bym z Wami pojechała:loveu:ale życie to nie bajka:shake:

Posted

Nie wybrali jeszcze:mad: Wahają się między nr 2 czyli show i nr 3 czyli gapą :razz: Moje faworytki to nr 2 lub nr 4 work - czyli jest szansa że jak wezmą 3 to będę miała cięzki orzech do zgryzienia. Wiadomo że na żywo może się wszystko zmienić ale... W każdym razie nadal znoszę jajo :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']osz kurcze ale masz fajne emocje :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Nooo tak ale teraz akurat to targają mną sprzeczności :question: Czy dobrze robię, którą wybrać, jak sobie poradzimy itd. No i jeszcze że tam trzeba jechać, wrócić itd.
Normalnie taka jestem właśnie --> :nerwy:

Posted

[quote name='weszka']Nooo tak ale teraz akurat to targają mną sprzeczności :question: Czy dobrze robię, którą wybrać, jak sobie poradzimy itd. No i jeszcze że tam trzeba jechać, wrócić itd.
Normalnie taka jestem właśnie --> :nerwy:[/quote]

ach ja Ci zazdroszczę :loveu: wymarzyłam sobie ostatnio, że w przyszłości poszukam szczeniaczka CTRa, ale czarnego podpalanego - a jakby mi się trafiła gwiazdka z nieba to czarno-srebrnego, ale to marzenia :loveu::lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ach ja Ci zazdroszczę :loveu: wymarzyłam sobie ostatnio, że w przyszłości poszukam szczeniaczka CTRa, ale czarnego podpalanego - a jakby mi się trafiła gwiazdka z nieba to czarno-srebrnego, ale to marzenia :loveu::lol:[/quote]
dlaczego? przecież dobrze miec marzenia tylko czasem trzeba uważac o czym sie marzy bo one czasem sie spełniaja z nawiazką:razz:

Posted

Macie rację, że tam zupełnie inaczej, jak u nas, traktuje się zwierzaki. Koty, które pomieszkiwały w hotelu, w którym mieszkaliśmy, były strasznie chude i w połowie dzikie. Tzn. nie uciekały na widok ludzi, ale raczej nie było mowy o tym by je pogłaskać. Jeden raz tylko widziałam jak facet prowadził 2 psy na sznurkach, a reszta wyglądała na bezpańskie rzeczywiście.

Posted

Dziewczyny mała jest przecudna, a ten roześmiany pychol-miodzio:loveu::loveu::loveu:czekam na Wasze opowieści i całą mase fot:loveu::diabloti: