Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']my też chcemy wiedzieć kim jest bina i jej sunia :eviltong::lol: i może jakaś fotka jeszcze ??[/quote]

Jak sama napisze to się dowiecie :cool1: ja nie jestem upoważniona :cool3:

A u mnie potworna ulewa. Chciałam wyjść już z pracy bo mam jeszcze sprawę do załatwienia ale nie ma jak. Ściana deszczu i burza :shake:
Biedna Sympa w domu - ona się boi burzy :roll: bo Bunia i Dirki raczej mają to w nosie :razz:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie zaswiecilo slonce!
moja historia jest dosc dluga, moja sunie mam od 1 czerwca. wlasnie wrocilysmy ze spaceru. ma cieczke wiec tysiace ciapkow. narazie nie wiem ja sie wysyla zdjecia:(

Posted

a dziekuję, nie wiedziałam :oops:
a dlaczego nie jesteś gotowa? na miłość trzeba się otwierać całkowicie :lol:
pamiętając oczywiście na wieki o poprzedniej nieustającej...

Posted

Na dogo fotki bezposrednio nie wchodzą.

Zaraz poszukam link do instrukcji na dogo. Sprawa prosta.

psze bardzo

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108248[/url]

Posted

No fajowa. Jak ładnie kątuje. I ma ogooon długi.

Wystawiaj psa i nie przejmuj sie , że na jakies wystawie coś nie wyjdzie. Moje suki juz starawe więc wystawiałm kilka lat temu i też różnie bywało. Ja mam miniatury.

Posted

No nie tyle nagadane że miałam zaległości we własnej galerii ;) I bardzo dobrze!
[B]bina - [/B]gratuluję wstawienia fotki :)

Dzisiaj duchota niesamowita, na przemian słońce i chmury, 30 stopni i chyba 90% wilgotności. Obudziłam się z bólem głowy i tak mam cały czas. Nic mi się nie chce.

Posted

u nas też strasznie parno i duszno :shake: ale póki co na burze sie narazie nie zbiera..wczoraj o tej porze to już od godziny była burza....

Posted

Wróciłam z imienin i oczywiście co zastałam??!!! Nalane na kanapę :angryy::mad: Trzeci dzień z rzędu, jeszcze poprzednie prane powłoczki nie wyschły i suszące się na balkonie poduszki :angryy::angryy::angryy: Powiem wam że dostałam szału połączonego z bezsilnością, zarypałabym staruchę Bunię w afekcie :angryy:
Mam dość, znowu wszystko musiałam ściągać, poduszki na balkon, pralka i 1 w nocy :huh:
Mam tego dość :grab::stormy-sad:

Posted

może porozkładaj folie albo te podkłady dla szczeniąt na kanapie pod swoją nieobecność. Albo krzesła do góry nogami na kanapie poustawiaj,żeby nie mogły tam wejść.
nie wiem jak pomóc..

Posted

no - musisz zastawiać kanapę - ona tego nie robi specjalnie przecież - zawsze kładła się na kanapie to i teraz się kładzie, a nie wie nawet, że nie trzyma moczu - toć to tylko pies - nie denerwuj isę na baBunię :calus:

Posted

Weszka może rzeczywiście sprawdziłyby się te podkłady dla osób obłożnie chorych...są do kupienia w aptece, mi zostało kilka po babci i trzymam se je właśnie w psim celu...jak będą kiedyś takie problemy:roll:

Posted

[quote name='Od-Nowa']może porozkładaj folie albo te podkłady dla szczeniąt na kanapie pod swoją nieobecność. Albo krzesła do góry nogami na kanapie poustawiaj,żeby nie mogły tam wejść.
nie wiem jak pomóc..[/quote]

to samo chciałam napisać!!!!Trzeba spróbować,może pomoże!!!!
Trzymaj się...

Posted

Dzięki cioteczki za słowa otuchy i pomysły :loveu:
Wymyśliłam jednak, że wejście do pokoju na czas mojej nieobecności będzie niemożliwe. Ponieważ nie mam drzwi to zamontuję taką bramkę jak się montuje dla zabezpieczenia np. schodów przed dziećmi. Dirki jak będzie chciała to sobie przeskoczy :razz: a Bunia będzie miała do dyspozycji przedpokój i mogę jeszcze otworzyć łazienkę (jest dość spora). Tam dostaną legowiska i miski z wodą i będzie ok.
Podkłady jak znam życie by się akurat odsunęły w tym miejscu gdzie by się udało nasikać :shake: Poza tym nie dajmy się jednak zwariować, nie muszą się wylegiwać na kanapie :roll::diabloti:

PS. Ewka śliczny nowy komplecik :loveu:

Posted

pomysl mi sie podoba, jak wychodze z domu, to zostawiam mojego pieseczka w hallu, nie pozwalam jej biegac po calym domu, ma tam legowisko i wode w misce, tak jest chyba dobrze, pozdrawiam i zycze cierpliwosci, dobrze ze nie trzeba jej wynosic:shake: