weszka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 To ja już skołowana jestem :niewiem: i sama nie wiem co z tym nieszczęsnym frontem zrobić :hmmmm: zdam się na własny gust i oko :razz: które to nawet mnie do tej pory nie zawiodło. Quote
ariss Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 oblookałam foty z linku:razz: 4 od dołu(te małe 2 klicze jako jedno)jest niezłe front wygląda dobrze,choć foto jest od przodu więc do końca nie wiem jak się prezentuje. Natomiast 3 od dołu to znów pomyłka Mi podoba się coś takiego:loveu:ale foto małe więc nie wiem czy się dopatrzycie;)jakby co krzyczeć bo foto by Ka-Vanga to poproszę o większe Quote
weszka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Większa fota by się przydała. Fota fotą ale jeszcze trzeba to umieć zrobić no i pies musi mieć odpowiednią do fryzury budowę i włos. Ale popatrzę chętnie. Dostałam potwierdzenie przyjęcia na badania okulistyczne. Idziemy z Dirulcem w niedzielę o godz. 13. Quote
madziamn Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 To czekamy na wyniki badań. Myzianko dla Dirulca i Totka. Quote
Doginka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Szkoda, że w Wawie takich badań nie ma:razz: Trzymamy kciuki za wyniki;) Quote
weszka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Doginka napisał(a):Szkoda, że w Wawie takich badań nie ma:razz: Właśnie w W-wie są bo z W-wy przyjeżdża do nas na "prowincję" spec :razz: Quote
eria Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 jak Kraków to prowincja to ja nie wiem co jest Ruda :evil_lol: gdzie już w ogóle totalnie nie ma nic :shake::evil_lol: Quote
eria Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 kurde a a se pączka nie kupiłam :evil_lol: optymistka - czekam aż szef przywiezie a jemu jakos nie ma spieszno :evil_lol: Quote
weszka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Mniaaam Doginko dziękuję :) Zapraszam wszystkich do częstowania się :razz: Pączek dla Ciebie - weszka przesyła Ci pysznego pączka. Quote
weszka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='eria']kurde a a se pączka nie kupiłam :evil_lol: optymistka - czekam aż szef przywiezie a jemu jakos nie ma spieszno :evil_lol: Ja tam po drodze kupiłam 2 i właśnie skończyłam pożeranie. Dooobre były :p a teraz już czuję jak mnie spodnie (jeszcze bardziej) gniotą :diabloti: ale raz się żyje :evil_lol: Jeszcze napiszę po cichutku że jutro zabieram na tymczas z naszego schronu takie biedne-chude-łyse coś co chyba jest sznaucerką mini :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-wycienczona-zaglodzona-sunia-przywieziona-noca-do-krakowskiego-schroniska-131644/index8.html Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Weszku :loveu::loveu::loveu: cudny ten sierściuch !!tj, w takiego na pewno się zmieni u CIebie :p Quote
weszka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Od-Nowa napisał(a):Weszku :loveu::loveu::loveu: cudny ten sierściuch !!tj, w takiego na pewno się zmieni u CIebie :p Raczej Weszku :stupid: No ale nie mogłabym spać spokojnie jakby taka malizna poszła na boksy - teraz jest bezpieczna w izolatce bo pierwsze dni spedziła pod kroplówką w takim była stanie. Widać zresztą co sobą reprezentuje no ale już moja w tym głowa żeby z niej porządną sucz zrobić :cool3: Mam nadzieje że nie zeżre Dirki i Totka bo kompletnie nie wiem jak reaguje na inne zwierzaki :roll: Quote
eria Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ale bidula :-( ale skoro ją zabierasz to już niebawem będzie piękność! a szef nie dojechał z pączkami do teraz :cool1::cool1: Dobrze że w domu na mnie 2 czekają -mama zaopatrzyla:loveu: Quote
AnkaG Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Waszko jaka bidula - kto ją do takiego stanu doprowadził :-( Quote
madziamn Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pewnie kochani :mad:byli właściciele:mad::angryy: Quote
weszka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 madziamn napisał(a):Pewnie kochani :mad:byli właściciele:mad::angryy: Może tak, a może długo się tułała... najgorsze że taka znieczulica i nikt wcześniej nie zareagował na błąkającego się po śniegach małego psiaka :shake: Najgorsze już za nią, zobaczymy co będzie teraz :razz: Wytaszczyłam wczoraj kennelówkę żeby małej tam salonik zrobić no i Totek oszalał. Uznał ją za cudowny tor przeszkód - było chodzenie w pionie po ściankach, wiszenie na nietoperza, huśtanie na drzwiczkach itd. :evil_lol: do tego Dirki która mu towarzyszyła w akrobacjach - cyrk za piątkę. Na koniec obydwoje wleźli do środka i posnęli :loveu: Quote
puzzle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Czyli Dirul z Totkiem biora klate, a malutka mieszkanko:evil_lol:? Quote
weszka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 puzzle napisał(a):Czyli Dirul z Totkiem biora klate, a malutka mieszkanko:evil_lol:? Na to wychodzi :evil_lol: Jedni w ścisku będą, a inni w luksusach :razz: Quote
Od-Nowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 włącz jej radyjko, posadź obok Dirki i w nogi :evil_lol: Quote
weszka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Poprzedni post okazał się proroczy :diabloti: Nowy gość który dostał na imię Zara ma totalny lęk separacyjny i nie ma mowy żeby została sama w kennelówce. Może siedzieć jak mnie widzi, a jak znikam to jest taki szczek że uszy odpadają. Perspektywa to marna bo ja kobieta pracująca. Póki co małymi kroczkami będę próbować ją oswajać z samotnością :roll: A oto Zara diablica :loveu: Quote
AMIGA Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A to diabliczka mala:mad:. Przecież w izolatce w schronisku cały czas prawie była sama Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nauczy się :kciuki: na bystrą wygląda :loveu: Quote
eria Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 lekko nie będzie:roll: ale jest to do zrobienia ! Quote
puzzle Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ma mordzie jak moj Scoob:razz::diabloti:. Bedziesz ja strzygla? W sumie jest jeszcze zimno, ale ostrzyzonemu, zadbanem psiakowi chyba latwiej DT znalezc... Ty te DT masz zawsze takie ujmujace, ta mordzia jest cudna:loveu:. Quote
Recommended Posts