wilczy zew Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 jakie one już duże :crazyeye: mój niebieski rozrabia już :loveu: Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja jakie one sa juz ogromne i jakie cudne a zaraz beda takie cudniaste takie ciapiaste a takie ciekawskie oj piekne sa i tyla Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No, wreszcie i ja tu dotarłam:lol: Przyszłam jeszcze raz Ci pogratulować, a raczej Vesperce;-):klacz: Zdjęcia maluszków Boooooooooskie są i imionka mi się podobają wszystkie:loveu: A tu otwarcie wrzucam Twoje potworniaki - jedna chciała mnie pożreć na dzień dobry:roflt: Czarna diablica Furla:mad::roflt: Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nie wiem, która to Furla, w obróżce czy w kolczatce?:hmmmm::o:oops: Chciała mnie zjeść, to teraz ma:roflt: Quote
weszka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Doginko dzięki za te cudne foty :loveu::loveu::loveu: Z jednego portretu Vesperki zrobiłam sobie nawet avek na fb ;) :loveu: Furla owszem niezbyt ładnie się zachowała. Niestety ona nie lubi jak tak nagle ktoś z tyłu biegnie a ty tak właśnie zrobiłaś :evil_lol: :diabloti: a poza tym jak jest z Kijem to ma czujność wzmożoną :roll: Trzeba się ładnie i delikatnie zapoznać z dziewczynką i wtedy jest miła :cool3: W kolczatce jest Aston :eviltong: To dziś będzie rozpusta bo ja mam szczeniakowy filmik [video=youtube;KK2UArhpKCo]http://www.youtube.com/watch?v=KK2UArhpKCo[/video] Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jakie jeszcze nieporadne małe pierdółki :loveu: A ja absolutnie nie mam pretensji do furli. Biegłam, żeby zdążyć Ciebie obfocić;-) Quote
Rumi. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 jakie słodkie :loveu: a jak próbują chodzić... mało komentuję tu bo tylko się zachwycam, przyglądam i brak mi słów z zachwytu! Quote
weszka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Doginka napisał(a):Jakie jeszcze nieporadne małe pierdółki :loveu: A ja absolutnie nie mam pretensji do furli. Biegłam, żeby zdążyć Ciebie obfocić;-) Jeszcze kiwaczki ale jak złapią równowagę to idą :) Niebieski już nawet wykrył że można wyjść z kojca i musiałam dostawić deskę. Dobrze że biegłaś bo śliczne fotki zrobiłaś :) Następnym razem musicie się bliżej poznać z czarną małpką ;) greatmadwomen napisał(a):jakie słodkie :loveu: a jak próbują chodzić... mało komentuję tu bo tylko się zachwycam, przyglądam i brak mi słów z zachwytu! Zachwycanie dozwolone ;) Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 a która to tak szczeka ? :D fajne dzieciaczki :loveu: Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Aaaa a mi komputer mój odmówił posługi i jestem nie na swoim a tu nie ma głosników :( Obejrze jutro;) Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 weszka napisał(a):J... Dobrze że biegłaś bo śliczne fotki zrobiłaś :) Następnym razem musicie się bliżej poznać z czarną małpką ;) Nie wiem, czy mam ochotę na stracenie ręki, albo kawałka tyłka:roflt: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No i co ja mam napisać rozpłynęłam się w zachwytach:) Quote
wilczy zew Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ale cudne kiwaczki :loveu: to mój niebieski ulubieniec spryciarz :loveu: jeszcze trochę i zaczną nieźle rozrabiać :lol: Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 zawsze mowialam ze niebieski to debesciak!!!! zdjecia i z wystawy i filmik piekne , maluchy to sa cudne istotki i za chwile wszytskie beda ganiac jak dzikie wtedy beda rece pelene roboty a oczy w kolo glowy ale tez piekny okres! nie szczedz nam a ni filmikow ani zdjec bo zawsze sie milo to wszytsko oglada Quote
ahedok Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 o dzisiaj działa :lol: takie maleństwa nieporadne, urocze mordki :loveu: Quote
weszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Chciałam zameldować że od dzisiaj mam w domu 8 sznaucerów olbrzymów :diabloti: (całe szczęście tylko 3 z nich przekraczają 30 kg, a reszta dobija do 2 kg i nie musi wychodzić na spacery :evil_lol:) - czyli Furla przyszła na wakacyjne przechowanie :razz: Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='weszka']Chciałam zameldować że od dzisiaj mam w domu 8 sznaucerów olbrzymów :diabloti: (całe szczęście tylko 3 z nich przekraczają 30 kg, a reszta dobija do 2 kg i nie musi wychodzić na spacery :evil_lol:) - czyli Furla przyszła na wakacyjne przechowanie :razz:[/QUOTE] u to widzeee wypas po same pachy :D a kiedy fotki małych ? :) ale nieźle mieć taką ferajne w mieszkaniu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 aahaha weszka zasznupiona po czubek głowy :lol: zazdroszczę :D Quote
weszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']u to widzeee wypas po same pachy :D a kiedy fotki małych ? :) ale nieźle mieć taką ferajne w mieszkaniu :evil_lol:[/QUOTE] Jutro planuję sesję foto z okazji ukończenia 3 tyg. :) Niezłe to jest zamieszanie czasem ;) ale kochane są wszystkie. No i nie zapominajmy o Panu Totku ;) Dom wariatów jak nic hihi [quote name='malawaszka']aahaha weszka zasznupiona po czubek głowy :lol: zazdroszczę :D[/QUOTE] No fajnie ale jednak dla tego całego towarzystwa to by się domek z ogródkiem przydał. Całe szczęście mam łąki gdzie zestaw Furla-Vesper może wyjeździć nadmiar energii ;) Quote
Recommended Posts