Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, wreszcie i ja tu dotarłam:lol:
Przyszłam jeszcze raz Ci pogratulować, a raczej Vesperce;-):klacz:

Zdjęcia maluszków Boooooooooskie są i imionka mi się podobają wszystkie:loveu:

A tu otwarcie wrzucam Twoje potworniaki - jedna chciała mnie pożreć na dzień dobry:roflt: Czarna diablica Furla:mad::roflt:

Posted

Doginko dzięki za te cudne foty :loveu::loveu::loveu: Z jednego portretu Vesperki zrobiłam sobie nawet avek na fb ;) :loveu:
Furla owszem niezbyt ładnie się zachowała. Niestety ona nie lubi jak tak nagle ktoś z tyłu biegnie a ty tak właśnie zrobiłaś :evil_lol: :diabloti: a poza tym jak jest z Kijem to ma czujność wzmożoną :roll: Trzeba się ładnie i delikatnie zapoznać z dziewczynką i wtedy jest miła :cool3:
W kolczatce jest Aston :eviltong:

To dziś będzie rozpusta bo ja mam szczeniakowy filmik
[video=youtube;KK2UArhpKCo]http://www.youtube.com/watch?v=KK2UArhpKCo[/video]

Posted

Doginka napisał(a):
Jakie jeszcze nieporadne małe pierdółki :loveu:
A ja absolutnie nie mam pretensji do furli. Biegłam, żeby zdążyć Ciebie obfocić;-)

Jeszcze kiwaczki ale jak złapią równowagę to idą :) Niebieski już nawet wykrył że można wyjść z kojca i musiałam dostawić deskę.
Dobrze że biegłaś bo śliczne fotki zrobiłaś :) Następnym razem musicie się bliżej poznać z czarną małpką ;)

greatmadwomen napisał(a):
jakie słodkie :loveu:
a jak próbują chodzić...
mało komentuję tu bo tylko się zachwycam, przyglądam i brak mi słów z zachwytu!

Zachwycanie dozwolone ;)

Posted

weszka napisał(a):
J...
Dobrze że biegłaś bo śliczne fotki zrobiłaś :) Następnym razem musicie się bliżej poznać z czarną małpką ;)

Nie wiem, czy mam ochotę na stracenie ręki, albo kawałka tyłka:roflt:

Posted

zawsze mowialam ze niebieski to debesciak!!!!
zdjecia i z wystawy i filmik piekne , maluchy to sa cudne istotki i za chwile wszytskie beda ganiac jak dzikie wtedy beda rece pelene roboty a oczy w kolo glowy ale tez piekny okres!
nie szczedz nam a ni filmikow ani zdjec bo zawsze sie milo to wszytsko oglada

Posted

Chciałam zameldować że od dzisiaj mam w domu 8 sznaucerów olbrzymów :diabloti: (całe szczęście tylko 3 z nich przekraczają 30 kg, a reszta dobija do 2 kg i nie musi wychodzić na spacery :evil_lol:) - czyli Furla przyszła na wakacyjne przechowanie :razz:

Posted

[quote name='weszka']Chciałam zameldować że od dzisiaj mam w domu 8 sznaucerów olbrzymów :diabloti: (całe szczęście tylko 3 z nich przekraczają 30 kg, a reszta dobija do 2 kg i nie musi wychodzić na spacery :evil_lol:) - czyli Furla przyszła na wakacyjne przechowanie :razz:[/QUOTE]

u to widzeee wypas po same pachy :D a kiedy fotki małych ? :)
ale nieźle mieć taką ferajne w mieszkaniu :evil_lol:

Posted

[quote name='klaudusia0219']u to widzeee wypas po same pachy :D a kiedy fotki małych ? :)
ale nieźle mieć taką ferajne w mieszkaniu :evil_lol:[/QUOTE]

Jutro planuję sesję foto z okazji ukończenia 3 tyg. :)
Niezłe to jest zamieszanie czasem ;) ale kochane są wszystkie. No i nie zapominajmy o Panu Totku ;) Dom wariatów jak nic hihi

[quote name='malawaszka']aahaha weszka zasznupiona po czubek głowy :lol: zazdroszczę :D[/QUOTE]

No fajnie ale jednak dla tego całego towarzystwa to by się domek z ogródkiem przydał. Całe szczęście mam łąki gdzie zestaw Furla-Vesper może wyjeździć nadmiar energii ;)