Jagoda1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Boksiu, pokazuj się na pierwszej stronie.... Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Trzeba koniecznie podjechać do boksia i go obejrzec i może jeszcze raz porozmawiać z właścicielami o kastracji psa - zawsze - nawet jeśli oni się nie zdecyduja go zatrzymać to plus dla osoby która go adoptuje, a dolarek doszedłby do siebie po zabiegu we własnym domku .... Quote
mariee Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a kiedy bedzie mial odwiedziny Dolar?:cool3: Quote
caroolcia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 moze w ciągu tygodnia..... rozmawialam z właścicielką i namawiałam do kastracji.... chyba jest na dobrej drodze ;) Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No to ja trzymam kciuki za fortunę Dolara :) Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Trzymajcie kciuki - bo charakterek Dolarka i stosunek do innych zostanie sprawdzony na osobie donvitow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
la_pegaza Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :diabloti::diabloti: mam go tu zgłosić do wyborczej ? ;) Quote
margo001 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To Ty Dolarku taki piękny i jeszcze nie znalazłeś nowego Pana :shake: Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czy Don Corleone przeżył test, bo wooogóle sie do mnie nie odzywa, aż mi się tęskni ;) Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Corelone nie przeżył testu - nie przeżył bo testu nie było - Państwo podjęli bardzo mądrą decyzję :multi::multi::multi: Dolarek został wykastrowany - udało się ich namówić :multi: Teraz zobaczymy co będzie - czy szukamy domku, czy probujemy popracować nad Dolarkiem i zostanie :p Quote
GoniaP Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jej, ale super!!! A kto ma taką siłę perswazji?? Karolinko, a może też im zasugerować Pawła??? Maja w końcu niedaleko z Kórnika... A Paweł potrafi zdziałać cuda... Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 GoniaP napisał(a):Jej, ale super!!! A kto ma taką siłę perswazji?? Widocznie byłam wyjątkowo przekonująca :evil_lol: Ale tak serio Państwo są bardzo porządni i nie chca tylko "pozbyć" się problemu, ale szukają porad i najlepszego rozwiązania, nie jest żle, zobaczymy co z tego wyjdzie :p Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 GoniaP napisał(a):Jej, ale super!!! A kto ma taką siłę perswazji?? Karolinko, a może też im zasugerować Pawła??? Maja w końcu niedaleko z Kórnika... A Paweł potrafi zdziałać cuda... tak myślałam o tym, żeby jak Dolarek dojdzie do siebie po kastracji - ruszyć z drugiej strony, szkoleniowej - tzn w sumie bardziej behawioralnej - tak to następny krok ... a w międzyczasie jeszcze donvitowa na pożarcie trzeba wysłać :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):a w międzyczasie jeszcze donvitowa na pożarcie trzeba wysłać :evil_lol: własną cherlawą piersią bronić będę :evil_lol: O Wy złe! Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 AgaiTheta napisał(a):własną cherlawą piersią bronić będę :evil_lol: O Wy złe! No co ty Aga?! Jaka tam ona cherlawa - całkiem niezła :evil_lol: a donvitow będzie w 7 niebie :eviltong: Quote
Recommended Posts