ariss Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='weszka']Modelka :)[/QUOTE] rzeczywiście ona lubi pozować:stupid: [quote name='Justa']To co? Mam przestać? :placz:[/QUOTE] nie przestawaj!!!!!!!!!! odzywaj się częściej:evil_lol: [quote name='LeCoyotte']Ale jakże prawdziwe:fadein: Przecież ona jest genialna;) [SIZE=1](zaraz mnie pogonisz za powtarzanie się:diabloti:)[/SIZE][/QUOTE] nikogo nie pogonie, bo już w ogóle do nas nie zajrzysz;) [quote name='Justa']Pozatym o uczucie trzeba dbać ! :diabloti:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Doginka']Powiesiłaś moją ślicznotkę na badylu:crazyeye::loveu::diabloti: [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1253-1.jpg[/URL] Ale ślicznie ja przygotowałaś na wystawkę. U mnie Gordon pomalutku zaczyna zarastać na czarno;-) Nie mogę się doczekać do rozpoczęcia sezony:-)[/QUOTE] ona sama się tam wiesza, wie że za ładne pozowanko jest nagroda:cool3: a Ty chamku co mi na gg nie odpisujesz:mad: Quote
Doginka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='ariss']...a Ty chamku co mi na gg nie odpisujesz:mad:[/QUOTE] Prosiaczku, bo dopiero dziś weszłam na kompa, a gg miałam nieczynne i dalej mam, aż do jutra:baddevil: Quote
ariss Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Doginka']Prosiaczku, bo dopiero dziś weszłam na kompa, a gg miałam nieczynne i dalej mam, aż do jutra:baddevil:[/QUOTE] bo się martwię:(?!!! Quote
Doginka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='ariss']bo się martwię:(?!!![/QUOTE] Nie martw się już:glaszcze: Jutro będę miała gg;-) Miałam problemy z kompikiem, ale juz wszystko gra, tylko mi się nie chce dziś instalować gg, bo śpik mnie morzy:lol: Quote
ariss Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Wróciłyśmy z Katowic, ale niestety nie mogę powiedzieć że były dla nas szczęśliwe:shake: [B]V1, CWC, Res. Cacib[/B] jedyne z czego jestem zadowolona to opis i to jak Gass pracowała na ringu!!!! Widać nie wystarczyło. Szkoda! zdjęć z wystawy jeszcze nie dostałam:shake: więc będą troszkę później;) na razie jedno przed wystawowe foto. [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1098-Kopia-Kopia-Kopia-1.jpg[/IMG] Weszka i tu dziękuję za miło spędzony czas:loveu: Twoja Vesper jest cudowna!!! Quote
Justa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I tak dla mnie Gasska jest najlepsza, najmąrzejsza, najpiękniejsza i wogóle naj naj naj ! :loveu: A są gusta i guściki, nie zawsze wszystkim da się dogodzić ;) Czekam na zdjęcia! Quote
ariss Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Justa']I tak dla mnie Gasska jest najlepsza, najmąrzejsza, najpiękniejsza i wogóle naj naj naj ! :loveu: A są gusta i guściki, nie zawsze wszystkim da się dogodzić ;) Czekam na zdjęcia![/QUOTE] nie bardzo wiem, co zadecydowało o naszej przegranej, ale widać tak musiało być. Jak człowiekowi za bardzo zależy, to nie wychodzi. Justa, będziemy w NDM:) zastanawiam się czy brać Gass ze sobą, będziesz miała Galę? Quote
weszka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='ariss'] Weszka i tu dziękuję za miło spędzony czas:loveu: Twoja Vesper jest cudowna!!![/QUOTE] I ja również dziękuję za psio-ludzkie towarzystwo i użyczenie stolika :) W miłym gronie fajnie zleciał długi czas oczekiwania. No i miałam komu powierzyć mienie jak gnałam wezwana przez głośnik na ring hehehe Vesper no jak to Vesper zawsze zachwycona :loveu: [quote name='ariss']nie bardzo wiem, co zadecydowało o naszej przegranej, ale widać tak musiało być. Jak człowiekowi za bardzo zależy, to nie wychodzi. [/QUOTE] Ja też nie wiem no ale... cóż werdykt sędziego jest ostateczny. Widać chodziło o preferencje jakiegoś typu, szczegółu. Gass w ringu jest profi i wygląda wspaniale, zasługiwała w 100% na CACIB. Tak to jest, że im bardziej się człowiek napisan i mu zależy to zawsze coś przeszkodzi :mad: PS. Kupiłam pudlówkę bez napisu :cool3: na stoisku na zewnątrz więc nie musisz szukać w NDM. Quote
ariss Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='weszka']I ja również dziękuję za psio-ludzkie towarzystwo i użyczenie stolika :) W miłym gronie fajnie zleciał długi czas oczekiwania. No i miałam komu powierzyć mienie jak gnałam wezwana przez głośnik na ring hehehe Vesper no jak to Vesper zawsze zachwycona :loveu: Ja też nie wiem no ale... cóż werdykt sędziego jest ostateczny. Widać chodziło o preferencje jakiegoś typu, szczegółu. Gass w ringu jest profi i wygląda wspaniale, zasługiwała w 100% na CACIB. Tak to jest, że im bardziej się człowiek napisan i mu zależy to zawsze coś przeszkodzi :mad: PS. Kupiłam pudlówkę bez napisu :cool3: na stoisku na zewnątrz więc nie musisz szukać w NDM.[/QUOTE] dzięki za te słowa:) już zaczęłam się zastanawiać, czy ja przypadkiem nie ześwirowałam i nie wznoszę swojego psa na wyżyny. Już zaczęłam myśleć, że patrze sercem a nie oczami i nie dostrzegam że byli po prostu lepsi. Zawsze się pilnowałam, żeby do tego nie dopuścić!!! No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:lol: Dzięki temu zobaczymy się w Opolu(gdzie podobno będę miała trudną rywalkę) i w końcu poznam Twoją czarną piękność!:loveu: Pudlówki bez napisu to towar deficytowy - dobrze, że nalazłaś:evil_lol: W niedzielę, poszłam jeszcze na wystawowe zakupy i wypatrzyłam takie saszetki jak mam(pamiętam, że kiedyś taką chciałaś) miałam kupić, ale były jakoś tandetniej wykończone! Jeśli będą porządniejsze w NDM to mam Ci brać? Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='ariss'](pamiętam, że kiedyś taką chciałaś) miałam kupić, ale były jakoś tandetniej wykończone! Jeśli będą porządniejsze w NDM to mam Ci brać?[/QUOTE] Przepraszam, że sie wtrące... Ale czytam sobie Twój wąteczek... Czy ja mogę prosić o taką czarną szaszetką, taką jak ty masz ? Quote
ewka i haker Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dzięki za krótkie ale baaardzo miłe spotkanie Gasska wymiziana:) Quote
ariss Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Magda25']Przepraszam, że sie wtrące... Ale czytam sobie Twój wąteczek... Czy ja mogę prosić o taką czarną szaszetką, taką jak ty masz ?[/QUOTE] nie ma problemu:) tylko rozumiem, że te lepsze, tandetniejszych nie chcesz? i widziałam tylko czarne. [quote name='ewka i haker']dzięki za krótkie ale baaardzo miłe spotkanie Gasska wymiziana:)[/QUOTE] było mi bardzo miło! Quote
Migori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='ariss']nie ma problemu:) tylko rozumiem, że te lepsze, tandetniejszych nie chcesz? i widziałam tylko czarne.[/QUOTE] Tak, wolałabym lepiej wykonane, mam taką tandetniejszą i mnie wykańcza psychicznie hehe. Dziękuję. Quote
ewka i haker Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='ariss'] było mi bardzo miło![/QUOTE] a gasska zadowolona?czy jej nie dałaś jeszcze Quote
Justa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='ariss']Justa, będziemy w NDM:) zastanawiam się czy brać Gass ze sobą, będziesz miała Galę?[/QUOTE] Ja nie biorę Galiny, bo po pierwsze nie ma szczepienia na wściekliznę (alergia) i mnie nie wpuszczą. A pozatym jadę kolejką, a nie samochodem i nie będę dzikuska stresować ;) Jeśli z Gasską to kwestia, że nie będzie jej miał kto przypilnować jak będziesz coś pomagać, to wiesz, że ja chętnie ;) Quote
niunka04 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 widzę że dużo sznaucerowych ciotek będzie na wystawie;) nie orientujecie się może od której są sznaucerki? Quote
Doginka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Już się nie mogę doczekać na foty z wystawy:lol: Ale dla mnie Gassi i tak naj naj naj... Wiesz przecież o tym:loveu: A na tej focie, którą wstawiłaś, to poprostu cuuuuuuuuuuudo:loveu: Quote
weszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='ariss'] W niedzielę, poszłam jeszcze na wystawowe zakupy i wypatrzyłam takie saszetki jak mam(pamiętam, że kiedyś taką chciałaś) miałam kupić, ale były jakoś tandetniej wykończone! Jeśli będą porządniejsze w NDM to mam Ci brać?[/QUOTE] Ja nie widziałam... Tak, tak brać jak będą! Tylko żeby jakoś wyglądała i nie rozpadła się po pierwszej wystawie ;) Quote
ariss Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Magda25']Tak, wolałabym lepiej wykonane, mam taką tandetniejszą i mnie wykańcza psychicznie hehe. Dziękuję.[/QUOTE] mam nadzieję, że będą, choć na krajówce to nie wiem, czy dostanę:roll: [quote name='ewka i haker']a gasska zadowolona?czy jej nie dałaś jeszcze[/QUOTE] baaaaaaaaaaaaaaardzo:loveu: [quote name='Justa']Ja nie biorę Galiny, bo po pierwsze nie ma szczepienia na wściekliznę (alergia) i mnie nie wpuszczą. A pozatym jadę kolejką, a nie samochodem i nie będę dzikuska stresować ;) Jeśli z Gasską to kwestia, że nie będzie jej miał kto przypilnować jak będziesz coś pomagać, to wiesz, że ja chętnie ;)[/QUOTE] wiem:loveu:ale postanowiłam, że Gass zostanie w domu;) [quote name='niunka04']widzę że dużo sznaucerowych ciotek będzie na wystawie;) nie orientujecie się może od której są sznaucerki?[/QUOTE] średnie czarne o 14.25, tylko tyle wiem. [quote name='Doginka']Już się nie mogę doczekać na foty z wystawy:lol: Ale dla mnie Gassi i tak naj naj naj... Wiesz przecież o tym:loveu: A na tej focie, którą wstawiłaś, to poprostu cuuuuuuuuuuudo:loveu:[/QUOTE] jeszcze nie dostałam:placz: a miały dziś być! [quote name='weszka']Ja nie widziałam... Tak, tak brać jak będą! Tylko żeby jakoś wyglądała i nie rozpadła się po pierwszej wystawie ;)[/QUOTE] :lol: Mam niespodziewajkę:diabloti: dwie modelki:evil_lol: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia-1.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Aaaaaaaaaaa!!!!!!!! Cuuuuuuuuuudne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ariss Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='weszka']Aaaaaaaaaaa!!!!!!!! Cuuuuuuuuuudne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] w kolorze chyba jednak lepsze? [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/IMG] dwa sznaucery:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1646.jpg[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ariss']w kolorze chyba jednak lepsze? [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/url][/QUOTE] haha fajne:lol: w kolorze lepsze. Quote
Migori Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Bosh jaka ta mała słodka. Takie piękne oczka zrobiła. No coś fantastycznego. Świetne ujęcie. Quote
niunka04 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/url] Mogę skromnie prosić tą fotke na maila w pełnej rozdzielczości??? Jest świetna chciałabym ją na tapecie..;) Quote
ariss Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='LeCoyotte']haha fajne:lol: w kolorze lepsze.[/QUOTE] też tak myślę:) [quote name='Magda25']Bosh jaka ta mała słodka. Takie piękne oczka zrobiła. No coś fantastycznego. Świetne ujęcie.[/QUOTE] ona jest bardzo urocza, ale charakterek to ma silny, jest strasznym uparciuchem;) [quote name='niunka04'][url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/url] Mogę skromnie prosić tą fotke na maila w pełnej rozdzielczości??? Jest świetna chciałabym ją na tapecie..;)[/QUOTE] a proszę bardzo;) tylko maila poproszę:) Quote
Recommended Posts