Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Modelka :)[/QUOTE]

rzeczywiście ona lubi pozować:stupid:

[quote name='Justa']To co? Mam przestać? :placz:[/QUOTE]

nie przestawaj!!!!!!!!!! odzywaj się częściej:evil_lol:

[quote name='LeCoyotte']Ale jakże prawdziwe:fadein: Przecież ona jest genialna;)
[SIZE=1](zaraz mnie pogonisz za powtarzanie się:diabloti:)[/SIZE][/QUOTE]

nikogo nie pogonie, bo już w ogóle do nas nie zajrzysz;)

[quote name='Justa']Pozatym o uczucie trzeba dbać ! :diabloti:[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='Doginka']Powiesiłaś moją ślicznotkę na badylu:crazyeye::loveu::diabloti:
[URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1253-1.jpg[/URL]

Ale ślicznie ja przygotowałaś na wystawkę. U mnie Gordon pomalutku zaczyna zarastać na czarno;-) Nie mogę się doczekać do rozpoczęcia sezony:-)[/QUOTE]

ona sama się tam wiesza, wie że za ładne pozowanko jest nagroda:cool3:

a Ty chamku co mi na gg nie odpisujesz:mad:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']...a Ty chamku co mi na gg nie odpisujesz:mad:[/QUOTE]
Prosiaczku, bo dopiero dziś weszłam na kompa, a gg miałam nieczynne i dalej mam, aż do jutra:baddevil:

Posted

[quote name='Doginka']Prosiaczku, bo dopiero dziś weszłam na kompa, a gg miałam nieczynne i dalej mam, aż do jutra:baddevil:[/QUOTE]

bo się martwię:(?!!!

Posted

[quote name='ariss']bo się martwię:(?!!![/QUOTE]
Nie martw się już:glaszcze: Jutro będę miała gg;-) Miałam problemy z kompikiem, ale juz wszystko gra, tylko mi się nie chce dziś instalować gg, bo śpik mnie morzy:lol:

Posted

Wróciłyśmy z Katowic, ale niestety nie mogę powiedzieć że były dla nas szczęśliwe:shake:

[B]V1, CWC, Res. Cacib[/B]

jedyne z czego jestem zadowolona to opis i to jak Gass pracowała na ringu!!!! Widać nie wystarczyło. Szkoda!

zdjęć z wystawy jeszcze nie dostałam:shake: więc będą troszkę później;) na razie jedno przed wystawowe foto.

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1098-Kopia-Kopia-Kopia-1.jpg[/IMG]

Weszka i tu dziękuję za miło spędzony czas:loveu: Twoja Vesper jest cudowna!!!

Posted

I tak dla mnie Gasska jest najlepsza, najmąrzejsza, najpiękniejsza i wogóle naj naj naj ! :loveu:
A są gusta i guściki, nie zawsze wszystkim da się dogodzić ;)

Czekam na zdjęcia!

Posted

[quote name='Justa']I tak dla mnie Gasska jest najlepsza, najmąrzejsza, najpiękniejsza i wogóle naj naj naj ! :loveu:
A są gusta i guściki, nie zawsze wszystkim da się dogodzić ;)

Czekam na zdjęcia![/QUOTE]

nie bardzo wiem, co zadecydowało o naszej przegranej, ale widać tak musiało być.
Jak człowiekowi za bardzo zależy, to nie wychodzi.

Justa, będziemy w NDM:) zastanawiam się czy brać Gass ze sobą, będziesz miała Galę?

Posted

[quote name='ariss']

Weszka i tu dziękuję za miło spędzony czas:loveu: Twoja Vesper jest cudowna!!![/QUOTE]

I ja również dziękuję za psio-ludzkie towarzystwo i użyczenie stolika :) W miłym gronie fajnie zleciał długi czas oczekiwania. No i miałam komu powierzyć mienie jak gnałam wezwana przez głośnik na ring hehehe
Vesper no jak to Vesper zawsze zachwycona :loveu:

[quote name='ariss']nie bardzo wiem, co zadecydowało o naszej przegranej, ale widać tak musiało być.
Jak człowiekowi za bardzo zależy, to nie wychodzi.
[/QUOTE]

Ja też nie wiem no ale... cóż werdykt sędziego jest ostateczny. Widać chodziło o preferencje jakiegoś typu, szczegółu. Gass w ringu jest profi i wygląda wspaniale, zasługiwała w 100% na CACIB. Tak to jest, że im bardziej się człowiek napisan i mu zależy to zawsze coś przeszkodzi :mad:

PS. Kupiłam pudlówkę bez napisu :cool3: na stoisku na zewnątrz więc nie musisz szukać w NDM.

Posted

[quote name='weszka']I ja również dziękuję za psio-ludzkie towarzystwo i użyczenie stolika :) W miłym gronie fajnie zleciał długi czas oczekiwania. No i miałam komu powierzyć mienie jak gnałam wezwana przez głośnik na ring hehehe
Vesper no jak to Vesper zawsze zachwycona :loveu:

Ja też nie wiem no ale... cóż werdykt sędziego jest ostateczny. Widać chodziło o preferencje jakiegoś typu, szczegółu. Gass w ringu jest profi i wygląda wspaniale, zasługiwała w 100% na CACIB. Tak to jest, że im bardziej się człowiek napisan i mu zależy to zawsze coś przeszkodzi :mad:

PS. Kupiłam pudlówkę bez napisu :cool3: na stoisku na zewnątrz więc nie musisz szukać w NDM.[/QUOTE]

dzięki za te słowa:) już zaczęłam się zastanawiać, czy ja przypadkiem nie ześwirowałam i nie wznoszę swojego psa na wyżyny. Już zaczęłam myśleć, że patrze sercem a nie oczami i nie dostrzegam że byli po prostu lepsi.

Zawsze się pilnowałam, żeby do tego nie dopuścić!!!

No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:lol:
Dzięki temu zobaczymy się w Opolu(gdzie podobno będę miała trudną rywalkę) i w końcu poznam Twoją czarną piękność!:loveu:

Pudlówki bez napisu to towar deficytowy - dobrze, że nalazłaś:evil_lol:

W niedzielę, poszłam jeszcze na wystawowe zakupy i wypatrzyłam takie saszetki jak mam(pamiętam, że kiedyś taką chciałaś) miałam kupić, ale były jakoś tandetniej wykończone! Jeśli będą porządniejsze w NDM to mam Ci brać?

Posted

[quote name='ariss'](pamiętam, że kiedyś taką chciałaś) miałam kupić, ale były jakoś tandetniej wykończone! Jeśli będą porządniejsze w NDM to mam Ci brać?[/QUOTE]

Przepraszam, że sie wtrące... Ale czytam sobie Twój wąteczek... Czy ja mogę prosić o taką czarną szaszetką, taką jak ty masz ?

Posted

[quote name='Magda25']Przepraszam, że sie wtrące... Ale czytam sobie Twój wąteczek... Czy ja mogę prosić o taką czarną szaszetką, taką jak ty masz ?[/QUOTE]

nie ma problemu:) tylko rozumiem, że te lepsze, tandetniejszych nie chcesz? i widziałam tylko czarne.

[quote name='ewka i haker']dzięki za krótkie ale baaardzo miłe spotkanie
Gasska wymiziana:)[/QUOTE]

było mi bardzo miło!

Posted

[quote name='ariss']nie ma problemu:) tylko rozumiem, że te lepsze, tandetniejszych nie chcesz? i widziałam tylko czarne.[/QUOTE]

Tak, wolałabym lepiej wykonane, mam taką tandetniejszą i mnie wykańcza psychicznie hehe.
Dziękuję.

Posted

[quote name='ariss']Justa, będziemy w NDM:) zastanawiam się czy brać Gass ze sobą, będziesz miała Galę?[/QUOTE]

Ja nie biorę Galiny, bo po pierwsze nie ma szczepienia na wściekliznę (alergia) i mnie nie wpuszczą. A pozatym jadę kolejką, a nie samochodem i nie będę dzikuska stresować ;)
Jeśli z Gasską to kwestia, że nie będzie jej miał kto przypilnować jak będziesz coś pomagać, to wiesz, że ja chętnie ;)

Posted

Już się nie mogę doczekać na foty z wystawy:lol:
Ale dla mnie Gassi i tak naj naj naj... Wiesz przecież o tym:loveu:
A na tej focie, którą wstawiłaś, to poprostu cuuuuuuuuuuudo:loveu:

Posted

[quote name='ariss']
W niedzielę, poszłam jeszcze na wystawowe zakupy i wypatrzyłam takie saszetki jak mam(pamiętam, że kiedyś taką chciałaś) miałam kupić, ale były jakoś tandetniej wykończone! Jeśli będą porządniejsze w NDM to mam Ci brać?[/QUOTE]

Ja nie widziałam... Tak, tak brać jak będą! Tylko żeby jakoś wyglądała i nie rozpadła się po pierwszej wystawie ;)

Posted

[quote name='Magda25']Tak, wolałabym lepiej wykonane, mam taką tandetniejszą i mnie wykańcza psychicznie hehe.
Dziękuję.[/QUOTE]

mam nadzieję, że będą, choć na krajówce to nie wiem, czy dostanę:roll:

[quote name='ewka i haker']a gasska zadowolona?czy jej nie dałaś jeszcze[/QUOTE]

baaaaaaaaaaaaaaardzo:loveu:

[quote name='Justa']Ja nie biorę Galiny, bo po pierwsze nie ma szczepienia na wściekliznę (alergia) i mnie nie wpuszczą. A pozatym jadę kolejką, a nie samochodem i nie będę dzikuska stresować ;)
Jeśli z Gasską to kwestia, że nie będzie jej miał kto przypilnować jak będziesz coś pomagać, to wiesz, że ja chętnie ;)[/QUOTE]

wiem:loveu:ale postanowiłam, że Gass zostanie w domu;)

[quote name='niunka04']widzę że dużo sznaucerowych ciotek będzie na wystawie;) nie orientujecie się może od której są sznaucerki?[/QUOTE]

średnie czarne o 14.25, tylko tyle wiem.

[quote name='Doginka']Już się nie mogę doczekać na foty z wystawy:lol:
Ale dla mnie Gassi i tak naj naj naj... Wiesz przecież o tym:loveu:
A na tej focie, którą wstawiłaś, to poprostu cuuuuuuuuuuudo:loveu:[/QUOTE]

jeszcze nie dostałam:placz: a miały dziś być!

[quote name='weszka']Ja nie widziałam... Tak, tak brać jak będą! Tylko żeby jakoś wyglądała i nie rozpadła się po pierwszej wystawie ;)[/QUOTE]

:lol:

Mam niespodziewajkę:diabloti: dwie modelki:evil_lol:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='weszka']Aaaaaaaaaaa!!!!!!!! Cuuuuuuuuuudne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

w kolorze chyba jednak lepsze?

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/IMG]

dwa sznaucery:loveu:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1646.jpg[/IMG]

Posted

[url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/url] Mogę skromnie prosić tą fotke na maila w pełnej rozdzielczości??? Jest świetna chciałabym ją na tapecie..;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']haha fajne:lol: w kolorze lepsze.[/QUOTE]

też tak myślę:)

[quote name='Magda25']Bosh jaka ta mała słodka. Takie piękne oczka zrobiła. No coś fantastycznego. Świetne ujęcie.[/QUOTE]

ona jest bardzo urocza, ale charakterek to ma silny, jest strasznym uparciuchem;)

[quote name='niunka04'][url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-Kopia2-1.jpg[/url] Mogę skromnie prosić tą fotke na maila w pełnej rozdzielczości??? Jest świetna chciałabym ją na tapecie..;)[/QUOTE]

a proszę bardzo;) tylko maila poproszę:)