Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Mało widać ogródek, ale za to na brak śniegu Gassulka nie może narzekć;-)[/QUOTE]

bo to nie są zdjecia ogródka, tylko Gass:diabloti::evil_lol:

ogródek można opisać krótko:diabloti:pełen zasp i ośnieżonych choinek:diabloti:nic więcej nie widać:shake:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']
ogródek można opisać krótko:diabloti:pełen zasp i ośnieżonych choinek:diabloti:nic więcej nie widać:shake:[/QUOTE]
Ale to sa Wasze zaspy :klacz:i w dodatku czyste :multi:- zazdroscimy, zazdroscimy;););).
A Twoje zdjecie z Gasska - superowe :loveu:.

Posted

[quote name='kaho']Ale to sa Wasze zaspy :klacz:i w dodatku czyste :multi:- zazdroscimy, zazdroscimy;););).
A Twoje zdjecie z Gasska - superowe :loveu:.[/QUOTE]

dziś odśnieżałam 3 razy:mdleje:
zaspy na podwórku sięgają mi do pasa, a te przy bramie są wyższe ode mnie:mdleje:

[quote name='eria']zdjęcia są doskonałe, jak zawsze :) !!

Gasska widzę zakulkowana hihiihh[/QUOTE]

widzicie je dobrze??? na kompie mam je fajnie ostre, a na dogo jakieś rozmazańce:roll:

[quote name='Justa']A jak dojade na ten Twój wypizdówek w taką pogode? :p[/QUOTE]

z centrum kolejką w 25 minut:eviltong:

[quote name='Doginka']Ewcia, a jąką Ty masz śliczną myckę na głowie i jak Ci w niej ładnie:crazyeye::loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:też mi się podoba:loveu: choć zastanawiam się, czy tego pompona nie odpruć :evil_lol:

[quote name='ewka i haker']zdjęcie razem rewelka a czapka mega fajna i pewnie ciepła:)[/QUOTE]

oj cieplutka jest bardzo:loveu: na te śniegi nie zastąpiona:loveu:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/2-10.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='eria']Ariss weź z tych zasp zrób bałwanki w kształcie sznupków i jak od razu zaczną cieszyć oko :) !!![/QUOTE]

To jest genialne!!!! Sznupki pilnujące bramy:loveu: tylko nie wiem czy lenistwo ze mną nie wygra:evil_lol:

Posted

Ewa, nie ruszaj pompona:mad:, bo czapka straci cały rok:placz:A tak Ci w niej ładnie:loveu:
Zrobiłaś śniegowe sznupeczki 2?:razz: Jeden kopiowany a drugi naturalny:cool3::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='weszka']Faaaajne wspólne zdjęcia :loveu: A czapusia rzeczywiście rewelacyjna :lol:[/QUOTE]

strasznie takie lubię:loveu:

[quote name='ewka i haker']zdjęcia wspólne macie zawsze takie ładne :)
oby takich więcej[/QUOTE]

wyszkoliłam TZ:cool3:

[quote name='Rinuś'][I][B]a mnie takie foty omijają :shake:

cudowne zdjęcia :loveu: sznupy rewelacyjnie wyglądają w śniegu :loveu::loveu:

i te kuleczki :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

cudnie może i wyglądają ale zrobić im fotkę na białym śniegu to wyższa szkoła jazdy:evil_lol:

[quote name='Doginka']
Zrobiłaś śniegowe sznupeczki 2?:razz: Jeden kopiowany a drugi naturalny:cool3::diabloti::loveu:[/QUOTE]

o kurde, nie wiem o co chodzi:niewiem:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/4-11.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']rewelacja!!!!!!!! oj takie spodnie nieprzemakalne by mi się przydały bo w normalnych to zaraz mokro bleeee[/QUOTE]

Monia spodnie zdecydowanie polecam, one są jeszcze od wewnątrz na polarze więc super ciepłe:loveu:

i całe 30zł kosztowały:diabloti:

tu je ciut bardziej widać
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/1-12.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Doginka']No jak to nie wiesz o co chodzi?:crazyeye:A to nie Ty miałaś robić sznupiaste bałwanki ze śniegu przy bramie?:razz:
Śliczna foteczka:loveu:[/QUOTE]

miałam dziś strasznie dużo roboty i jestem odmóżdżona:roll:

ale już zrozumiałam:evil_lol: choć wolałabym żeby olbrzymy mi pilnowały bramy:diabloti:

a tak na serio to na początku bardzo mi się spodobał ten pomysł, ale jak zobaczyłam wczoraj ilość tego śniegu to mi się odwidziało:shake:

Posted

[quote name='Kashdog']Świetne wspólne zdjęcia :loveu:
I spodnie takie też by mi się przydały bo jak na razie to do domu po spacerach wracam cała mokra :roll:[/QUOTE]

ja mam chyba ze 3 pary, ale dupka mi w 1 ledwo wchodzi:evil_lol:

[quote name='Bonsai']OOoo! A gdzie można dostać takie spodnie za 30 zł? Na gwałt potrzebuję . :)[/QUOTE]

maximus:lol: ale uprzedzam, że kupowałam w zeszłym roku więc nie wiem czy w tym je mają, choć podejrzewam że tak

Posted

[quote name='ariss']
ale już zrozumiałam:evil_lol: choć wolałabym żeby olbrzymy mi pilnowały bramy:diabloti:

[/QUOTE]

Dobrze gadasz - dać ci wódki :diabloti::loveu:

Spodnie za 30 zeta??? Ja chodzę teraz na spacery w narciarskich ale trochę mnie denerwują bo szerokie, schodziłam sklepy żeby kupić jakieś takie właśnie nieprzemakalne i ocieplane i nie dostałam no i zamówiłam w IPOsklepie za ciężkie pieniądze :roll: Dzisiaj mają przyjść to zobaczę czy się zadek zmieści hihi bo niby mierzyłam ale wiadomo że to róznie bywa.

Posted

Szkoda, że maximus tak daleko... a ja w dodatku nie mam auta, więc odpada. :(

Od-Nowa, sama nie wiem. Mam sporo zdjęć, ale jakoś ich nie wstawiam. :) Brak motywacji. :eviltong: A jak tam sprawuje się 50tka? :)