ariss Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='Doginka']Mało widać ogródek, ale za to na brak śniegu Gassulka nie może narzekć;-)[/QUOTE] bo to nie są zdjecia ogródka, tylko Gass:diabloti::evil_lol: ogródek można opisać krótko:diabloti:pełen zasp i ośnieżonych choinek:diabloti:nic więcej nie widać:shake: Quote
kaho Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='ariss'] ogródek można opisać krótko:diabloti:pełen zasp i ośnieżonych choinek:diabloti:nic więcej nie widać:shake:[/QUOTE] Ale to sa Wasze zaspy :klacz:i w dodatku czyste :multi:- zazdroscimy, zazdroscimy;););). A Twoje zdjecie z Gasska - superowe :loveu:. Quote
eria Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 zdjęcia są doskonałe, jak zawsze :) !! Gasska widzę zakulkowana hihiihh Quote
Justa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='ariss']a po co cieplej!!! wystarczy się ciepło ubrać:cool3:[/QUOTE] A jak dojade na ten Twój wypizdówek w taką pogode? :p Quote
Doginka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ewcia, a jąką Ty masz śliczną myckę na głowie i jak Ci w niej ładnie:crazyeye::loveu: Quote
ewka i haker Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 zdjęcie razem rewelka a czapka mega fajna i pewnie ciepła:) Quote
ariss Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='kaho']Ale to sa Wasze zaspy :klacz:i w dodatku czyste :multi:- zazdroscimy, zazdroscimy;););). A Twoje zdjecie z Gasska - superowe :loveu:.[/QUOTE] dziś odśnieżałam 3 razy:mdleje: zaspy na podwórku sięgają mi do pasa, a te przy bramie są wyższe ode mnie:mdleje: [quote name='eria']zdjęcia są doskonałe, jak zawsze :) !! Gasska widzę zakulkowana hihiihh[/QUOTE] widzicie je dobrze??? na kompie mam je fajnie ostre, a na dogo jakieś rozmazańce:roll: [quote name='Justa']A jak dojade na ten Twój wypizdówek w taką pogode? :p[/QUOTE] z centrum kolejką w 25 minut:eviltong: [quote name='Doginka']Ewcia, a jąką Ty masz śliczną myckę na głowie i jak Ci w niej ładnie:crazyeye::loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu:też mi się podoba:loveu: choć zastanawiam się, czy tego pompona nie odpruć :evil_lol: [quote name='ewka i haker']zdjęcie razem rewelka a czapka mega fajna i pewnie ciepła:)[/QUOTE] oj cieplutka jest bardzo:loveu: na te śniegi nie zastąpiona:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/2-10.jpg[/IMG] Quote
eria Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ariss weź z tych zasp zrób bałwanki w kształcie sznupków i jak od razu zaczną cieszyć oko :) !!! Quote
ariss Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='eria']Ariss weź z tych zasp zrób bałwanki w kształcie sznupków i jak od razu zaczną cieszyć oko :) !!![/QUOTE] To jest genialne!!!! Sznupki pilnujące bramy:loveu: tylko nie wiem czy lenistwo ze mną nie wygra:evil_lol: Quote
weszka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Faaaajne wspólne zdjęcia :loveu: A czapusia rzeczywiście rewelacyjna :lol: Quote
ewka i haker Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zdjęcia wspólne macie zawsze takie ładne :) oby takich więcej Quote
Rinuś Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [I][B]a mnie takie foty omijają :shake: cudowne zdjęcia :loveu: sznupy rewelacyjnie wyglądają w śniegu :loveu::loveu: i te kuleczki :loveu:[/B][/I] Quote
Doginka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ewa, nie ruszaj pompona:mad:, bo czapka straci cały rok:placz:A tak Ci w niej ładnie:loveu: Zrobiłaś śniegowe sznupeczki 2?:razz: Jeden kopiowany a drugi naturalny:cool3::diabloti::loveu: Quote
ariss Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='weszka']Faaaajne wspólne zdjęcia :loveu: A czapusia rzeczywiście rewelacyjna :lol:[/QUOTE] strasznie takie lubię:loveu: [quote name='ewka i haker']zdjęcia wspólne macie zawsze takie ładne :) oby takich więcej[/QUOTE] wyszkoliłam TZ:cool3: [quote name='Rinuś'][I][B]a mnie takie foty omijają :shake: cudowne zdjęcia :loveu: sznupy rewelacyjnie wyglądają w śniegu :loveu::loveu: i te kuleczki :loveu:[/B][/I][/QUOTE] cudnie może i wyglądają ale zrobić im fotkę na białym śniegu to wyższa szkoła jazdy:evil_lol: [quote name='Doginka'] Zrobiłaś śniegowe sznupeczki 2?:razz: Jeden kopiowany a drugi naturalny:cool3::diabloti::loveu:[/QUOTE] o kurde, nie wiem o co chodzi:niewiem: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/4-11.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 rewelacja!!!!!!!! oj takie spodnie nieprzemakalne by mi się przydały bo w normalnych to zaraz mokro bleeee Quote
ariss Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='malawaszka']rewelacja!!!!!!!! oj takie spodnie nieprzemakalne by mi się przydały bo w normalnych to zaraz mokro bleeee[/QUOTE] Monia spodnie zdecydowanie polecam, one są jeszcze od wewnątrz na polarze więc super ciepłe:loveu: i całe 30zł kosztowały:diabloti: tu je ciut bardziej widać [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/1-12.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No jak to nie wiesz o co chodzi?:crazyeye:A to nie Ty miałaś robić sznupiaste bałwanki ze śniegu przy bramie?:razz: Śliczna foteczka:loveu: Quote
Kashdog Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Świetne wspólne zdjęcia :loveu: I spodnie takie też by mi się przydały bo jak na razie to do domu po spacerach wracam cała mokra :roll: Quote
ariss Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Doginka']No jak to nie wiesz o co chodzi?:crazyeye:A to nie Ty miałaś robić sznupiaste bałwanki ze śniegu przy bramie?:razz: Śliczna foteczka:loveu:[/QUOTE] miałam dziś strasznie dużo roboty i jestem odmóżdżona:roll: ale już zrozumiałam:evil_lol: choć wolałabym żeby olbrzymy mi pilnowały bramy:diabloti: a tak na serio to na początku bardzo mi się spodobał ten pomysł, ale jak zobaczyłam wczoraj ilość tego śniegu to mi się odwidziało:shake: Quote
Bonsai Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 OOoo! A gdzie można dostać takie spodnie za 30 zł? Na gwałt potrzebuję . :) Quote
ariss Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Kashdog']Świetne wspólne zdjęcia :loveu: I spodnie takie też by mi się przydały bo jak na razie to do domu po spacerach wracam cała mokra :roll:[/QUOTE] ja mam chyba ze 3 pary, ale dupka mi w 1 ledwo wchodzi:evil_lol: [quote name='Bonsai']OOoo! A gdzie można dostać takie spodnie za 30 zł? Na gwałt potrzebuję . :)[/QUOTE] maximus:lol: ale uprzedzam, że kupowałam w zeszłym roku więc nie wiem czy w tym je mają, choć podejrzewam że tak Quote
Od-Nowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 to już możesz robic interes na spodniach , bo każdy by takie chciał :-) :-) cudne wspólne zdjęcia!! Bonsai a dlaczego u Ciebie tak cichutko w galerii?? :-) Quote
weszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='ariss'] ale już zrozumiałam:evil_lol: choć wolałabym żeby olbrzymy mi pilnowały bramy:diabloti: [/QUOTE] Dobrze gadasz - dać ci wódki :diabloti::loveu: Spodnie za 30 zeta??? Ja chodzę teraz na spacery w narciarskich ale trochę mnie denerwują bo szerokie, schodziłam sklepy żeby kupić jakieś takie właśnie nieprzemakalne i ocieplane i nie dostałam no i zamówiłam w IPOsklepie za ciężkie pieniądze :roll: Dzisiaj mają przyjść to zobaczę czy się zadek zmieści hihi bo niby mierzyłam ale wiadomo że to róznie bywa. Quote
Bonsai Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Szkoda, że maximus tak daleko... a ja w dodatku nie mam auta, więc odpada. :( Od-Nowa, sama nie wiem. Mam sporo zdjęć, ale jakoś ich nie wstawiam. :) Brak motywacji. :eviltong: A jak tam sprawuje się 50tka? :) Quote
Recommended Posts