Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże weźcie przestańcie bo to mi przypomina podstawówkę :roll:

najlepiej zbanować wszystkich i tyle będzie taki porządek że szok:cool1:
a jak już dajecie te bany to może by dawać tym co na nie zasługują?
więc jeśli jedna osoba dostała za własne zdanie(ok może powiedziane nie tymi słowami co trzeba) to inne ,,dzieciaczki neostrady"też powinny dostać które piszą wszędzie bzdury:cool3::roll:

dość OFFa bo nie chce tu u Ewy śmiecić

ostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba:loveu::loveu:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewka i haker']Boże weźcie przestańcie bo to mi przypomina podstawówkę :roll:

najlepiej zbanować wszystkich i tyle będzie taki porządek że szok:cool1:
a jak już dajecie te bany to może by dawać tym co na nie zasługują?
więc jeśli jedna osoba dostała za własne zdanie(ok może powiedziane nie tymi słowami co trzeba) to inne ,,dzieciaczki neostrady"też powinny dostać które piszą wszędzie bzdury:cool3::roll:

dość OFFa bo nie chce tu u Ewy śmiecić

ostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba:loveu::loveu:[/QUOTE]

z tą podstawówką masz 100% rację, Doginka powinna sama załatwić sprawę, tylko że nie może :roll:

dzięki, teraz modle się żeby gass skończyła cieczkować bo w weekend przyjeżdza jej ukochany starszy braciszek i tak mogły by poszaleć:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i fotki by były:cool3:

Posted

[quote name='ewka i haker']życzę końca cieczki:)[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='Od-Nowa']ale to ten braciszek z Zakopca?? czy coś pomieszałam :lol:[/QUOTE]

tak!!!!!!!!!!Dokładnie ten:loveu:

Posted

no to koniecznie musi jej przejść!!!:multi: sesja 2 takich czarnych wariatów nie może przepaść!!:lol:
Gass, bądź tak miła... i się ogarnij kobieto!! :diabloti::diabloti:

Posted

Słodka foteczka z typowym sznaucerzym wzrokiem.

Tiaaa, zamordyzm wprowadzono :/ To już chyba było ale widać niektórzy nadal uważają taką metodę za najbardziej skuteczną... Paranoja jakaś. Tyle ode mnie w wiadomym temacie.

Posted

Dziś mam same dobre wieści:cunao:
Doszedł do nas wreszcie championat Polski!!!wystawiony 13 w piątek:diabloti:,
a jeśli ostatnie dwie wystawy w tym roku pójdą po naszej myśli ,to zapewne Interke będziemy kończyć 13 Cacibem:evil_lol::diabloti:na ale to jeszcze przed nami;)

do tego wreszcie cieczka się skończyła:multi::multi::multi::multi:

Pojechaliśmy do lasu na rowery, Gasska prze 2h biegał równym tempem, później na psiej polance poganiała niezmordowana z Labem, który nie mógł nadążyć:evil_lol:

Myślałam, że zmęczyłam psa, a tu po powrocie do domu ona mi swojego pingwinka(pluszak)przynosiła do tarmoszenia,rzucania i przeciągania przez jakieś 2h:stupid:nie zmrużyła oka do teraz:crazyeye:
a jak wkładałam jej piłkę do kosza z zabawkami, to mnie już łapą tryciała:stupid:

Jeśli jutro pogoda będzie równie piękna, to postaram się o zdjęcia:lol:

Posted

u nas niby słonecznie ale skończyliśmy spacer 16:20 i było tak lodowato ,że skostniała nadal jestem:crazyeye::cool3:
mam nadzieję,że zdjęcia jakieś tu będą :lol:

Posted

Pogoda, była marna więc mamy tylko jedną fotkę i to pewnie taką co to Was satysfakcjonować nie będzie:evil_lol:

ale za to dziś byłam u 3miesięcznej średniej czarnej suni, która przyjechała z Czech:cool3:

Niedługo będzie mogła zacząć wychodzić, to porobimy jakieś foteczki:loveu:

Gass
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/3-6.jpg[/IMG]

Posted

Brawo za kwitek ;) Ja już prawie 3 miesiąc czekam na nostryfikację rodowodu Vesper...
Fotka mnie satysfakcjonuje jeśli chodzi o jakość ale jeśli chodzi o ilość to mam niedosyt :)