Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gass jest przepiękna! zobaczyłam tą fotkę na e-sznaucerach to mi szczęka opadła:loveu: po wczesniejszym obejrzeniu Don Diego który jest delikatnie mówiąc nie w moim typie ;)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka'][B]BRAAAWOOOOO[/B] :klacz::klacz::klacz: Wooow i jeszcze na BOGu dałyście czadu :-o
Gass przepiękna :loveu:[/quote]

dziękuję:loveu:

[quote name='LeCoyotte']ona jest idealna:p[/quote]

nie ma idealnych psów:eviltong::diabloti:

[quote name='eria']Gass jest przepiękna! zobaczyłam tą fotkę na e-sznaucerach to mi szczęka opadła:loveu:[/quote]

wow eria dziękuję:loveu:

i nie skomentowałaś brody:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ma ponad 5cm obciachane:evil_lol:;)

Posted

Ja też zauważyłam te braki brodowych cm ;) ale już nie chciałam się upierdliwie odzywać :diabloti::evil_lol: Zresztą zrobione to zostało w sposób fachowy i wygląda ładnie więc się nie czepiam. Ale jakąś pokutę powinnaś odmówić :razz::diabloti:

Posted

Ewcia, już gratulowałam Ci w realu, ale zrobię to jeszcze raz:razz:
[SIZE=7][COLOR=red][B]GRATULACJE!!![/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Żałuję, że nie zgłosiłam Gordonka:angryy: [/COLOR]

Posted

Nie wiem po co wstawiłaś takie beznadziejne zdjęcia:roll:nie wiem co chciałaś tym osiągnąć:shake:Jak wstawiasz zdjęcia Gordona to z całej masy cykniętych fot potrafisz wybrać te dobre ale widze że u innych psów wstawiasz jak leci:roll:

jedyne co się dla mnie nadaje to ewentualnie to
[url]http://1.1.1.4/bmi/i31.tinypic.com/2i9o9k4.jpg[/url]

i 3 fota z pierwszej serii!!!

Jest mi przykro!

Posted

Doginka, latałaą gdzieś za moimi plecami i się nawet nie odezwałaś :diabloti:

Takie trochę marne zdjęcia Gass ;) miło było poznać :loveu:

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3642.jpg[/IMG]

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3659.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE][url]http://i31.tinypic.com/2i9o9k4.jpg[/url][/QUOTE]

To bardzo ładne. :) W ogóle dobrze widzieć, że dla niektórych wystawa, to jednak jakaś okazja, a nie tylko powleczenie za sobą psa na ringówce.

Posted

dzięki za foty, ale nie na wszystkich jest Gassira:shake:nie wiem czy właściciele tamtych psów byliby zadowoleni z takich zdjęć:shake:raczej wątpie:shake:

Nie chodzi oczywiście o samo zdjęcie tylko jak pies się na nim prezentuje;)Nawet najpiękniejszemu psu można zrobić złe zdjęcie:roll:

Posted

[quote name='ariss']dzięki za foty, ale nie na wszystkich jest Gassira:shake:nie wiem czy właściciele tamtych psów byliby zadowoleni z takich zdjęć:shake:raczej wątpie:shake:

Nie chodzi oczywiście o samo zdjęcie tylko jak pies się na nim prezentuje;)Nawet najpiękniejszemu psu można zrobić złe zdjęcie:roll:[/QUOTE]

fakt, w miniaturkach wszystkie mi na gass wyglądały, wczoraj obrabiałam a dzisiaj wstawiałam więc wyszło jak wyszło : P pousuwałam ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']fakt, w miniaturkach wszystkie mi na gass wyglądały, wczoraj obrabiałam a dzisiaj wstawiałam więc wyszło jak wyszło : P pousuwałam ;)[/quote]

dzięki wielkie;)ale Gass ukradłam juz do swojego folderu z wystawy;)nigdzie ich nie wstawie tak tylko na pamiątkę;)

Posted

[quote name='ewka i haker'] ...tylko czemu to zdjecie jest takie dziwne...?
Ewa nie ma ramion
i takie jakby wklejone[/quote]
To nie ja wstawiłam foty i nie ja bawiłam się PSem:shake:
Ja balowałam na działeczce i do tego mam wira w laptopie, więc poprosiłam moja panienkę, żeby wstawiła ze dwie najładniejsze fotki, ale jak widać ta moja panienka to jeszcze dziecko a nie panienka:evil_lol::mad:

Ariss mów, które pousuwać:razz: - ja część już wywaliłam;)

Posted

napisałam jakie 2 foty się nadają. ale widać, że nie tylko Miśka nie widzi co jest dobre a co nie:angryy:dalej jest mi przykro:roll:choć dziękuję że przynajmniej część wywaliłaś!

Poza tym jak już Ty albo Miśka obrabiacie zdjęcia to róbcie to dobrze, bo na focie z sędzią nie dość ze ja wyglądam jak idiotka to jeszcze przyjżyj się dokładnie obróbce:angryy::eviltong:

Posted

[quote name='Unbelievable']Doginka, latałaą gdzieś za moimi plecami i się nawet nie odezwałaś :diabloti:
[/quote]
Trzebabyło mnie zaczepić - ja nie jestem w stanie zapamietać wszystkich z dogo;)

[B]Ewa[/B], czy Ty aby nie jesteś trochę przewrażliwiona na punkcie Gassi?:cool3:
Przecież te foty wcale nie są złe - to jest żywy pies, a nie kukiełka bez ruchu, tym bardziej, że Gassi w ruchu jest świetna:razz::loveu:
Obejrzałam wszystkie już dziś na spokojnie i teraz mam wyrzuty sumienia, że opier... moją biedną Misię:angryy:
Może jedna fota była niezbyt dobra - już pousuwałam te, których rzeczywiście bym nie wstawiła, ale nie oskarżaj mnie, że zrobiłam coś specjalnie, albo złośliwie, bo ja nie mam do tego powodów:razz:
Jest tylko jedna osoba, do której coś mam i do której jestem od pewnego czasu baaaaaaardzo złośliwa, ale to nie jesteś Ty:shake:
Mi też przykro, że tak o mnie pomyslałaś:-(

Ps. Jeżeli masz coś do mnie to wal na GG, albo wpadnij do mnie na kawę to damy sobie po razie;)

Posted

kukła czy nie.Zdjęcia są z konkursu piękności i mają być idealne...ja tez wstawiłam tylko jedno zdjęcie swojej Gassuli pomimo że mam sporo dobrych, ale publikowane foto ma być najlepsze!!!Tu chodzi o jakość a nie o ilość!
Mam nadzieję,że zostawiłaś tylko 2 foty o jakich mówiłam.
I nie odwracaj kota ogonem!!!!Bo ja Ci nieba przychylam, kończe championaty z Gordonem, zajmuje się nim jak własnym psem, a Ty nie potrafisz uszanować mojej prośby i piszesz że jestem przewrażliwiona.