eria Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gass jest przepiękna! zobaczyłam tą fotkę na e-sznaucerach to mi szczęka opadła:loveu: po wczesniejszym obejrzeniu Don Diego który jest delikatnie mówiąc nie w moim typie ;) Quote
ariss Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='weszka'][B]BRAAAWOOOOO[/B] :klacz::klacz::klacz: Wooow i jeszcze na BOGu dałyście czadu :-o Gass przepiękna :loveu:[/quote] dziękuję:loveu: [quote name='LeCoyotte']ona jest idealna:p[/quote] nie ma idealnych psów:eviltong::diabloti: [quote name='eria']Gass jest przepiękna! zobaczyłam tą fotkę na e-sznaucerach to mi szczęka opadła:loveu:[/quote] wow eria dziękuję:loveu: i nie skomentowałaś brody:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ma ponad 5cm obciachane:evil_lol:;) Quote
eria Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 zauważyłam że broda przycięta ;):loveu: zostanie Ci to wybaczone :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nie wygląda tak zle z ta broda nawet jak jej nie ma to wygrywa:loveu: Quote
weszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja też zauważyłam te braki brodowych cm ;) ale już nie chciałam się upierdliwie odzywać :diabloti::evil_lol: Zresztą zrobione to zostało w sposób fachowy i wygląda ładnie więc się nie czepiam. Ale jakąś pokutę powinnaś odmówić :razz::diabloti: Quote
Bonsai Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ogromne gratulacje! Choć szczerze mówiąc nie dziwi mnie to, bo Gass jest absolutnie przepiękna i bezkonkurencyjna! :loveu: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='weszka']Ale jakąś pokutę powinnaś odmówić :razz::diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokuta pro-forma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ewcia, już gratulowałam Ci w realu, ale zrobię to jeszcze raz:razz: [SIZE=7][COLOR=red][B]GRATULACJE!!![/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Żałuję, że nie zgłosiłam Gordonka:angryy: [/COLOR] Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ooo a to dla Mnie?:crazyeye: [URL="http://i26.tinypic.com/2howpk0.jpg"]http://i26.tinypic.com/2howpk0.jpg:evil_lol:[/URL] Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='malawaszka']:roflt: hahaha jakie uśmiechy :evil_lol:[/quote] tez mi sie to zdjecia podoba:evil_lol: tylko czemu to zdjecie jest takie dziwne...? Ewa nie ma ramion i takie jakby wklejone Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 no to ja tez usuwam linka :grins: hahaha jakie uśmiechy :evil_lol: Quote
ariss Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Nie wiem po co wstawiłaś takie beznadziejne zdjęcia:roll:nie wiem co chciałaś tym osiągnąć:shake:Jak wstawiasz zdjęcia Gordona to z całej masy cykniętych fot potrafisz wybrać te dobre ale widze że u innych psów wstawiasz jak leci:roll: jedyne co się dla mnie nadaje to ewentualnie to [url]http://1.1.1.4/bmi/i31.tinypic.com/2i9o9k4.jpg[/url] i 3 fota z pierwszej serii!!! Jest mi przykro! Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Doginka, latałaą gdzieś za moimi plecami i się nawet nie odezwałaś :diabloti: Takie trochę marne zdjęcia Gass ;) miło było poznać :loveu: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3642.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3659.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3681.jpg[/IMG] Quote
AngelsDream Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [QUOTE][url]http://i31.tinypic.com/2i9o9k4.jpg[/url][/QUOTE] To bardzo ładne. :) W ogóle dobrze widzieć, że dla niektórych wystawa, to jednak jakaś okazja, a nie tylko powleczenie za sobą psa na ringówce. Quote
ariss Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 dzięki za foty, ale nie na wszystkich jest Gassira:shake:nie wiem czy właściciele tamtych psów byliby zadowoleni z takich zdjęć:shake:raczej wątpie:shake: Nie chodzi oczywiście o samo zdjęcie tylko jak pies się na nim prezentuje;)Nawet najpiękniejszemu psu można zrobić złe zdjęcie:roll: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='ariss']dzięki za foty, ale nie na wszystkich jest Gassira:shake:nie wiem czy właściciele tamtych psów byliby zadowoleni z takich zdjęć:shake:raczej wątpie:shake: Nie chodzi oczywiście o samo zdjęcie tylko jak pies się na nim prezentuje;)Nawet najpiękniejszemu psu można zrobić złe zdjęcie:roll:[/QUOTE] fakt, w miniaturkach wszystkie mi na gass wyglądały, wczoraj obrabiałam a dzisiaj wstawiałam więc wyszło jak wyszło : P pousuwałam ;) Quote
ariss Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Unbelievable']fakt, w miniaturkach wszystkie mi na gass wyglądały, wczoraj obrabiałam a dzisiaj wstawiałam więc wyszło jak wyszło : P pousuwałam ;)[/quote] dzięki wielkie;)ale Gass ukradłam juz do swojego folderu z wystawy;)nigdzie ich nie wstawie tak tylko na pamiątkę;) Quote
Doginka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='ewka i haker'] ...tylko czemu to zdjecie jest takie dziwne...? Ewa nie ma ramion i takie jakby wklejone[/quote] To nie ja wstawiłam foty i nie ja bawiłam się PSem:shake: Ja balowałam na działeczce i do tego mam wira w laptopie, więc poprosiłam moja panienkę, żeby wstawiła ze dwie najładniejsze fotki, ale jak widać ta moja panienka to jeszcze dziecko a nie panienka:evil_lol::mad: Ariss mów, które pousuwać:razz: - ja część już wywaliłam;) Quote
ariss Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 napisałam jakie 2 foty się nadają. ale widać, że nie tylko Miśka nie widzi co jest dobre a co nie:angryy:dalej jest mi przykro:roll:choć dziękuję że przynajmniej część wywaliłaś! Poza tym jak już Ty albo Miśka obrabiacie zdjęcia to róbcie to dobrze, bo na focie z sędzią nie dość ze ja wyglądam jak idiotka to jeszcze przyjżyj się dokładnie obróbce:angryy::eviltong: Quote
Doginka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Unbelievable']Doginka, latałaą gdzieś za moimi plecami i się nawet nie odezwałaś :diabloti: [/quote] Trzebabyło mnie zaczepić - ja nie jestem w stanie zapamietać wszystkich z dogo;) [B]Ewa[/B], czy Ty aby nie jesteś trochę przewrażliwiona na punkcie Gassi?:cool3: Przecież te foty wcale nie są złe - to jest żywy pies, a nie kukiełka bez ruchu, tym bardziej, że Gassi w ruchu jest świetna:razz::loveu: Obejrzałam wszystkie już dziś na spokojnie i teraz mam wyrzuty sumienia, że opier... moją biedną Misię:angryy: Może jedna fota była niezbyt dobra - już pousuwałam te, których rzeczywiście bym nie wstawiła, ale nie oskarżaj mnie, że zrobiłam coś specjalnie, albo złośliwie, bo ja nie mam do tego powodów:razz: Jest tylko jedna osoba, do której coś mam i do której jestem od pewnego czasu baaaaaaardzo złośliwa, ale to nie jesteś Ty:shake: Mi też przykro, że tak o mnie pomyslałaś:-( Ps. Jeżeli masz coś do mnie to wal na GG, albo wpadnij do mnie na kawę to damy sobie po razie;) Quote
ariss Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 kukła czy nie.Zdjęcia są z konkursu piękności i mają być idealne...ja tez wstawiłam tylko jedno zdjęcie swojej Gassuli pomimo że mam sporo dobrych, ale publikowane foto ma być najlepsze!!!Tu chodzi o jakość a nie o ilość! Mam nadzieję,że zostawiłaś tylko 2 foty o jakich mówiłam. I nie odwracaj kota ogonem!!!!Bo ja Ci nieba przychylam, kończe championaty z Gordonem, zajmuje się nim jak własnym psem, a Ty nie potrafisz uszanować mojej prośby i piszesz że jestem przewrażliwiona. Quote
Recommended Posts