puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Teraz ja pierzesz? Ja moja wypralam tydzien temu, a i tak wydaje mi sie, ze trzy tygodnie w zupelnosciby starczyly:evil_lol:, ja tam ide z brudasem:loveu: Quote
puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Sprawdzilam gdzie jest ten hotel, w ktorym sie zatrzymujesz:diabloti:. Jest daleko od stadionu, ale dotrzec latwo, tylko uwazajcie, bo jest niesamowicie duzo jednokierunkowych, przy czym czesc ulic jest remontowana:diabloti:. Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 teĆŒ wypraĆem dzisiaj psa;) [quote name='ariss'] [B]eria,[/B]2 posty wyĆŒej pisaĆam,ĆŒe bÄdÄ w poniedziaĆek:eviltong:[/QUOTE] zdajesz sobie sprawÄ z tego ile to jest godzin??!:crazyeye::shake::mdleje::diabloti: Quote
ariss Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [B]puzzle,[/B]no piorÄ,bo jutro bÄdzie robiona:diabloti:narazie jÄ wytrymowaĆam-palec mi odpada:diabloti::roll: 4km to daleko????:-ow google znalazĆam jakÄ Ć mape i wyznaczyĆa nam trase dojazdu i wypisaĆa wszystkie ulice mam nadzieje,ĆŒe wzieĆa pod uwagÄ te jednokierunkowe[B]:hmmmm:[/B] poza tym mam to Ćmieszne cuĆ co to leniwym kierowcom mĂłwi jak jechaÄ:evil_lol:wiÄc powinnam daÄ rade;) [B]LeCoyotte,[/B]hihihih:diabloti:no i nawet takie same rozrywki majÄ nasze psy:mdleje::roflt: ale moĆŒe warto jest czekaÄ:razz::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ariss'] 4km to daleko????:-o [/quote] w Wawie to pewnie rzut kamieniem:evil_lol: tam 'daleko' siÄ chyba zaczyna od 40km:evil_lol: [quote] ale moĆŒe warto jest czekaÄ:razz::eviltong:[/QUOTE] no jasne, czekamy na poniedziaĆkowy szok zdjÄciowy:loveu::eviltong: btw, wydaje mi sie ĆŒe zniknÄĆo Ci z licznika 2000 postĂłw:hmmmm: Quote
puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wiesz na azymut to moze i ze 4km bedziesz miala:cool3:, daleko to nie jest, ale musicie uwazac na naprawe drog, miasto jest teraz zakorkowane i rzadko kiedy przejzdne, pocieszeniem jest, ze w weekendy jest duzo lepiej. Zreszta przyjedziecie, zobaczycia, a co ja bede warszawiakom o korkach gadac:diabloti:. Ja Heb jutro rano skoncze i nie dotykam jej do wystawy, mam serdecznie dosyc:diabloti:... Trymowalas ja palcami:-o, Quote
ariss Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [B]LeCoyotte,[/B]bĆahahahah:evil_lol: kiedyĆ wyszĆo,ĆŒe w CiÄ gu 3 miesiÄcy napisaĆam 3:evil_lol:nic mnie juĆŒ nie zdziwi:evil_lol: [B]puzzle,[/B]juĆŒ nastraszyĆaĆ;)najwyĆŒej siÄ spĂłĆșnimy:evil_lol: no co Ty;)trymerkami,ale je musiaĆam trzymaÄ w rÄku i po kilku godzinach palce bolÄ ;) Do poniedziaĆku:p Quote
AngelsDream Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czeka na ciebie, na mailu skoĆczone wiesz co. :) Quote
eria Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no to czekamy na ten wysyp fot w ktĂłry Ćrednio wierzÄ :evil_lol: Quote
Olusia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja teĆŒ z niecierpliwoĆciÄ czekam na nowe fotki :p Quote
ariss Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 bĆahahaha...jak jutro bÄdzie laĆo to fot nie bÄdzie:evil_lol::shake::evil_lol: a jak nie bÄdzie to na spacer biore obowiÄ zkowo aparat:p Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 CzeĆÄ - dziĆ Ćwieci sĆoneczko:razz::diabloti: BÄdÄ foty:multi: Quote
Bonsai Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czy dziĆ przypadkiem byĆaĆ z jakimĆ wysokim facetem i swojÄ psicÄ na Polach, spotkaĆaĆ biaĆo-piegowatego psa w czerwonych szelkach z dziewczynÄ w pomaraĆczowej kurtce, a Gass i Pieg biegali (co prawda trochÄ anemicznie, ale zawsze) wokĂłĆ drzewka? :cool3: Tak mnie olĆniĆo, gdy powiedziaĆaĆ "no to co Gass, idziemy?". No, chyba ĆŒe siÄ mylÄ. ;) Quote
puzzle Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ariss foty!:mad: Ja sie wczoraj otworzylam fotograficznie teraz Twoja kolej, checem ujrzec Gass:mad:. Swoja droga za 5 dni bede mogla ja wymiziac:loveu::diabloti: Quote
ariss Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [B]Doginka,[/B]tiaaaaaa jak wyszĆam na spacer to siÄ zrobiĆo pochmurno i zimno:angryy: [B]Bonsai,[/B]hahahha...ale ten Ćwiat maĆy:cool3: [B]puzzle,[/B]fot wĆaĆciwie nie ma:shake:nie mam weny fotograficznej:placz: i wszystko wyszĆo brzydkie:placz: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl108.jpg[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ale za to jaki zwierz szczÄĆliwy na focie:p Quote
AngelsDream Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nic, co Gassirowe nie jest brzydkie... :D Quote
ariss Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [B]LeCoyotte,[/B]oj szczÄĆliwy:multi: jutro czasu nie mam,ale do Ćrody moĆŒe pogodze siÄ z Nikusiem i wtedy bÄdÄ i foty i filmiki:razz: [B]AngelsDream,[/B]dziÄkujemy:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl236.jpg[/IMG] Gass lekko poddenerwowana:diabloti: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl089.jpg[/IMG] gass bardziej poddenerwowana:diabloti::diabloti: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl032.jpg[/IMG] a finaĆu nie bÄdzie bo siÄ rozmazaĆ:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jak siÄ zjeĆŒyĆa:o co masz na myĆli piszÄ c, ĆŒe finaĆ siÄ rozmazaĆ? tzn wĆciekĆa Gass rozmazaĆa jakiegoĆ psa na trawie czy jak?:diabloti: mam pytanie, Ty trymowaĆaĆ ostatnio GasskÄ nie? Co to jest to co na niej zostaĆo?:lol: OkrywĂłwka? Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='LeCoyotte']Co to jest to co na niej zostaĆo?:lol: OkrywĂłwka?[/quote] ja teĆŒ siÄ zawsze zastanawiam - bo gadajÄ , ĆŒe skubiÄ , ĆŒe nie podrĂłwnujÄ grzbietu maszynkÄ , a po tym caĆym trymowaniu psy rĂłwniutkie z jakby skrĂłconÄ okrywĂłwkÄ :icon_roc: Quote
LeCoyotte Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='malawaszka']ja teĆŒ siÄ zawsze zastanawiam - bo gadajÄ , ĆŒe skubiÄ , ĆŒe nie podrĂłwnujÄ grzbietu maszynkÄ , a po tym caĆym trymowaniu psy rĂłwniutkie z jakby skrĂłconÄ okrywĂłwkÄ :icon_roc:[/QUOTE] ja myĆlaĆem zawsze, ĆŒe podszerstek, bo tak z SambÄ robiĆem, ĆŒe zostawaĆ podszerstek i za jakiĆ miesiÄ c odrastaĆÄ ĆwieĆŒa, piÄkna, lĆniÄ ca, ostra okrywĂłwka:loveu: i wtedy usuwaĆem podszerstek caĆy. Ale wĆaĆnie zgĆupiaĆem:evil_lol: bo przecieĆŒ za tydzieĆ wystawa w bdg, wiÄc Gasska nie moĆŒe byÄ w podszerstku samym:lol: ZresztÄ przetrymowaĆem SambÄ dzisiaj i to co zostaĆo to taka mieszanka okrywĂłwki i dĆugiego podszerstka... i juz nic nie wiem:roflt: Trymowanie to chyba jednak rzecz trudna:evil_lol: Quote
ariss Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [B]LeCoyotte,malawaszka[/B], hahahahah:evil_lol:nie finaĆ byĆ taki ĆŒe postawiĆa tak futro,ĆŒe sama byĆam w szoku:crazyeye:miaĆa wielkiego sterczÄ cego irokeza od gĆowy po czubek ogona:crazyeye::evil_lol::diabloti:wyjÄ tkowo nie musiaĆa dziĆ nikogo rozmazywaÄ po trawie:eviltong:;):evil_lol: a co do trymowania to owszem:pgass ma samÄ okrywĂłwkÄ-podszerstek prawie caĆy wyjeĆam.pisze prawie bo jeszcze troszke roboty mam;) i oczywiĆcie pozbyĆam siÄ martwego,starego wĆosa:razz: i tak nie jestem zadowolona z efektu koĆcowego bo zapĂłĆșno siÄ za to zabraĆam:roll:ale jak to mĂłwiÄ nie ma tego zĆego co by na dobre nie wyszĆo:diabloti: Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl032.jpg[/url] Ćliczna psina :) :loveu: Quote
Recommended Posts