Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzilam gdzie jest ten hotel, w ktorym sie zatrzymujesz:diabloti:. Jest daleko od stadionu, ale dotrzec latwo, tylko uwazajcie, bo jest niesamowicie duzo jednokierunkowych, przy czym czesc ulic jest remontowana:diabloti:.

Posted

teĆŒ wypraƂem dzisiaj psa;)
[quote name='ariss']
[B]eria,[/B]2 posty wyĆŒej pisaƂam,ĆŒe będą w poniedziaƂek:eviltong:[/QUOTE]

zdajesz sobie sprawę z tego ile to jest godzin??!:crazyeye::shake::mdleje::diabloti:

Posted

[B]puzzle,[/B]no piorę,bo jutro będzie robiona:diabloti:narazie ją wytrymowaƂam-palec mi odpada:diabloti::roll:

4km to daleko????:-ow google znalazƂam jakąƛ mape i wyznaczyƂa nam trase dojazdu i wypisaƂa wszystkie ulice mam nadzieje,ĆŒe wzieƂa pod uwagę te jednokierunkowe[B]:hmmmm:[/B]
poza tym mam to ƛmieszne cuƛ co to leniwym kierowcom mówi jak jechać:evil_lol:więc powinnam dać rade;)
[B]LeCoyotte,[/B]hihihih:diabloti:no i nawet takie same rozrywki mają nasze psy:mdleje::roflt:

ale moĆŒe warto jest czekać:razz::eviltong:

Posted

[quote name='ariss']

4km to daleko????:-o
[/quote]

w Wawie to pewnie rzut kamieniem:evil_lol: tam 'daleko' się chyba zaczyna od 40km:evil_lol:
[quote]
ale moĆŒe warto jest czekać:razz::eviltong:[/QUOTE]
no jasne, czekamy na poniedziaƂkowy szok zdjęciowy:loveu::eviltong:

btw, wydaje mi sie ĆŒe zniknęƂo Ci z licznika 2000 postĂłw:hmmmm:

Posted

Wiesz na azymut to moze i ze 4km bedziesz miala:cool3:, daleko to nie jest, ale musicie uwazac na naprawe drog, miasto jest teraz zakorkowane i rzadko kiedy przejzdne, pocieszeniem jest, ze w weekendy jest duzo lepiej. Zreszta przyjedziecie, zobaczycia, a co ja bede warszawiakom o korkach gadac:diabloti:.

Ja Heb jutro rano skoncze i nie dotykam jej do wystawy, mam serdecznie dosyc:diabloti:...

Trymowalas ja palcami:-o,

Posted

[B]LeCoyotte,[/B]bƂahahahah:evil_lol:

kiedyƛ wyszƂo,ĆŒe w Ciągu 3 miesięcy napisaƂam 3:evil_lol:nic mnie juĆŒ nie zdziwi:evil_lol:

[B]puzzle,[/B]juĆŒ nastraszyƂaƛ;)najwyĆŒej się spĂłĆșnimy:evil_lol:

no co Ty;)trymerkami,ale je musiaƂam trzymać w ręku i po kilku godzinach palce bolą;)

Do poniedziaƂku:p

Posted

bƂahahaha...jak jutro będzie laƂo to fot nie będzie:evil_lol::shake::evil_lol:

a jak nie będzie to na spacer biore obowiązkowo aparat:p

Posted

Czy dziƛ przypadkiem byƂaƛ z jakimƛ wysokim facetem i swoją psicą na Polach, spotkaƂaƛ biaƂo-piegowatego psa w czerwonych szelkach z dziewczyną w pomaraƄczowej kurtce, a Gass i Pieg biegali (co prawda trochę anemicznie, ale zawsze) wokóƂ drzewka? :cool3:
Tak mnie olƛniƂo, gdy powiedziaƂaƛ "no to co Gass, idziemy?". No, chyba ĆŒe się mylę. ;)

Posted

ariss foty!:mad:

Ja sie wczoraj otworzylam fotograficznie teraz Twoja kolej, checem ujrzec Gass:mad:. Swoja droga za 5 dni bede mogla ja wymiziac:loveu::diabloti:

Posted

[B]Doginka,[/B]tiaaaaaa jak wyszƂam na spacer to się zrobiƂo pochmurno i zimno:angryy:

[B]Bonsai,[/B]hahahha...ale ten ƛwiat maƂy:cool3:

[B]puzzle,[/B]fot wƂaƛciwie nie ma:shake:nie mam weny fotograficznej:placz:

i wszystko wyszƂo brzydkie:placz:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl108.jpg[/IMG]

Posted

[B]LeCoyotte,[/B]oj szczęƛliwy:multi:

jutro czasu nie mam,ale do ƛrody moĆŒe pogodze się z Nikusiem i wtedy będą i foty i filmiki:razz:

[B]AngelsDream,[/B]dziękujemy:loveu:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl236.jpg[/IMG]

Gass lekko poddenerwowana:diabloti:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl089.jpg[/IMG]

gass bardziej poddenerwowana:diabloti::diabloti:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl032.jpg[/IMG]

a finaƂu nie będzie bo się rozmazaƂ:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

jak się zjeĆŒyƂa:o co masz na myƛli pisząc, ĆŒe finaƂ się rozmazaƂ? tzn wƛciekƂa Gass rozmazaƂa jakiegoƛ psa na trawie czy jak?:diabloti:

mam pytanie, Ty trymowaƂaƛ ostatnio Gasskę nie? Co to jest to co na niej zostaƂo?:lol: Okrywówka?

Posted

[quote name='LeCoyotte']Co to jest to co na niej zostaƂo?:lol: Okrywówka?[/quote]

ja teĆŒ się zawsze zastanawiam - bo gadają, ĆŒe skubią, ĆŒe nie podrĂłwnują grzbietu maszynką, a po tym caƂym trymowaniu psy rĂłwniutkie z jakby skrĂłconą okrywĂłwką :icon_roc:

Posted

[quote name='malawaszka']ja teĆŒ się zawsze zastanawiam - bo gadają, ĆŒe skubią, ĆŒe nie podrĂłwnują grzbietu maszynką, a po tym caƂym trymowaniu psy rĂłwniutkie z jakby skrĂłconą okrywĂłwką :icon_roc:[/QUOTE]

ja myƛlaƂem zawsze, ĆŒe podszerstek, bo tak z Sambą robiƂem, ĆŒe zostawaƂ podszerstek i za jakiƛ miesiąc odrastaƂą ƛwieĆŒa, piękna, lƛniąca, ostra okrywĂłwka:loveu: i wtedy usuwaƂem podszerstek caƂy. Ale wƂaƛnie zgƂupiaƂem:evil_lol: bo przecieĆŒ za tydzieƄ wystawa w bdg, więc Gasska nie moĆŒe być w podszerstku samym:lol: Zresztą przetrymowaƂem Sambę dzisiaj i to co zostaƂo to taka mieszanka okrywĂłwki i dƂugiego podszerstka... i juz nic nie wiem:roflt: Trymowanie to chyba jednak rzecz trudna:evil_lol:

Posted

[B]LeCoyotte,malawaszka[/B],
hahahahah:evil_lol:nie finaƂ byƂ taki ĆŒe postawiƂa tak futro,ĆŒe sama byƂam w szoku:crazyeye:miaƂa wielkiego sterczącego irokeza od gƂowy po czubek ogona:crazyeye::evil_lol::diabloti:wyjątkowo nie musiaƂa dziƛ nikogo rozmazywać po trawie:eviltong:;):evil_lol:

a co do trymowania to owszem:pgass ma samą okrywówkę-podszerstek prawie caƂy wyjeƂam.pisze prawie bo jeszcze troszke roboty mam;) i oczywiƛcie pozbyƂam się martwego,starego wƂosa:razz:
i tak nie jestem zadowolona z efektu koƄcowego bo zapĂłĆșno się za to zabraƂam:roll:ale jak to mĂłwią nie ma tego zƂego co by na dobre nie wyszƂo:diabloti: