Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobra dam Wam bo nic dawno nie było:eviltong:
fotka bez rewelacji ale aktualna,bo dzisiejsza:diabloti:mojego kochanego zaroślaka:loveu::loveu::loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/56/a980dde675fbf39a.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LeCoyotte']a jednak masz:cool3::loveu:
tylko jak możesz pokazwyać taką zarośniętą?:mad: ja bym się wstydził:eviltong:[/quote]

bo ona jest piękna zawsze:obrazic::loveu::loveu::loveu:

mam jeszcze filmik jak ćwicze bieganie-krótki bo tak mnie ta noga boli,że więcej i szybciej rady nie dałam,ale Wam nie pokaże:obrazic:poza tym jeszcze go nie wgrałam:eviltong:

Posted

[quote name='LeCoyotte']wiem:grins: wcale nie widać żeby zarośnięta była.. myślałem że to jakiś mały ctr będzie:roll::evil_lol:

poka filmik:diabloti:[/quote]

grzbiecik ma już prawie skończony,ale morda jest CTRa:evil_lol:tu ją poprostu troche uklepałam:mdleje::roflt:

Posted

[quote name='ariss']bo ona jest piękna zawsze:obrazic::loveu::loveu::loveu:

[/QUOTE]

wiem:grins: wcale nie widać żeby zarośnięta była.. myślałem że to jakiś mały ctr będzie:roll::evil_lol:

poka filmik:diabloti:

Posted

wgrałam-odrazu mówie,że jakość kiepska,i właściwie nic ciekawego na nim nie ma;)ale może jak nie zapone 2 aparatu to któregoś dnia nagram jak gass z oczu dobrze patrzy i jakie to jest złudne:diabloti:

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=Puptnp1dp9M]YouTube - ...[/url]

Posted

[quote name='Doginka']Gasska super chodzi:loveu:
A to zakapturzoe to Ty, czy Marcinos?:razz::diabloti:[/quote]

wredna baba:mad::diabloti::evil_lol:oczywiście że ja:eviltong:Marcina w kadrze nie byłoby widać-zapomniałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B]smallpati,[/B]da się zrobić:diabloti::razz:

[B]ewka i haker,[/B]zdjęcia będą:razz:jak je zrobie:eviltong:

[B]weszka,[/B]czy wygrana w Katowicach nie jest dostateczną motywacją???:razz:

Posted

Dawno mnie nie bylo i jedno zdjecie zobaczylam:roll:, na jakies 15 stron:roll::diabloti:...:diabloti:

Co do wystawiania, ma piekna postawe:loveu:, moja niedosyc, ze jak sie ustawi to wglada jak kociub to coraz bardziej przestaje jej sie podobac moje przestawianie:roll:, a jak na spacerze sie na cos zapatrzy, to leb i gon u gory,tylne lapy mocno wyciagniete i jak posazek, a tak to jakas masakra:roll:. Co do biegu, to proponuje ringowke, zalozyc tak jakbys chciala ja "udusic":diabloti:, wtedy powinna wycagac glowe wyzej i miec bardziej sprezysty krok, bo troche sunie, a powinna bardziej sprezynkowac;). Zazdroszcze Tobie tej jej pieknej postawy:oops:, kurcze i ona w dodatku sama staje... ja temu mojemu bydlakowi to chyba dam cos paralizujacego i ja na stojaku postawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[B]smallpati,[/B]troche jeszcze poczekacie:eviltong:

[B]Od-Nowa,[/B]może jutro się uda,zobaczymy;)

[B]AngelsDream,[/B]mi też:loveu:

[B]puzzle,[/B]odezwała się ta co zawala swoją galerię zdjęciami:eviltong:

postawa jest wyćwiczona,przecież sama z siebie tak się nie ustwia:evil_lol:
ćwicz:razz:

Jakbym tak założyła gassce ringówke to by nie pobiegła:eviltong:uwierz mi to mamy przećwiczone:roll:to jest burek polny który biega kilka godzin dziennie luzem i chyba nie widzi sensu biegania na ringówce:roll:
No powinna lepiej biec,ale ruch mamy cały czas niedopracowany i dlatego ćwiczymy;)choć teraz po jednym okrążeniu bo pańcia rady nie daje:shake:

Posted

Przepraszam bardzo u mnie w galerii jest proporcjonalnie zdjec do ilosci stron:diabloti::eviltong:

To probuj ja przekonywac do biegu z ringowka jak szubienica, bo to bardzo poprawia jakosc ruchu, a ja moja dalej ustawiam:oops:. Dzisiaj ja postawilam jak byla zaspana, stala pieknie, pochwalilam ja poszlam, zrobilam sobie herbate, wchodze do przedpokoju, a ona z oczkami jak zapalki, chwieje sie, ale stoi tak jak ja postawilam:diabloti:. Tylko, ze na wystawie napewno nie bedzie zaspana:roll::diabloti:.

Posted

[B]eria,:loveu:[/B]dziękujemy:loveu:

[B]puzzle,[/B]czyli stanowczo za mało i jednego i drugiego:evil_lol::eviltong::diabloti:

nie będę jej wystawiać jak na szubienicy:shake:może i pies lepiej wygląda ale jej się to nie podoba:shake:poza tym może to i bardziej eleganckie ale mi takie wystawianie jak teraz odpowiada i jak będzie biegać perfekcyjnie tak to moge wprowadzać nowe elementy-co za dużo to nie zdrowo,jeszcze się zniechęci:evil_lol:to wkońcu sznaucer-uparte bydle:loveu:

błahahahah.Hebe mistrzyni:diabloti::loveu:Ja postawy uczyłam tak że ustawiałam ją na coś co strasznie miała ochote pogonić np.kota;) ale nie pozwalałam biec i stała tak,wtedy jej klikałam i smaki dostawała no i efekty było widać na filmiku.

Posted

ależ ona się porusza!:p:cool3:
Niedawno zachciało mi się nauczyć Sambę wystawiania (postawy), i nawet jakoś nam to idzie;) Musi być bardzo głodna żeby ładnie szyję wyciągnęła do smaka i pozwalała sobie przestawiać tylne łapki bo inaczej to stoi jak kociub:evil_lol:

Posted

Tez probowalam ustawiac na cos co by w tym momencie chciala, ale ona wtedy piszczy, kreci glowa, kladzie, kuca, a jak juz stoi to drepta tylnymi lapami:evil_lol:, dlatego zaczelam ja ustawiac na samaka, a wiadomo jaka ona jest lakoma:diabloti:, wiec nie ma roznicy, czy ze smakiem czy bez, ona w sumie to najbardziej lubi jak ja jestem zadowolona, wiec pieszczoty sa najlepsza nagroda:diabloti:. Tylko, ze przydaloby sie cos posredniego an co mialaby ochote, ale nie az taka, ze zacznie mi wyc:roll:...:diabloti: