Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puzzle']Jak bylam chora to zachwycily mnie swoim spokojem, ale pierwsze dni lepszego samopoczucia, a w oczach dalo sie juz wyczytac napis "bierz pilke, idziemy biegac":placz:.
[/QUOTE]

też to zauważyłem u mojej sucz;) Jak byłem chory, zachowywała się identycznie. Coś w tym musi być:cool3: ciekawe co..

[quote name='puzzle']o mam sie zglosic, zeby mi moja galery gdzie indziej przenisli:razz:?[/QUOTE]
może Vectra:cool1:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jak to co to że mamy kochane psiury:loveu::loveu::loveu:

DOBRANOC i Dzień dobry:diabloti:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/443/eb2e71efef79e445.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='LeCoyotte']ja prawie po każdym ostatnio spacerze kąpię psa z tego błota:evil_lol:[/QUOTE]

Hebe dzisiaj sie pozslizgnela na blocie, najpierw wyladowala morda w kaluzy, a jak juz sie pozbierala to zamoczyla dupsko:oops:, mialam sie ugryzc w jezyk, ale a propo blota nie moglam sie powstrzymac:diabloti:

Posted

Tiaaaaaaaa:roll:ja myje i myje a ten syf cały czas spływa:mad::evil_lol:

[B]puzzle, [/B]nic mi nie mów gass po długiej przerwie szalała dziś z białym owczarkiem i poślizgneła się na błocku waląc bokiem w latarnie,runeła później całą sobą w to błocko i sama była w takim szoku,a ja zamiast się śmiać z przerażeniem patrzyłam czy nic jej nie jest bo latarnia cały czas chybotała:evil_lol:ale co tam wstała i gonitwy ciąg dalszy po to tylko żeby na boku przejechać się po zabłoconej trawie i to dłuższy odcinek:evil_lol:Miałam zielono-czarnego sznupa:loveu:a do tego jest masakrycznie zarośnięta i dziecko w parku do mamy krzykneło zobacz,zobacz jaki brudny kundel:evil_lol::loveu:

ale żebyście widzieli jak wyglądał ten biały owczarek:diabloti:

Posted

[QUOTE]do tego jest masakrycznie zarośnięta i dziecko w parku do mamy krzykneło zobacz,zobacz jaki brudny kundel:evil_lol::loveu:

ale żebyście widzieli jak wyglądał ten biały owczarek:diabloti: [/QUOTE]

:roflt::roflt: nie byłabys sobą gdybyś o zarośnięciu nie wspomniała :roflt:

Posted

Łaaa to miala zabawe:diabloti:, nie chcialabym widziec tego owczarka, bo wiem jak Scoob sie ubrudzi, a jak Hebe, ona zawsze jest od niego o niebo czystsza, a zawsze wyglada duzo gorzej jakby startowala w zawodach kto sie mocniej ubrudzi, a Scoob jezeli nie uwali sie w blocie to nic nie widac:lol:, a ona jest siwa, wiec za bialego psa dziekujemy:evil_lol:. Swoja droga Scoob kiedys bawil sie z labem w blocie, a ze lab ofiara losu to ten zrobil sobi z niego przeszkode i biegal przeskakujac przez niego, jak lab wstal z kapieli botnej to mial na plecach pelno czarnych sladow Scoobinkowych lapek:diabloti:, wygladal jak biszkopt z czekolada:evil_lol:.

Posted

[quote name='ewka i haker']
a nie masz zdjęcia jak wyglądała Gas?:evil_lol::lol::loveu:[/QUOTE]

takiej zarośniętej? neeee:evil_lol:
btw, im Samba bardziej zarośnięta, tym bardziej ludzie sie nią zachwycają:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']takiej zarośniętej? neeee:evil_lol:
btw, im Samba bardziej zarośnięta, tym bardziej ludzie sie nią zachwycają:roll::evil_lol:[/quote]
Ja Cię doskonale rozumiem - Rapcio im bardziej zamisiowany, tym bardziej wszyscy go kochają (prócz mnie:diabloti:) - żeby chociaż ktoś chciał za mnie go raz jeden wykąpać po błotku i wysuszyć:roll:
Ja nie wiem jak Gordon to robi, ale w momencie, gdy Raper ma cały brzuch w błocie, to Gordonek ledwie ma zabrudzone koniuszki łapek:multi: - mój książę:loveu::loveu::loveu:

Posted

[B]Od-Nowa,[/B]przesadzasz:eviltong:poduchy też są fajne:loveu:

[B]eria,[/B]masz rację;)ale jeszcze 2 tygodnie:razz:

[B]ewka i haker,[/B]a kto by nie chciał:diabloti:zdjęcia jak wygląda gass nie mam i nie dlatego,że wstydze się zaroślaka pokazać:eviltong:tylko dlatego że jeszcze wpełni nie wyzdowiałam,mam mase spraw na głowie i bieganie z aparatem to jest ostatnia rzecz na jaką mam teraz czas:eviltong:

[B]AngelsDream,[/B]jakbyś tyle z domu nie wychodziła na długie spacery też może byś się na latarniach wyżywała:evil_lol:

[B]LeCoyotte,[/B]u mnie jest na odwrót;)

[B]Doginka,[/B]a po co suszyć-ja tam gass nie susze:shake:

Posted

[quote name='Od-Nowa']o, znowu...:mad::mad::mad:
biedny pies :roll: przyjadę po nią i zabiorę na ferie o nas. pozna dziewczyna co to znaczy aktywny spacer :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

błahahaha...oddasz ją szybciej niż Ci się wydaje:eviltong:ona jest nie zniszczalna...dziś była 3h i szalała z psami i jak tylko przekroczyła próg to piłka do pyska i rzucaj:evil_lol:kiedyś mi tak zrobiła po 6h:diabloti: