Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko! :multi: :evil_lol:

Kurczę nie wiem, co mi sie stało z netem albo dogo, ale nie widzę nigdzie żadnych fotek, wiec Gasski też sobie nie popodziwiam. :shake:

Ale mam do Ciebie pytanko. :cool3:
Napisz mi proszę gdzie nocowaliście w Zakopcu, czy chętnie tam przyjmowali z psami, jakie masz wrażenia z tego miejsca i ogólnie z wyjazdu do Zakopca z psem? Znajoma z forum spanielowego chce się wybrać w góry z dwoma spanielkami i szuka czegoś fajnego. ;)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Witanko! :multi: :evil_lol:

Kurczę nie wiem, co mi sie stało z netem albo dogo, ale nie widzę nigdzie żadnych fotek, wiec Gasski też sobie nie popodziwiam. :shake:

Ale mam do Ciebie pytanko. :cool3:
Napisz mi proszę gdzie nocowaliście w Zakopcu, czy chętnie tam przyjmowali z psami, jakie masz wrażenia z tego miejsca i ogólnie z wyjazdu do Zakopca z psem? Znajoma z forum spanielowego chce się wybrać w góry z dwoma spanielkami i szuka czegoś fajnego. ;)[/quote]

czyli jesteśmy dla siebie informacją turystyczną:loveu:
W Zakopcu zawsze świetnie spędza się czas z psami:loveu::multi:wiesz tam mieszka Gasskowy braciszek więc spacerki w ogóle mamy fajniutkie:razz:
A więc w Zakopcu właściwie wszystkie knajpki są przyazne psiaczkom więc z posiłkami i stołowaniem się nie ma problemu:razz:No to jeszcze takie pytanie co Twoja koleżanka woli-odludzie,czy blisko centrum,gdzie w sumie nie czuć że to centrum?Bo 2 miejsca mam super,ale na Pw bym Ci napisała dokładniej.a No i parki narodowe są zamknięte niestety dla psiarzy,ale do doliny Lejowej i i Chochołowskiej można pez problemu się wybrać:multi:spacerki pod Reglami i po Lipkach też polecam:lol:

Posted

Tylko mi się nie rozłóż Ewcia:mad: Masz wyzdrowieć szybciutko:p

Strasznie "kiepskie" fotki widzę:loveu:, ale tej konkursowej nie :shake: - jest jakiś biały kwadrat z napisem zdjęcie niedostępne:angryy:

A w Zakopanem raczej prawie każdy hotel przyjmuje psiaczki;)

Posted

[quote name='ariss']czyli jesteśmy dla siebie informacją turystyczną:loveu:
W Zakopcu zawsze świetnie spędza się czas z psami:loveu::multi:wiesz tam mieszka Gasskowy braciszek więc spacerki w ogóle mamy fajniutkie:razz:
A więc w Zakopcu właściwie wszystkie knajpki są przyazne psiaczkom więc z posiłkami i stołowaniem się nie ma problemu:razz:No to jeszcze takie pytanie co Twoja koleżanka woli-odludzie,czy blisko centrum,gdzie w sumie nie czuć że to centrum?Bo 2 miejsca mam super,ale na Pw bym Ci napisała dokładniej.a No i parki narodowe są zamknięte niestety dla psiarzy,ale do doliny Lejowej i i Chochołowskiej można pez problemu się wybrać:multi:spacerki pod Reglami i po Lipkach też polecam:lol:[/quote]
W sumie to nie wiem, czy chce w centrum czy na odludziu. Nawet nie wie jeszcze w jakie góry jechać. :lol: Chce podzwonić po ośrodkach i dopiero wtedy się zdecyduje. ;)
Także jeśli to nie problem to poproszę o opisy i namiary na oba ośrodki. :grins:

Posted

[B]weszka,[/B]kochana jest:loveu:choć dziś przespałam calutki dzień nie funkcjonując totalnie to okolo 21 mialam non stop miśka wkładanego w twarz.biedna taka wynudzona już dawno nie była:shake:

[B]Doginka,[/B]już zapóźno:placz:teraz musze szybko wyzdrowieć,tak jak wczoraj było dobrze to dziś masakra:angryy:

[B]Asia & Ginger[/B],postaram się jutro Ci wszystko napisać bo dziś jestem out of order:roll:

Posted

Ja dalej chora:mad:dlatego nie ma nowych fot;)

na pocieszenie zdjęcie Baaja:loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/52/23c7c1609ea1a92e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Baaj wygląda, jakby z zoo uciekł - psa nam zabiorą przez twoje foty. :( [żart]

A tak w ogóle, to jak wyzdrowiejesz, to musisz coś Baajowi powiedzieć, bo dziś idiot chciał za Celara zjeść amstaffa... Zresztą amstaffa, którego właścicielka zawsze chodziła taka dumna, że ten jej to kundle zjada, a dziś jakoś zbladła. :P

Posted

[quote name='AngelsDream']Baaj wygląda, jakby z zoo uciekł - psa nam zabiorą przez twoje foty. :( [żart]

A tak w ogóle, to jak wyzdrowiejesz, to musisz coś Baajowi powiedzieć, bo dziś idiot chciał za Celara zjeść amstaffa... Zresztą amstaffa, którego właścicielka zawsze chodziła taka dumna, że ten jej to kundle zjada, a dziś jakoś zbladła. :P[/quote]

nie ma szans bo ja pierwsza go zabiore:eviltong:
a tak poza tym to tą samą fote wstawiałam jakiś czas temu u Ciebie;)tu ją inaczej obrobiłam:razz:przede wszystkim pozbyłam się niebieskiego śniegu,widocznej obroży i kilka jeszcze innych pierd...możesz sama ocenić którą wolisz:p(cały czas obróbka t dla mnie czarna magia,więc sobie próbuje nowych rzeczy)

może zasłużył????ale chętnie z nim sobie pogadam:razz:poza tym już nie moge się doczekać spotkanka...może tym razem pojedziemy nad wisłe:razz:

Posted

[quote name='AngelsDream']Poznałam zdjęcie - w takiej wersji jest bardziej dzikie!

Nad Wisłę chętnie. A co do tego psa - trochę zasłużył, ale właścicielka bardziej :P[/quote]

niestety tak przeważnie jest że to właśnie właściciel bardziej zasługuje:roll:

Posted

[quote name='Od-Nowa']wpadłam sobie ostatnio na Twojego fotosika, żeby się fotami zapchać :evil_lol:
w masie ogląda się je lepiej!!
:loveu:

moje kundliki też spragnione wypraw. TZ od tygodnia nie ma i tylko biegamy do parków itd. Chociaż dzisiaj wyszalały się jak dzikie z 2 panami karelami :loveu:
oczywiście jak to w takich chwilach bywa- nie miałam aparatu :roll:[/quote]

osz Ty:mad:już mnie nawet na fotosiku podglądasz:mad::evil_lol:dobrze,że na zapas nie wgrywam:eviltong:

e tam aparat ważne że wybiegane,gasska ma 3 spacery dziennie po około 10-15min-wyobraź sobie jak ona musi się czuć:placz:
ale ja dziś już czuje się lepiej,więc mam nadzieje że szybko zdrówko wróci i wrócimy do normalnych spacerków a na psiej mordzie znów będzie uśmiech:p

Posted

wpadłam sobie ostatnio na Twojego fotosika, żeby się fotami zapchać :evil_lol:
w masie ogląda się je lepiej!!
:loveu:

moje kundliki też spragnione wypraw. TZ od tygodnia nie ma i tylko biegamy do parków itd. Chociaż dzisiaj wyszalały się jak dzikie z 2 panami karelami :loveu:
oczywiście jak to w takich chwilach bywa- nie miałam aparatu :roll:

Posted

[quote name='ariss']przede wszystkim pozbyłam się niebieskiego śniegu,widocznej obroży i kilka jeszcze innych pierd...możesz sama ocenić którą wolisz:p(cały czas obróbka t dla mnie czarna magia,więc sobie próbuje nowych rzeczy)[/QUOTE]

łohoho obórbka jak na rasowego [B]F[/B]otografa przystało:cool3::lol: mam wrażenie, że szybko sie uczysz:p

Posted

[quote name='LeCoyotte']łohoho obórbka jak na rasowego [B]F[/B]otografa przystało:cool3::lol: mam wrażenie, że szybko sie uczysz:p[/quote]

no nie wiem czy tak szybko;)w marcu będzie rok jak mam pudło a strasznie wielkich postępów nie zrobiłam:shake::placz:

a to na Dobranoc:p
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/448/75e526dcd0784da8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Co za wilczysko:loveu:, wydaje mi sie, ze wilczaki to chyba najpiekniejsza rasa, taka najbardziej zblizona do tego jak pies faktycznie powinien wygladac.

Jak kiedys wypali przeprowadzka i moj brat bedzie dalej ze mna grzal jednen dom, to pewnie po ogrodzie bedzie biegalo takie wilczysko:loveu:, fajnieby wygladal z olbrzymowym sznupem:loveu:, no nie?:evil_lol::diabloti:

Pomarzyc dobra rzecz:diabloti:!

Dla Gass wiekszym szczesciem jest, ze siedzi z Toba w domu, niz jakby miala isc biegac bez Ciebie;). Wrocisz do formy to jej wynagrodzisz:razz:.

Posted

[B]Doginka,[/B]wczoraj było już lepiej,a dziś jest leiej niż wczoraj:multi:chyba wracam do zdrowia:multi::multi::bigcool:
Ty dbaj o siebie!!!!!!

[B]Od-Nowa,[/B]jego zdjęć mam zawsze pod dostatkiem:loveu:jakoś chłopak sam wpada w obiektyw:loveu:

No niestety cały tydzień takie krótkie spacerki,ale jest wyrozumiała i wie że z pańcią jest kiepsko bo inaczej by tak nie leżała.Przychodzi i daje mi buziaki(gdzie ona całuśna nie jest)w dzień udaje,że jej nie ma i wtula się we mnie a wieczorem to już troche głupawka,ale jak jej piłke troszke porzucam to odpuszcza:loveu:jak jutro będzie tak jak dziś albo i lepiej to będzie dłuższy spacer:razz:

[B]puzzle,[/B]ja kocham tą rase z wyglądu:loveu::loveu::loveu:ale niestety z charakteru jest kilka rzeczy które mi się nie podobają,w szczególności lęk separacyjny Zakup wilczaka musi być wyjątkowo bardzo przemyślany!Ale jak wygram w lotka i nie będę musiała pracować to kto wie:diabloti:Jakby taki wilczak wyglądał jak wilczak i miał charakter sznupa to biore w ciemno:loveu:

Posted

[quote name='ariss']
No niestety cały tydzień takie krótkie spacerki,ale jest wyrozumiała i wie że z pańcią jest kiepsko bo inaczej by tak nie leżała.Przychodzi i daje mi buziaki(gdzie ona całuśna nie jest)w dzień udaje,że jej nie ma i wtula się we mnie a wieczorem to już troche głupawka,ale jak jej piłke troszke porzucam to odpuszcza:loveu:jak jutro będzie tak jak dziś albo i lepiej to będzie dłuższy spacer:razz:

[B]puzzle,[/B]ja kocham tą rase z wyglądu:loveu::loveu::loveu:ale niestety z charakteru jest kilka rzeczy które mi się nie podobają,w szczególności lęk separacyjny Zakup wilczaka musi być wyjątkowo bardzo przemyślany!Ale jak wygram w lotka i nie będę musiała pracować to kto wie:diabloti:Jakby taki wilczak wyglądał jak wilczak i miał charakter sznupa to biore w ciemno:loveu:[/QUOTE]

Ja nie wiem z czego to wynika, ale psy sa bardzo wyrozumiale:razz:. W pazdzierniku jeszce biagalam z psami, jak tylko zdarzyl sie dzien, ze wypadlo nam bieganie to dostawalam w glowe, az sie zastanawialam jak to bedzie w grudniu wygladac, jak juz beda musialy same pobiegac i nagle nie wiadomo skad ospa:angryy:. Nie bylo mowy o wychyleniu nosa przez okno, nic nie moglam, mialam zgon w lozku, lezalam 23,5h/24h, a spalam 22h/24h. NO to miwe super, teraz psy mi chate rozniosa, bo moja mama oprowadzala je przez 15min dookola fontanny w parku i do domu, a one tym czasem chorowaly bardziej ode mnie:evil_lol:. Scooby non stop w poscieli pod kolderka tylko nos na wierzchu, przytulony grzal pancie, a Hebe lezakowala na pleckach w nogach calymi dniami. Prawdopodobnie bedac chorym wytwarza sie inne zapachy, ale czy pies przez nie potrafi zrozumiec, ze teraz potzrebujemy spokoju? Czy wytwarzamy jakies srodki uspokajajace czy co? Jak bylam chora to zachwycily mnie swoim spokojem, ale pierwsze dni lepszego samopoczucia, a w oczach dalo sie juz wyczytac napis "bierz pilke, idziemy biegac":placz:.

Nie chcialabym wilczaka dla siebie:shake:. O leku separacyjnym duzo czytalam, ze wzgledu na mojego Scoob'a (on mysli, ze jestemy zrosnieci i ja sobie bez niego rady nie dam:diabloti:), ale jak poczytalam (w szczegolnosci o ttb i wilczakach), to stwierdzilam, ze ja z moim czarnym futrem nie mam zadnego problemu:evil_lol:. Wracajac do posiadania wilczaka, to naprawde nie chcialabym tego psa dla siebie, ale moj brat jest zafascynowany rasa i gdyby z moimi brodami biegal taki wilk, nie mialabym nic przeciw:loveu:. Moj brat jest odpowiednia osoba do wychowywania wilczaka, moze tez dlatego do teraz go nie ma. Jest opanowany i stanowczy, Hebe i Scoob sluchaja go za samo spojrzenie, ale nigdy swoja osoba nie wywolywal u psow strachu. Jest zdecydowanie ode mnie spokojniejszy i rozsadniejszy, mysle, ze taka spokojna, opanowana, konsekwenta, a zarazem bardzo czula i delikatna osba, ulozylaby swietnie takiego psa:loveu:. Ja bym sie nie podjela, ale gdybym mogla odwiedzac, dogladac, albo mieszkac z tkim psem, nie majac wobec niego obowiazku to byloby super:loveu:.

Posted

[quote]Ja nie wiem z czego to wynika, ale psy sa bardzo wyrozumiale:razz:[/quote]
to ja mam jakiś wyjątek w domu, umierałabym w łóżku a Kreon stałby nademną i piszczał o spacer :roll: jest w nim totalne [B]ZERO[/B] zrozumienia.
Foxi co innego, ona się dostosuje, ja będę leżeć to ona też.

Posted

[quote name='eria']to ja mam jakiś wyjątek w domu, umierałabym w łóżku a Kreon stałby nademną i piszczał o spacer :roll: jest w nim totalne [B]ZERO[/B] zrozumienia.
Foxi co innego, ona się dostosuje, ja będę leżeć to ona też.[/QUOTE]

To ja mam dwa kameleony dostosowujace sie do sytuacji:diabloti:

Moze mi ktos dopomoc do kogo mam sie zglosic, zeby mi moja galery gdzie indziej przenisli:razz:?