Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss'][B]Justa,[/B]jeśli tylko będę potrafiła to moge pomóc:p[/QUOTE]

Myślę, że będziesz potrafiła, w końcu to czysto domowa obróbka - nie na show ;)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Myślę, że będziesz potrafiła, w końcu to czysto domowa obróbka - nie na show ;)[/quote]

no to jak nie będziesz sprawdzała wszystkiego z linijką to myśle że wspólnymisiłami damy rade:evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[B]Doginka,[/B]dzięki:multi:trening czynie mistrza:razz:
nie to nie dla mnie,jeśli mi to będzie wychodziło to zawsze dla znajomych ale żeby salon prowadzić to nie:shake:ale od 19 będę miała firme,ale narazie nic Wam nie powiem bo nie chce zapeszyć:eviltong:;)

Posted

[B]Justa, [/B]do robienia zdjęć:crazyeye::hmmmm:????

chyba,że źle zrozumiałaś i chodziło Ci o Galine do wytrymowania:eviltong::mdleje::roflt:

Posted

[quote name='Od-Nowa']no to trzymam kciuki za firmę i jej rozruch ;)[/quote]

dobra powiem więcej,firma już istanieje i ma się świetnie:multi:a ja teraz poprostu będę współwłaścicielem(oby):razz::diabloti:ale trzymajcie kciuki bo do 19 jeszcze kilka dni-wszystko może się zmienić:p

Posted

[quote name='Od-Nowa']hehe, pani prezes nam rośnie :evil_lol:[/quote]

ja już się urodziłam panią prezes tylko dopiero teraz ktoś mnie docenił:roflt:

Posted

[quote name='ariss'][B]Justa, [/B]do robienia zdjęć:crazyeye::hmmmm:????

chyba,że źle zrozumiałaś i chodziło Ci o Galine do wytrymowania:eviltong::mdleje::roflt:[/QUOTE]

pewnie chodziło o robienie zdjeć Galinie, bo coś ostatnio pusto w ich galerii:evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']pewnie chodziło o robienie zdjeć Galinie, bo coś ostatnio pusto w ich galerii:evil_lol:[/quote]

odezwał się ten co u niego pełno:evil_lol::evil_lol:
musicie ze mnie brać przykład:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ariss']dobra powiem więcej,firma już istanieje i ma się świetnie:multi:a ja teraz poprostu będę współwłaścicielem(oby):razz::diabloti:ale trzymajcie kciuki bo do 19 jeszcze kilka dni-wszystko może się zmienić:p[/quote]

zaciskam :kciuki:

Posted

[quote name='ariss'][B]Justa, [/B]do robienia zdjęć:crazyeye::hmmmm:????

chyba,że źle zrozumiałaś i chodziło Ci o Galine do wytrymowania:eviltong::mdleje::roflt:[/QUOTE]

chodziło mi o Galine do wyrwania, ale jak tak bardzo chcesz jej zdjęcia porobić to ja nie będę się opierać przecież :diabloti::loveu::multi:

Posted

[B]malawaszka,[/B]dzięki:loveu:

[B]Justa,[/B]chyba Ty gassuli będziesz robić:eviltong::eviltong::eviltong:

[B]puzzle[/B],napewno nie produkcją obróżek i innych psich gadzetów:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss'][B]Justa,[/B]chyba Ty gassuli będziesz robić:eviltong::eviltong::eviltong:
[/QUOTE]

Ty będziesz robić Galinę, a ja focić Gassirę - ależ symbioza :eviltong:

Posted

a ja Was zapraszam na bazarek z pachnidełkami podarowanymi przez Ewunię :Rose:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-davidoff-christina-aquilera-kubki-trzymajace-cieplo-na-doris-do-23-a-129510/#post11624175[/url]