Justa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='ariss'][B]Justa,[/B]jeśli tylko będę potrafiła to moge pomóc:p[/QUOTE] Myślę, że będziesz potrafiła, w końcu to czysto domowa obróbka - nie na show ;) Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Justa']Myślę, że będziesz potrafiła, w końcu to czysto domowa obróbka - nie na show ;)[/quote] no to jak nie będziesz sprawdzała wszystkiego z linijką to myśle że wspólnymisiłami damy rade:evil_lol::evil_lol:;) Quote
puzzle Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [B]Justa[/B] masz racje:loveu:, jak na wystawie bylo takie spore stadko to jakby sie obserwowalo watache wilkow:loveu: Quote
Doginka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ewcia coraz ładniejsze foteczki Ci wychodzą:loveu: Czyżbyś też otwierała grooming zakładzik??:razz: Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]Doginka,[/B]dzięki:multi:trening czynie mistrza:razz: nie to nie dla mnie,jeśli mi to będzie wychodziło to zawsze dla znajomych ale żeby salon prowadzić to nie:shake:ale od 19 będę miała firme,ale narazie nic Wam nie powiem bo nie chce zapeszyć:eviltong:;) Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='puzzle']To moglas nic nie mowic, teraz bedzie mnie zzerac ciekawosc:cool1:[/quote] niewiedziałaś że ja złośliwa jestem:eviltong: Quote
puzzle Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 To moglas nic nie mowic, teraz bedzie mnie zzerac ciekawosc:cool1: Quote
Justa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='ariss'][B]Doginka,[/B]dzięki:multi:trening czynie mistrza:razz:[/QUOTE] dostarczę Ci materiału do ćwiczeń :cool3::diabloti: Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]Justa, [/B]do robienia zdjęć:crazyeye::hmmmm:???? chyba,że źle zrozumiałaś i chodziło Ci o Galine do wytrymowania:eviltong::mdleje::roflt: Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no to trzymam kciuki za firmę i jej rozruch ;) Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Od-Nowa']no to trzymam kciuki za firmę i jej rozruch ;)[/quote] dobra powiem więcej,firma już istanieje i ma się świetnie:multi:a ja teraz poprostu będę współwłaścicielem(oby):razz::diabloti:ale trzymajcie kciuki bo do 19 jeszcze kilka dni-wszystko może się zmienić:p Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hehe, pani prezes nam rośnie :evil_lol: Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Od-Nowa']hehe, pani prezes nam rośnie :evil_lol:[/quote] ja już się urodziłam panią prezes tylko dopiero teraz ktoś mnie docenił:roflt: Quote
LeCoyotte Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='ariss'][B]Justa, [/B]do robienia zdjęć:crazyeye::hmmmm:???? chyba,że źle zrozumiałaś i chodziło Ci o Galine do wytrymowania:eviltong::mdleje::roflt:[/QUOTE] pewnie chodziło o robienie zdjeć Galinie, bo coś ostatnio pusto w ich galerii:evil_lol: Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='LeCoyotte']pewnie chodziło o robienie zdjeć Galinie, bo coś ostatnio pusto w ich galerii:evil_lol:[/quote] odezwał się ten co u niego pełno:evil_lol::evil_lol: musicie ze mnie brać przykład:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='ariss']dobra powiem więcej,firma już istanieje i ma się świetnie:multi:a ja teraz poprostu będę współwłaścicielem(oby):razz::diabloti:ale trzymajcie kciuki bo do 19 jeszcze kilka dni-wszystko może się zmienić:p[/quote] zaciskam :kciuki: Quote
Justa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='ariss'][B]Justa, [/B]do robienia zdjęć:crazyeye::hmmmm:???? chyba,że źle zrozumiałaś i chodziło Ci o Galine do wytrymowania:eviltong::mdleje::roflt:[/QUOTE] chodziło mi o Galine do wyrwania, ale jak tak bardzo chcesz jej zdjęcia porobić to ja nie będę się opierać przecież :diabloti::loveu::multi: Quote
ariss Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]malawaszka,[/B]dzięki:loveu: [B]Justa,[/B]chyba Ty gassuli będziesz robić:eviltong::eviltong::eviltong: [B]puzzle[/B],napewno nie produkcją obróżek i innych psich gadzetów:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No to ja też trzymam kciuki za powodzenie w biznesie. :lol: Quote
puzzle Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja bedem trzymac jak sie dowiem co to za firma:siara:, za handel narkotykami trzymac nie bendem:obrazic: Quote
Justa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='ariss'][B]Justa,[/B]chyba Ty gassuli będziesz robić:eviltong::eviltong::eviltong: [/QUOTE] Ty będziesz robić Galinę, a ja focić Gassirę - ależ symbioza :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 a ja Was zapraszam na bazarek z pachnidełkami podarowanymi przez Ewunię :Rose: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-davidoff-christina-aquilera-kubki-trzymajace-cieplo-na-doris-do-23-a-129510/#post11624175[/url] Quote
Doginka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ariss, gdzie zniknęłaś?:razz: [SIZE=1][COLOR=wheat]Odzyskałam laptopa i aparat, a tym samym duszę:multi::evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts