Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss'][B]Justa,[/B]dziękuję:loveu:

a teraz mi powiedz jak ja mam zrobić dobre zdjęcie sobie nie mając statywu(za to w sumie może posłużyć coś innego)ani pilota:roll:[/quote]
Musisz kupć statyw i pilota:evil_lol:(ja mam, a właściwie mój J ma:p)

Posted

[QUOTE=ariss;11422075
a teraz mi powiedz jak ja mam zrobić dobre zdjęcie sobie nie mając statywu(za to w sumie może posłużyć coś innego)ani pilota:roll:
[/QUOTE]

zamiast pilota to samowyzwalacz;)

Posted

wróciłysmy właśnie z 3godzinnego spacerku,a gass mi króliczka swojego karze rzucać:crazyeye:ta to dość ostatnio nie ma:shake:aparatu ostatnio na spacery nie zabieram:oops:dlatego kolejna domowa fota:diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/41/c59045819ce3b503.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='eria']noo czyli norma u sznupa :evil_lol: spacer-> krótka przerwa i dawaj dalej:diabloti: znam to.[/quote]

tia jeszcze żeby przerwa była,ja butów nie zdążyłam zdjąć:shake::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='AngelsDream']Nawet nie ma po co na spacer iść, skoro ona taka w ciebie wpatrzona. :p[/quote]

Kochana ona teraz ma etap szalonych gonitw z psami:loveu::evil_lol::diabloti:pokochała Wandala i Sambora(nie wiem czy ich pamiętasz)nad Tośką się znęca ale tylko wtedy jak ma jakiegoś chętnego jeszcze co by ewentualnie się jemu oberwało:evil_lol:

no a ja to istnieje jak jej się przypomni,że dawno się nie meldowała:evil_lol::loveu::loveu:przerywa wtedy szalony bieg,szuka mnie pędzi siada patrząc szleństwem i tylko czeka aż dostatnie komende na bieganie-czasem nawet o smaku zapomni:evil_lol:kochana moja:loveu:dobrze,że jeszcze da się ją odwołać,ale musimy sobie to przypominać bo szlone gonitwy mogą kiedyś wygrać z karnością jak byśmy przestały ćwiczyć:roll::evil_lol::diabloti:

Posted

a to akita i nóżka doga niemieckiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images41.fotosik.pl/41/4c4a91824801d650.jpg[/IMG][/URL]

a to nie wiem czy było czy nie,ale nawet ja było to teraz jest troche inne:diabloti:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/41/2a9bbc66a8f5642a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Trochę mnie na dogo nie było, więc myślałam, że będę miała kolosalne zaległości, a tu niespodzianka - nadrobiłam w 3 minutki:evil_lol::diabloti:

Oiękne fotki:loveu:

Ewcia ja już za Wami tęsknię:cool3: Cholercia czasu mi brakuje, doba jest dla mnie za krótka:angryy::cool3:

Posted

[B]malawaszka,[/B]ja zawsze chciałam mieć piwne oczka:loveu::loveu::loveu:

[B]Doginka,[/B]bo ja też ostatnio czasu nie mam:shake:
niom miałyśmy się spotkać a tu nie ma jak:shake:pewnie dopiero w styczniu:roll:

ale moge Ci powiedzieć,że Raputek i Gasska to identycznie wyglądają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss'][B]malawaszka,[/B]ja zawsze chciałam mieć piwne oczka:loveu::loveu::loveu:

[B]Doginka,[/B]bo ja też ostatnio czasu nie mam:shake:
niom miałyśmy się spotkać a tu nie ma jak:shake:pewnie dopiero w styczniu:roll:

ale moge Ci powiedzieć,że Raputek i Gasska to identycznie wyglądają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Oj Ty chyba Ciaputka dawno nie widziałaś:evil_lol: Nie poznałabyś tej kupy futra:diabloti::evil_lol::loveu:

Porobiłam badania kundlom moim - podstawowe rozszerzone na wątrobę i nerki i kundle sum zdrowe:multi::multi::multi:
A Gordonowi zrobiłam testy na Brucella Canis;)

Posted

[quote name='Doginka']Oj Ty chyba Ciaputka dawno nie widziałaś:evil_lol: Nie poznałabyś tej kupy futra:diabloti::evil_lol::loveu:

Porobiłam badania kundlom moim - podstawowe rozszerzone na wątrobę i nerki i kundle sum zdrowe:multi::multi::multi:
A Gordonowi zrobiłam testy na Brucelaa Canis;)[/quote]

mówie Ci,że to jak mamusia i synek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:(no prawie:evil_lol:)

super,że zdrowe:multi::multi::multi:to najważniejsze wkońcu:loveu:

Posted

ooo, czytam właśnie że Gasska też poddała się grudniowemu zawrotowi głowy :evil_lol: zróbmy przewodnik jak wymęczyć psa pomimo przeciwności losu.. i psa :diabloti:

Posted

[quote name='Od-Nowa']mięczaki!!:diabloti:
lepiej nie będzie! spacerować spacerować :evil_lol:[/quote]

e tam..raz można nie iść:eviltong:i wkońcu jest pretekst żeby za przygotowania świąteczne się zabrać:roll:bo tak to ciężko,zawsze jest coś ważniejszego:evil_lol: