Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]LeCoyotte,[/B]ona sama z siebie tak leżała więc chyciłam aparat,a że tam jest wielkie lustro to musiałam tak uciąć;)

[B]puzzle,[/B]dzięki kochana:loveu:też właśnie jestem ciekawa co to za sucz????może Sylwia nm powie:razz:

a to taka sobie Dobranocka;)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/301/8010dd3a8eff1acd.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dzień dobry !!
poczytałam se znowu o fryzowaniu - norma w tej [B]galerii[/B] :diabloti: Ale na szczęście fotki też są :loveu::loveu:
aha ,bym zapomniała ! - kocham Gasskowe uszka !!! :loveu:

Posted

Cześć Dziewczynki;)
Już wczoraj odpowiedziałam - To jest [B]HIARA Maranga z Ramzesówki[/B]
Nie ma tytułów, ale daje króciutkie szczeniaczki z bardzo ostrą sierścią, taką jak ma Gordonek:loveu: Nasza [B]CHIARA Balcerowska Sfora[/B] jest córką Hiary i Gordonka:loveu:

Posted

[B]Asia & Ginger,[/B]ona właściwie zawsze tak nosi:razz:

[B]eria,[/B]fajne nie:eviltong:takie malutkie:loveu::loveu::loveu:

[B]Doginka,[/B]ale uprawnienia hodowlane ma????no musi mieć,bo [B]CHIARA jest[/B] przecież wystawiana;)tylko krótkość i ostra sierś to nie wszystko:eviltong:ale fakt ważne,bo teraz psy są coraz dłuższe;)czyli powtarzacie krycie????

Posted

Uprawnienia ma, inaczej nie mogłabym wystawiać CHiary:diabloti:
Powtarzamy krycie, bo nie chcemy jamników:evil_lol:
A Chiara i pozostałe szczeniaczki mają dodatkowo śliczne główki - Ty nie widziałaś pieska, ten jest klonem gordona, ale właścicial go nie wystawia:shake::placz:

Posted

[quote name='Doginka']Uprawnienia ma, inaczej nie mogłabym wystawiać CHiary:diabloti:
Powtarzamy krycie, bo nie chcemy jamników:evil_lol:
A Chiara i pozostałe szczeniaczki mają dodatkowo śliczne główki - Ty nie widziałaś pieska, ten jest klonem gordona, ale właścicial go nie wystawia:shake::placz:[/quote]

ja to nie lubie powtarzania kryć,ale jak uważacie że to dobry pomysł;):eviltong:

Posted

[quote name='LeCoyotte']fajna ta fota:)[/quote]

dziękować:p

a zapomniałam się pochwalić:diabloti:
podrobiłam troszke gass i wtrakcie jak ją robiłam to kurier dostarczył maszynke:diabloti:ohhhhhhhh korciło,ale rozum zwyciężył(wypróbowałam ją tylko na króliczku gasskowym:evil_lol:) i zrobiłam ją minimalnie używając trymeków,degażówek i nożyczek,żeby wyglądała jak człowiek,bo już było tragicznie:evil_lol:to co odstawało odstaje nadal,ale jest lepiej:p

teraz już moge iść spać:evil_lol:aha i foti nie posiadam:eviltong:

Posted

[B]AngelsDream,[/B]ostatnio nie biorę aparatu ze sobą na spacerki,ale dziś wziełam:diabloti::razz:zrobiłam całe 3 zdjęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]Doginka,[/B]nie ma się czym chwalić ona poprostu już nie przypomina CTRa a bardziej sznaucera,ale zarośćlakiem jest nadal:evil_lol:

[B]weszka[/B],to ja do znudzenia będę dziękować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/37/b236eb249b84ae72.jpg[/IMG][/URL]

a w ogóle to mi się komp coś wiesza,a raczej mam jakieś kiepskie połączenie z netem:angryy:

macie jeszcze to 2
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images36.fotosik.pl/37/67970a370033e4b8.jpg[/IMG][/URL]

i ide zobaczyć co u kogo słychać:p

Posted

[B]ariss[/B] kochana jaka maszynke zamowilas? Ja to kurcze w tych wszystkich *******ach to nie jestem sie w stanie polapac, na podstawie czego wybiera sie maszynke (ja jestem w stanie tylko na podstawie firmy...)? Sa jakies parametry?:oops:

Posted

[B]ewka i haker,[/B]ja myślałam,że u Ciebie zamknięta galeria:crazyeye:nie mam Cię w subskrypcjach:crazyeye::shake:

[B]eria,[/B] i do tego jaką piękną:roflt:;)

[B]puzzle,[/B]zamówiłam andis super speed,taką 2 biegową:psą różne parametry,ale ja zrobiłam wywiad środowiskowy i wszyscy polecali andiski,a inni odradzali[COLOR=#ffffff] [COLOR=black]mosery[/COLOR];)[/COLOR]

[COLOR=#ffffff]kurcze jak piszę to nie widze literek:angryy:to dogo już przesadza:angryy:[/COLOR]
Justa,e tam ;)taki poczochraniec:loveu: