Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]furciaczek:[/B] czyżby już przedświąteczny amok;)

[B]Niki-lidka:[/B] też lubię,ale niestety to trudne obiekty do fotografowania:eviltong:

[B]Doginka: [/B]a co z kotkiem? mam nadzieję, że tylko profilaktyczne badani?:roll:

[B]monita: [/B]oj ma:evil_lol:

[B]eria: [/B]już nie mogę się doczekać aż na nosek będzie opadała:loveu:

[B]bGirl:[/B] o a Wy chyba pierwszy raz u nas,bardzo miło nam gościć i oczywiście niezmiennie zapraszamy częściej.Zaraz do was zajrzę z rewizytą:lol:

Posted

Witam :)
Czekam na następne fotki :)
Z braku ciekawej pogody, pewnie domowe (u mnie też chyba są większością)
Ile dokładnie ma Gassira i czy sama ją trymujesz?

Posted

[quote name='Miga']Witam :)
Czekam na następne fotki :)
Z braku ciekawej pogody, pewnie domowe (u mnie też chyba są większością)
Ile dokładnie ma Gassira i czy sama ją trymujesz?[/quote]

Domowe mogę popstrykać,bo na dworzu to dziś nie ma mowy:shake:
Gassula ma dokładnie 6 miesięcy i 2 dni:eviltong: przegapiłaś jej niedzielne urodzinki:mad::diabloti:
A z trymowaniem to jest tak-hodowca ją trymuje pożądnie!!!(ostatnio przed wystawą w Poznaniu była robiona,to chyba był 10 październik)Coprawda miał wtedy do zrobienia 4 psy w ciągu jednego dnia,nawet nie całego więc dokładność przełożyliśmy na wiosnę;)(bo my nie wystawialiśmy,a reszta tak) a ja ją trymuję tak amatorsko,aby nie zarosła za bardzo do następnych postrzyżyn i żeby sierść się polepszała.
U Gasski włos bardzo szybko odrasta po trzech dniach nietrymowania kłęby z niech wychodzą:roll:.

Posted

[quote name='Niki-lidka']wspominalam juz gdzies ze koffam czarne psy?????????????????[/quote]

Tak u mnie :evil_lol:

To ja czekam na te domowe foteczki i skladam spoznione zyczonka urodzinowe czarnej ksiezniczce:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Tak u mnie :evil_lol:

To ja czekam na te domowe foteczki i skladam spoznione zyczonka urodzinowe czarnej ksiezniczce:loveu:[/quote]

i pewnie nie tylko u Ciebie:evil_lol:
Za życzonak bardzo dziękujemy i sucz zaraz wymiziam-ona przez te wasze spóźnione życzenia jest przeze mnie rozpieszczana:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='BBeta'][URL]http://images29.fotosik.pl/120/2f9046ab1e0b2f58.jpg[/URL]

Takie efekty możesz wstawiać częściej :loveu::loveu: :cool3:[/quote]

Zobaczę co da się zrobić:eviltong:pogadam z moimi zdolnościami,które dopiero w tej dziedzinie odkrywam:roll: i może coś razem wykombinujemy:evil_lol:

Posted

a co sądzicie o tym???-niestety nie moje dzieło tylko kumpla ale niezłe:loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/68/fa2f76b9b806bb6f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='eria']troszkę ostrzejsze mogłoby być, ale jest bardzo ładne -uwielbiam kropelki na fotach :loveu:[/quote]

może i masz rację:lol:ale ja byłabym szczęśliwa jakby mi takie wyszło;)

Jak oglądam fotki na kompie wydają mi się bardziej ostre niż jak je tu wklejam-ale może to tylko złudzenie optyczne:hmmmm:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]powiew świerzości....
można poczuć, dzięki tej fotce...

[IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl.jpg[/IMG]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Ten kfffiatek jest extra :loveu: obrabiał coś czy tylko strzelił fotę ? [/I][/B][/quote]

Już o tym pisałam po wklejeniu tej fotki:roll:;)
Moim zdaniem nic nie obrabiał,ale ręki nie dam sobie za to uciąć;)

Posted

[quote name='gassira']Już o tym pisałam po wklejeniu tej fotki:roll:;)
Moim zdaniem nic nie obrabiał,ale ręki nie dam sobie za to uciąć;)[/quote]
[I][B]Nie doczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no te krople wyglądają jakby były dorobione,ale nie wiem :evil_lol: za to ślicznie to wygląda :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Nie doczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[I][B]no te krople wyglądają jakby były dorobione,ale nie wiem :evil_lol: za to ślicznie to wygląda :loveu:[/B][/I][/quote]

no właśnie:mad:
Ja to nie wiem,ale jak nie zapomne to się dowiem:evil_lol: