Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłyśmy!!!!!!!!!!!!!:diabloti:
Przepraszam,że Was tak ogólnikowo traktuje,ale coś postów nie chce mi cytować:mad:
Ehhh...no te wystawy niestety nie należały do nas:shake:
Na specjalnej mała była 2 i dostała res.Cac,sędziemu się bardzo podobała o ile rozumiem włoski:roll::evil_lol:
No a euro:roll:byłyśmy 4 i niestety ocena bardzo dobra,co mnie zdziwiło,choć wiem że spaprałam robote i mała była pokazana fatalnie:roll:Bywa!!!Później zostałam pocieszona bo wszystkie suki(nie wiem jak w klasie Championów)od 3 miejca dostawały bdb,a więc lekka ulga:evil_lol:Nie ma opisów,podpisów sędziego na dyplomach..ogólnie organzacja to żart:angryy:ale psy trzeba przyznać przyjechały piękne:loveu::loveu::loveu:

Posted

:crazyeye: a myślałam, że tylko w polsce dają karty bez podpisów, a tu jeszcze bez opisów :crazyeye: nieźle!!!

a cxo do wyników - wiadomo, że zawsze chciało by się wygrywać - ale skoro mówisz, że tylko najlepsze z najlepszych dostawały oceny doskonałe to nie ma się czym przejmować - chociaż dziwi mnie to bo chyba na wystae europejską nie jeżdżą ludzie z psami średnimi - czy się mylę? :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: a myślałam, że tylko w polsce dają karty bez podpisów, a tu jeszcze bez opisów :crazyeye: nieźle!!!

a cxo do wyników - wiadomo, że zawsze chciało by się wygrywać - ale skoro mówisz, że tylko najlepsze z najlepszych dostawały oceny doskonałe to nie ma się czym przejmować - chociaż dziwi mnie to bo chyba na wystae europejską nie jeżdżą ludzie z psami średnimi - czy się mylę? :roll:[/quote]

w polsce to ja jeszcze z tak fatalną organizacją się nie spotkałam:shake:a i jeszcze zapomniałam dodać,że mała trafiła w katalogu do olbrzymów:crazyeye:więc odkręcania też troche było:mad:Przerosła ich ta wystawa:roll:tak jak mnie i małą ale u nas to taka tylko nasza mikro skala,a przygotowanie takiej wystawy oceniali wszyscy tam obecni!

jak widać jeżdzą-ja pojechałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Uważam że zajełyśmy miejsce jakie powinnyśmy przynajmniej na to przygotowanie,prezentacje i całokształt.Wygrali lepsi;)
widziałam tam 2 pasztety(oczywiście w średnich czarnych,przynajmniej w mojej opini) i jedną suke która coś tam poczesała a dla mnie była przerośniętą miniaturą:roll:
Ale były też psy piękne:loveu::loveu::loveu:...u nas na ulicy takich jeszcze nie spotkałam:shake:

Posted

[quote name='Od-Nowa']nic nie rozumiem z tych wystawowych przepychanek:roll::razz: ale tak to w życiu jest, raz się wygrywa raz przegrywa co daje apetyt na więcej ;)
nosy do góry![/quote]

Nos do góry jest zawsze:cool3:ja już planuje światówke w przyszłym roku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='ariss']w polsce to ja jeszcze z tak fatalną organizacją się nie spotkałam:shake:a i jeszcze zapomniałam dodać,że mała trafiła w katalogu do olbrzymów:crazyeye:więc odkręcania też troche było:mad:Przerosła ich ta wystawa:roll:tak jak mnie i małą ale u nas to taka tylko nasza mikro skala,a przygotowanie takiej wystawy oceniali wszyscy tam obecni!

jak widać jeżdzą-ja pojechałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Uważam że zajełyśmy miejsce jakie powinnyśmy przynajmniej na to przygotowanie,prezentacje i całokształt.Wygrali lepsi;)
widziałam tam 2 pasztety(oczywiście w średnich czarnych,przynajmniej w mojej opini) i jedną suke która coś tam poczesała a dla mnie była przerośniętą miniaturą:roll:
Ale były też psy piękne:loveu::loveu::loveu:...u nas na ulicy takich jeszcze nie spotkałam:shake:[/quote]

oj tak, nie podolali, szczegolnie na klubie, ale co sie dziwic jak generalnie Robert wszystko mial na glowie :roll:

szkoda ze nie widzialam BISow - takich jeszcze nie spotkalam :evil_lol: - ale i tak bylo super :cool3:

mi osobiscie bardzo sie podobal Zw. Europy :loveu:

Posted

Ważne,że w ogóle walczyłyście;) Swiatówka będzie wasza:evil_lol:
[quote name='ariss']
Ale były też psy piękne:loveu::loveu::loveu:...u nas na ulicy takich jeszcze nie spotkałam:shake:[/QUOTE]

Oprócz wystaw to nigdy nie widziałem czarnego średniaka. Same pieprzaki łażą po tym mieście;)
Zobaczymy jakieś zdjęcia?:cool3: nie muszą byc dzisiaj
PS. co to są pasztety?:lol:

Posted

kurdeeeeeeeeeee nie moge cytować:angryy:
fot jeszcze nie zgrałam,odpowiadałam Olci;)

UWAGA:komunikat fot na wystawie zrobiłam : "0":oops:,ale mam dużo widoczków:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']To tatuś teraźniejszych szczylków z naszej hodowli:razz:[/quote]

w zyciu bym go nie pozala, jakos brzydka fote tam maja :evil_lol:

Zw. Europy :loveu:

[IMG]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/eurodogshow2008/sredniak_DSC_7764.jpg[/IMG]