Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Właśnie mi się przypomniało, kiedyś pytałaś o ciekawe miejsca do odwiedzenia w Poznaniu. W najnowszym MP jest artykuł o tym, co można zwiedzić w Poznaniu z psem, gdzie iść na spacer, które hotele przyjmują z psami, itp. ;) :cool3: Quote
Paulina. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ostatnio jak byłam u Was chyba wykrakałam - Milka ma od 4 dni cieczkę :roll: Gasskowe oczy :loveu: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='LeCoyotte']Podziwiam reakcje Gasski:loveu: Nieźle wyszkolona:cool3: Sama ja nauczyłaś komend? Zawsze reaguje na 'do mnie'? Ja się od dawna męczę z tym przywołaniem:shake: Samba kocha wszystkie psy, ale ją już niekoniecznie:shake: Jak już jeden zacznie, to ma uraz do rasy (lub podobnych), mimo że ma uraz do ASTów (i podobnych ttb) z jedną amstaffką i bullterierką potrafi sie normalnie bawić tak jak i one z S.:loveu:[/quote] Pewnie,że sama:razz:zaczełam z nią pracować 2 dnia po jej przyjeździe do mnie:diabloti:Ogólnie słucha się zawsze,czasem ma gorszy dzień i nie bardzo ma ochote wykonywać moje polecenia,albo musi sobie jeszcze coś powąchać i jak skończy to przyjdzie.Najgorzej jest właśnie po cieczce bo jest niewybiegana i tylko szaleństwa jej w głowie,ale po 2 dniach sobie przypomina jak to ma wyglądać i że słuchanie się opłaca,bo jakiś smaczek i mizianki mogą się trafić:razz: może jest za bardzo natarczywa z tą miłością i to dlatego:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']Właśnie mi się przypomniało, kiedyś pytałaś o ciekawe miejsca do odwiedzenia w Poznaniu. W najnowszym MP jest artykuł o tym, co można zwiedzić w Poznaniu z psem, gdzie iść na spacer, które hotele przyjmują z psami, itp. ;) :cool3:[/quote] przeczytane:diabloti: [quote name='Paulinaaa']Ostatnio jak byłam u Was chyba wykrakałam - Milka ma od 4 dni cieczkę :roll: Gasskowe oczy :loveu:[/quote] hahhahah...to współczuję,ja na dniach będę ten przykry czas miała za sobą:multi: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/14/2780a78f755e0e14.jpg[/IMG][/URL] Quote
Olusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Piękna Gass :loveu: Oo, mojej też się pewnie niedługo cieczka zacznie :roll: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='LeCoyotte'] a Gasskę atakuja jakieś psy? Samba notorycznie jest atakowana przez jamniki.. i onki:shake: nie wiem, czy to ten kolor im przeszkadza, czy ten strrrrraszny wygląd sznaucerzej brody?:evil_lol: no przecież to najpiekniejsza rasa na swiecie, nie czaje czego te psy sie czepiaja:lol:[/quote] przez jamniki atakowana? :crazyeye: :evil_lol: ale jaja - nie widziałam jeszcze atakującego jamnika - Luna ma kilku (nastu:evil_lol:) wrogów na osiedlu (oczwyiscie same duże) i np jak ja widzę z daleka, że idzie któraś z tych suk to idę gdzieś indziej, albo biorę ją na smycz - a franca taki ma węch na nie wyczulony, że potrafi złapać trop jak już ich nie ma w okolicy i szczekać w miejscu w którym stały :lol: zarypista ta ostatnia fota :mdleje: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Olusia']Piękna Gass :loveu: Oo, mojej też się pewnie niedługo cieczka zacznie :roll:[/quote] ja też tak uważam:eviltong: [quote name='malawaszka']przez jamniki atakowana? :crazyeye: :evil_lol: ale jaja - nie widziałam jeszcze atakującego jamnika - Luna ma kilku (nastu:evil_lol:) wrogów na osiedlu (oczwyiscie same duże) i np jak ja widzę z daleka, że idzie któraś z tych suk to idę gdzieś indziej, albo biorę ją na smycz - a franca taki ma węch na nie wyczulony, że potrafi złapać trop jak już ich nie ma w okolicy i szczekać w miejscu w którym stały :lol: zarypista ta ostatnia fota :mdleje:[/quote] niektóre jamniki to prawdziwe cholery:mad: [quote name='łapeczek']witam sie piatkowwwooo ;][/quote] ja również witam [U][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/14/83c3efbfced8ac22.jpg[/IMG][/URL][/U] Quote
AngelsDream Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A co panienka taka smutna na ławeczce? Quote
LeCoyotte Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 świenie uchwycony sznaucerzy wzrok:loveu: [quote name='malawaszka']przez jamniki atakowana? :crazyeye: :evil_lol: ale jaja - nie widziałam jeszcze atakującego jamnika - Luna ma kilku (nastu:evil_lol:) wrogów na osiedlu (oczwyiscie same duże) i np jak ja widzę z daleka, że idzie któraś z tych suk to idę gdzieś indziej, albo biorę ją na smycz - a franca taki ma węch na nie wyczulony, że potrafi złapać trop jak już ich nie ma w okolicy i szczekać w miejscu w którym stały :lol:[/QUOTE] noo rzucaja się, zębów uzył skutecznie tylko jeden-troche kłaków poszło z wiatrem;) ale na szczęście ostatnio jest spokojnie. Też zawsze unikam spotkań z psimi wrogami i obchdzę je 100metrowym łukiem:evil_lol: Luna bez smyczy lata po osiedlu?:crazyeye: [quote name='ariss']Pewnie,że sama:razz:zaczełam z nią pracować 2 dnia po jej przyjeździe do mnie:diabloti:Ogólnie słucha się zawsze,czasem ma gorszy dzień i nie bardzo ma ochote wykonywać moje polecenia,albo musi sobie jeszcze coś powąchać i jak skończy to przyjdzie.[/QUOTE] ee Samba to też jak sobie juz skonczy wąchać to przyjdzie, ale ja oczekuję od niej coś więcej:razz: niestety to kiedyś zaniedbałem i terazm mam to co mam. Więc zazdroszczę:evil_tong: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='AngelsDream']A co panienka taka smutna na ławeczce?[/quote] ona nie jest smutna:eviltong:choć może troche jak w parku psy na około a ona biegać nie może:shake: [quote name='LeCoyotte']świenie uchwycony sznaucerzy wzrok:loveu: ee Samba to też jak sobie juz skonczy wąchać to przyjdzie, ale ja oczekuję od niej coś więcej:razz: niestety to kiedyś zaniedbałem i terazm mam to co mam. Więc zazdroszczę:evil_tong:[/quote] ja tą 50 to zawsze coś utne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dokładnie chodziło o wzrok:multi: ja jak narazie nie moge jej odwołać tylko jak widzi grubego faceta w niebieskich slipach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(już o tym kiedyś pisałam)ona ich nie znosi i dostaje świra:crazyeye:ale przez zime chyba z takimi mam spokój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='ariss']niektóre jamniki to prawdziwe cholery:mad:[/quote] oj.. no to Sherry sie do nich nie zalicza :P ma czasem adhd ale nie jest cholera :P Quote
Ka-Vanga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nie opowiadaj, ze ona taka grzeczna - w srode chciala Naf spoliczkowac :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) superowe focie - WIECEJ :diabloti: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Nie opowiadaj, ze ona taka grzeczna - w srode chciala Naf spoliczkowac :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) superowe focie - WIECEJ :diabloti:[/quote] widocznie jej się należało:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: eee...mam jeszcze ze dwie chyba:oops: Quote
Ka-Vanga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='ariss']widocznie jej się należało:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: eee...mam jeszcze ze dwie chyba:oops:[/quote] haha, ladnie wychowana - bic starszych :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TYLKO ???????? :placz: Quote
Doginka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [url]http://images41.fotosik.pl/14/2780a78f755e0e14.jpg[/url] To jest śliczne:loveu::loveu::loveu: Cholerka, wczoraj miałam z Tobą pogadać na GG po spacerku i jak wróciłam z psami, włączyłam Laptopika i położyłam się tylko na chwilkę, do momentu całkowitego odpalenia kompa i....obudziłam się o 9:00 rano:evil_lol::oops: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Ka-Vanga']haha, ladnie wychowana - bic starszych :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TYLKO ???????? :placz:[/quote] no jakbym małą mogła puścić luzem to dużo bym zrobiła,a tak:shake: [quote name='Doginka'][URL]http://images41.fotosik.pl/14/2780a78f755e0e14.jpg[/URL] To jest śliczne:loveu::loveu::loveu: [/quote] Dzięki:razz: polazłam dziś do parku(wielkiego) w którym nie byłam 100lat i zobaczcie zo zobaczyłam na wejściu:crazyeye:uprzedzam,że na cały park tylko 1 takie stało:crazyeye:to czerwone to kosz na kupy,ale pojemnika z torebkami nie było!!! co to za pomysł:roll: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/14/31f3db948f5a6fcc.jpg[/IMG][/URL] Quote
Doginka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :crazyeye:To Ci powiem, że ja też jestem w szoku:crazyeye: Quote
LeCoyotte Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] TYLKO ???????? :placz:[/QUOTE] tylko,ale za to jakie fajne:p [quote name='ariss'] co to za pomysł:roll: [url]http://images38.fotosik.pl/14/31f3db948f5a6fcc.jpg[/url][/QUOTE] kompromisowy pomysł:evil_lol: ale żeby tylko jedno na cały park? we francji takie cos jest od dawna, wg mnie dobry pomysł Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no jakbym wprowadziła Lire do czegoś takiego i kazała się załatwić - padłaby na zawał :diabloti: a jeszcze jakby dołączył jakiśd drugi piesek to już całkiem.... większą psią toaletę ma koleżanka w ogrodzie... a to ma być niby publiczna w parku miejskim :roll::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='LeCoyotte']tylko,ale za to jakie fajne:p[/quote] no fajne, dlatego chce wiecej :eviltong:, a Ty wcale mi w tym nie pomagasz :mad: Quote
Unbelievable Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='ariss']przesadzasz:eviltong::diabloti: [/quote] a widziałaś ostatnie foty u mnie?:cool1: a te wc... :mdleje: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Doginka']:crazyeye:To Ci powiem, że ja też jestem w szoku:crazyeye:[/quote] no:roll: [quote name='LeCoyotte']tylko,ale za to jakie fajne:p kompromisowy pomysł:evil_lol: ale żeby tylko jedno na cały park? we francji takie cos jest od dawna, wg mnie dobry pomysł[/quote] chyba kontriwersyjny:evil_lol:według mnie beznadziejny,prosze Cię patrzysz na psa(suke)...o teraz na pewno chce siku i ja tam wprowadzasz i czekasz aż zrobi???8 innych osób w tej samej chwili tak pomyślało i co w kolejce trzeba czekać???? I co ja mam psu wytłumaczyć,że jest trzeci w kolejce i ma wytrzymać:evil_lol:?Worki i zbieranie odchodów są wystarczające!!!! [quote name='Od-Nowa']no jakbym wprowadziła Lire do czegoś takiego i kazała się załatwić - padłaby na zawał :diabloti: a jeszcze jakby dołączył jakiśd drugi piesek to już całkiem.... większą psią toaletę ma koleżanka w ogrodzie... a to ma być niby publiczna w parku miejskim :roll::eviltong:[/quote] jak tak dalej pójdzie to niedługo spacerniak psi będzie tak wyglądał:roll: [quote name='Ka-Vanga']no fajne, dlatego chce wiecej :eviltong:, a Ty wcale mi w tym nie pomagasz :mad:[/quote] marudzisz:eviltong: [quote name='Tinka:)']a widziałaś ostatnie foty u mnie?:cool1: a te wc... :mdleje:[/quote] nie:oops:a czym ty robisz foty????zaraz ide looknąć:razz: nie masz banerka i jak ja mam do Ciebie trafić!!!!! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/14/1e87c6dbb2d39bbd.jpg[/IMG][/URL] Quote
ariss Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dobranocka [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/14/b5f70e5118df7c3e.jpg[/IMG][/URL] Quote
infers Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Niech psy do "toi-toi" wpuszczają:diabloti: Quote
Doginka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dobranockowa fajna, ale na ławce fajniejsza:loveu::loveu::loveu: DOBRANOC:p Quote
Recommended Posts