Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a gdzie moj wczesniejszy post?:-o niestety nie moglam zajac sie lusia, wpadlam po pracy, godzina zostala do zamkniecie schroniska i nie bylo czsu zeby jej poslanie zmienic:shake: w tygodniu moze sie uda; a lusia dostala dzis od agusiaterierki karme sucha Renal dla nerkowcow-mam nadzieje ze bedzie jadla:mad:nu nu:mad:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pojechalam dzis do schronu, posprzatalam lusi w klatce, wzielam na spacer i zobaczylam, ze....przytyla normalnie no!:loveu::loveu::loveu:zaokraglila sie; niedlugo bede msuiala jej imie zmienic na-poka kulka:evil_lol: (kiedys slyszalam takie wyrazenie okreslajace czyjes zaokraglone boki:evil_lol:). ale sie cieszyla! w schronisku byl tez reporter z gazety, skakala do niego, cieszyla sie jakby go znala od lat:loveu::loveu::loveu::loveu:to bardzo wdzieczny pies

Posted

pojechalam dzis do schronu, posprzatalam lusi w klatce, wzielam na spacer i zobaczylam, ze....przytyla normalnie no!:loveu::loveu::loveu:zaokraglila sie; niedlugo bede msuiala jej imie zmienic na-poka kulka:evil_lol: (kiedys slyszalam takie wyrazenie okreslajace czyjes zaokraglone boki:evil_lol:). ale sie cieszyla! w schronisku byl tez reporter z gazety, skakala do niego, cieszyla sie jakby go znala od lat:loveu::loveu::loveu::loveu:to bardzo wdzieczny pies; dalam jej Renala-wcinala:cool1:

Posted

lusia jak mnie dzis zobaczyla, to zaczela szczekac co sil w gardle aby zwrocic na nia uwage i ja zabrac ze soba:loveu::loveu::loveu:to nie ten pies, wciaz pamietam jak byla w klatce 30 i jaka osowiala byla, nic tylko sie pokladala; jadla dzis karme bez problemow? jesli tak, to moja propozycja co do zakupu karmy jest nadal aktualna

Posted

Dzisiaj Lusia była na ponad godzinnym spacerze z Gackiem i Mają. Wróciła zmęczona i bardzo zadowolona.
Lusia zdecydowanie woli puszki niż suchą karmę.
Patch jeżeli chcesz to mogę zamówić puszki u koleżanki. Będzie po cenie hurtowej.

Posted

no tak, ale to jest tak kontaktowe zierze, ze jak mnie zobaczyla, pomimi swojego zmeczenia, domagala sie o spacer:loveu: a jak tam reszta badan? bo chcialabym ja oglosic, ale musz ewiedziec wszystko na temat jej stanu zdrowia, tylko wtedy to ma sens;jasne, ze karme chce, mozna ja mieszac (tzn. puszke z suchym, co?:cool3:)

Posted

jasne,ze mozna mieszac karmy,czasami nawet tak sie robi ale to juz duzo zalezy od psa, a Lusia pewnie bedzie jadala to i to :) bo nie sadze,zeby robilo to jej jakas roznice. Moja propozycja by dorzucic sie do karmy dla Lusi jest stale aktualna.