Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Pfyyy:diabloti: A ja mam z nią idealne warunki wymiany :evil_lol:[/QUOTE]

tak ci się ino wydaje :diabloti:
Ja mam takie układy z Iśką że tylko pstryknę palcami i mi Czesia przywiezie :diabloti: musi jako mój ślubny :evil_lol:

[quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :-D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE]

skromność :eviltong:

Posted

[B][quote name='NightQueen']właśnie odkryłam że to moje talenty i moje zdjęcia w galerii swej ma :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Widzisz jak sprytna :D na zlocie siezmeścisz i zrobisz jej fotke jak się schleje :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='przeszlus'][B]

Widzisz jak sprytna :D na zlocie siezmeścisz i zrobisz jej fotke jak się schleje :diabloti:[/B][/QUOTE]

Dżasta ? ona pić nie musi żeby mieć "ładne" zdjęcia :loveu::diabloti:

Posted

[B][quote name='Sweet']Ona ma jeszcze inne talenty;D i inny powód dla którego podoba jej się 100% zrobionych zdjęć :D[/QUOTE]
Można dokładniej wiedzieć ?? :diabloti:

[quote name='NightQueen']Dżasta ? ona pić nie musi żeby mieć "ładne" zdjęcia :loveu::diabloti:[/QUOTE]

Heh heh jeśli będziecie na zlocie w lipcu to może siesam przkonam xD[/B]

Posted

[quote name='paoiii']Ehh Ank@ słyszałam o tym psiaku...masakra, a nie wiesz on jakis duzy był?[/QUOTE]

Nie jestem pewna. Widziałam tylko z daleka jak go wyniesiono z boksu i leżał na ziemi. Nie wiem czy jeszcze żył czy już nie. Był raczej średni, czarny lub czarny-podpalany, chyba trochę kudłaty.

Posted

[quote name='Ank@']Dzięki.
Dzisiaj byłam w schronisku i widziałam zmiany na H1 i A7. Na H1 dołożony jest ten rudy, który 'robi surykatkę'- jest nowy. Dawniej go nie było.
Najprawdopodobniej łapał Cę Zumek. W boksie jest nieprzyjemny. Ale trzeba go szybko złapać na smycz i wtedy jest grzeczny. Już się nauczyłam go 'obsługiwać'.
Tobi - ten rudy grubszy też w boksie jest nieprzyjemny ale na spacerze zamienia się w super pieszczocha.
Na A7 rzeczywiście nie ma suki z okiem bo jest na B3. Dzisiaj ją widziałam. Nie wiem co się stało z pozostałą dwójką, bo jeszcze niedawno na A7 było 6 psów. Ale nie mam jak o nie zapytać bo nawet nie wiem jak się nazywały.

Widziałyście na D1 takiego mini szczylka? On na moje oko z 1 kg waży, może trochę więcej.
Dzisiaj został zagryziony psiak z F9 :-( Był 4 dni po kwarantannie.[/QUOTE]
Tobiego kojarzę, Ola go miała i całkiem dobrze się dogadali :) to następnym razem spróbujemy z łapaczem ^^
były 3-4 takie maleństwa o ile dobrze kojarzę.. plus boks w którym jest suka karmiąca kolejne malutkie szczeniaki, koło 5 tam ich jest
O matko:-(

[B]Paoiii[/B] wiesz może gdzie jest Odi i Sznurek ? już drugi raz ich szukałyśmy i nie widzimy nigdzie w boksach..

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/122326-Grzywacz-szorstkow%C5%82osy-czyli-szalona-galeria-Audika-i-Fuksa-%29?p=16172334&viewfull=1#post16172334"]W tym momencie nie mogę pisać. Właśnie po raz drugi zaczynam ryczeć.
Poznałam go na zlocie, miałam z nim kontakt tylko 6 dni..
Fuksiu :placz:
[*]
[/URL]

Posted

Heh heh jeśli będziecie na zlocie w lipcu to może siesam przkonam xD[/B][/QUOTE]

raczej wątpię bym była :roll:

[B]Domnika do mnie to też nie dociera jeszcze, przecież dopiero co Fuksiu dzielił ze mną i z M. łożę, więc jak go może teraz nie być [/B]:-(

Posted

[quote name='NightQueen']Dżasta ? ona pić nie musi żeby mieć "ładne" zdjęcia :loveu::diabloti:[/QUOTE]

Ona najładniej ze wszystkich zawsze wychodzi na zdjęciach:P a już na pewno lepiej ode mnie;P

Można dokładniej wiedzieć ?? :diabloti:
[/B][/QUOTE]

hah:P bo tymczasowo nie robi zdjęć:P to jest zadowolona ze wszystkich :diabloti:

Posted

[B]Choć go nie znałem
to ze smutkiem tam napisałem...

[QUOTE]raczej wątpię bym była[/QUOTE]
nie gadaj głupot to jeszcze ponad 6 miechów zostało

[QUOTE]hah:P bo tymczasowo nie robi zdjęć:P to jest zadowolona ze wszystkich [/QUOTE]
ja teraz nie robie a i tak mi się nie podobają, zazdroszcze jej xD

[QUOTE]Ona najładniej ze wszystkich zawsze wychodzi na zdjęciach:P a już na pewno lepiej ode mnie;P[/QUOTE]
dobrze że mnie nie widziałaś :wink:
[/B]

Posted

Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong:

Sweet, mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś sweet? :D
A tak, sorki, wszyscy mówili jak cie zobaczyli... :p

Posted

Teraz Ci nie powiem na 100% bo ostatnio kilka psów zmieniło boksy, oni byli gdzies pod koniec G, jak bede w sobote to sprawdze :)
Dodasz zdjecia ze sschroniska???

Biedny psiaczekkk (*) ehh..

Posted

[quote name='Bewarka']Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong:

A tak, sorki, wszyscy mówili jak cie zobaczyli... :p[/QUOTE]

haha:D Właśnie anicie nikt nie zrobił zdjęcia wtedy;(
Ciebie nie pominiemy:P

Tak?? Nie nikt mi nie mówił:P
haha:P Pati to mnie nawet nie poznała :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Ona najładniej ze wszystkich zawsze wychodzi na zdjęciach:P a już na pewno lepiej ode mnie;P

[/QUOTE]

ja swoich lepiej nie będę komentować :diabloti:

[quote name='Bewarka']Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong:

[/QUOTE]

hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyżby nasze lustra ci zrobiły wodę z mózgu i teraz masz lęk przed aparatami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Sweet']

Tak?? Nie nikt mi nie mówił:P
haha:P Pati to mnie nawet nie poznała :evil_lol:[/QUOTE]

:crazyeye: kiedy cię nie poznałam?
ja zawsze wiedziałam że ty to ta słodka idio*** a nie kończę bo się obrazisz :diabloti: tylko tak udawałam żebyś się nie speszyła na początku, a po za tym ja jestem na ogół wstydliwa i nie zaczynam z ludźmi gadać pierwsza i wszyscy o tym wiedzą :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']ale że co? bo się zgubiłam z wątkiem :oops:[/QUOTE]
napisałaś że wątpisz że będziesz na zlocie.

głupie jesteście wszystkie trzy :D
Dżasta, może zmieniłaś zdanie co do sobowtóra Niki ? na pewno nie chcesz ? xd

Paoii, Anka, przepraszam ale dzisiaj nie wyrobię z tymi zdjęciami, co chwilę się program zacina. Postaram się wrzucić jak najszybciej..

Posted

[B][quote name='Bewarka']Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong:

A tak, sorki, wszyscy mówili jak cie zobaczyli... :p[/QUOTE]
Ona się nie domyśli że jest "słit" xD
a ty będziesz na zlocie ?[/B]

Posted

Już czuję to ciepło zlotowe jak wszyscy wszystkich kochają...:loveu: Przy okazji nie było nikogo więcej z mojego rocznika? :hmmmm:

przeszlus: jak mnie czołg nie przejedzie czy tam tramwaj i będzie wszystko w porządku, termin podpasuje, uda mi się dotrzeć bla bla bla...to będę z pewnością :)

Iśka: Jak na razie na pewno nie chcę więcej psów, muszę najpierw zrobić 'porządek' z dotychczasowymi. ^^ Ale mnie strrasznie korci DT.

Posted

[quote name='Bewarka']Już czuję to ciepło zlotowe jak wszyscy wszystkich kochają...:loveu: Przy okazji nie było nikogo więcej w moim wieku? :hmmmm: Asia i Ola rocznik niżej, a tak to już 17 i więcej?

przeszlus: jak mnie czołg nie przejedzie czy tam tramwaj i będzie wszystko w porządku, termin podpasuje, uda mi się dotrzeć bla bla bla...to będę z pewnością :)[/QUOTE]
haha xd
może się ktoś znajdzie w Twoim wieku xd (Ola164 ma 16ście, to chyba najbliżej do Ciebie)
a jak nie to będziemy udawać że masz 18ście i będziesz w wieku Ady i Ewy. o xd