paoiii Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ehh Ank@ słyszałam o tym psiaku...masakra, a nie wiesz on jakis duzy był? Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='C&B']Pfyyy:diabloti: A ja mam z nią idealne warunki wymiany :evil_lol:[/QUOTE] tak ci się ino wydaje :diabloti: Ja mam takie układy z Iśką że tylko pstryknę palcami i mi Czesia przywiezie :diabloti: musi jako mój ślubny :evil_lol: [quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :-D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE] skromność :eviltong: Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B][quote name='NightQueen'] skromność :eviltong:[/QUOTE] świadoma talentów xD[/B] Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus'][B] świadoma talentów xD[/B][/QUOTE] właśnie odkryłam że to moje talenty i moje zdjęcia w galerii swej ma :evil_lol::diabloti: Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B][quote name='NightQueen']właśnie odkryłam że to moje talenty i moje zdjęcia w galerii swej ma :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Widzisz jak sprytna :D na zlocie siezmeścisz i zrobisz jej fotke jak się schleje :diabloti:[/B] Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ona ma jeszcze inne talenty;D i inny powód dla którego podoba jej się 100% zrobionych zdjęć :D Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus'][B] Widzisz jak sprytna :D na zlocie siezmeścisz i zrobisz jej fotke jak się schleje :diabloti:[/B][/QUOTE] Dżasta ? ona pić nie musi żeby mieć "ładne" zdjęcia :loveu::diabloti: Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B][quote name='Sweet']Ona ma jeszcze inne talenty;D i inny powód dla którego podoba jej się 100% zrobionych zdjęć :D[/QUOTE] Można dokładniej wiedzieć ?? :diabloti: [quote name='NightQueen']Dżasta ? ona pić nie musi żeby mieć "ładne" zdjęcia :loveu::diabloti:[/QUOTE] Heh heh jeśli będziecie na zlocie w lipcu to może siesam przkonam xD[/B] Quote
Ank@ Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='paoiii']Ehh Ank@ słyszałam o tym psiaku...masakra, a nie wiesz on jakis duzy był?[/QUOTE] Nie jestem pewna. Widziałam tylko z daleka jak go wyniesiono z boksu i leżał na ziemi. Nie wiem czy jeszcze żył czy już nie. Był raczej średni, czarny lub czarny-podpalany, chyba trochę kudłaty. Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Ank@']Dzięki. Dzisiaj byłam w schronisku i widziałam zmiany na H1 i A7. Na H1 dołożony jest ten rudy, który 'robi surykatkę'- jest nowy. Dawniej go nie było. Najprawdopodobniej łapał Cę Zumek. W boksie jest nieprzyjemny. Ale trzeba go szybko złapać na smycz i wtedy jest grzeczny. Już się nauczyłam go 'obsługiwać'. Tobi - ten rudy grubszy też w boksie jest nieprzyjemny ale na spacerze zamienia się w super pieszczocha. Na A7 rzeczywiście nie ma suki z okiem bo jest na B3. Dzisiaj ją widziałam. Nie wiem co się stało z pozostałą dwójką, bo jeszcze niedawno na A7 było 6 psów. Ale nie mam jak o nie zapytać bo nawet nie wiem jak się nazywały. Widziałyście na D1 takiego mini szczylka? On na moje oko z 1 kg waży, może trochę więcej. Dzisiaj został zagryziony psiak z F9 :-( Był 4 dni po kwarantannie.[/QUOTE] Tobiego kojarzę, Ola go miała i całkiem dobrze się dogadali :) to następnym razem spróbujemy z łapaczem ^^ były 3-4 takie maleństwa o ile dobrze kojarzę.. plus boks w którym jest suka karmiąca kolejne malutkie szczeniaki, koło 5 tam ich jest O matko:-( [B]Paoiii[/B] wiesz może gdzie jest Odi i Sznurek ? już drugi raz ich szukałyśmy i nie widzimy nigdzie w boksach.. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/122326-Grzywacz-szorstkow%C5%82osy-czyli-szalona-galeria-Audika-i-Fuksa-%29?p=16172334&viewfull=1#post16172334"]W tym momencie nie mogę pisać. Właśnie po raz drugi zaczynam ryczeć. Poznałam go na zlocie, miałam z nim kontakt tylko 6 dni.. Fuksiu :placz: [*] [/URL] Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus'][B] Heh heh jeśli będziecie na zlocie w lipcu to może siesam przkonam xD[/B][/QUOTE] raczej wątpię bym była :roll: [B]Domnika do mnie to też nie dociera jeszcze, przecież dopiero co Fuksiu dzielił ze mną i z M. łożę, więc jak go może teraz nie być [/B]:-( Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen']Dżasta ? ona pić nie musi żeby mieć "ładne" zdjęcia :loveu::diabloti:[/QUOTE] Ona najładniej ze wszystkich zawsze wychodzi na zdjęciach:P a już na pewno lepiej ode mnie;P [quote name='przeszlus'][B] Można dokładniej wiedzieć ?? :diabloti: [/B][/QUOTE] hah:P bo tymczasowo nie robi zdjęć:P to jest zadowolona ze wszystkich :diabloti: Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B]Choć go nie znałem to ze smutkiem tam napisałem... [QUOTE]raczej wątpię bym była[/QUOTE] nie gadaj głupot to jeszcze ponad 6 miechów zostało [QUOTE]hah:P bo tymczasowo nie robi zdjęć:P to jest zadowolona ze wszystkich [/QUOTE] ja teraz nie robie a i tak mi się nie podobają, zazdroszcze jej xD [QUOTE]Ona najładniej ze wszystkich zawsze wychodzi na zdjęciach:P a już na pewno lepiej ode mnie;P[/QUOTE] dobrze że mnie nie widziałaś :wink: [/B] Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong: Sweet, mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś sweet? :D A tak, sorki, wszyscy mówili jak cie zobaczyli... :p Quote
paoiii Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Teraz Ci nie powiem na 100% bo ostatnio kilka psów zmieniło boksy, oni byli gdzies pod koniec G, jak bede w sobote to sprawdze :) Dodasz zdjecia ze sschroniska??? Biedny psiaczekkk (*) ehh.. Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Bewarka']Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong: Sweet, mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś sweet? :D A tak, sorki, wszyscy mówili jak cie zobaczyli... :p[/QUOTE] haha:D Właśnie anicie nikt nie zrobił zdjęcia wtedy;( Ciebie nie pominiemy:P Tak?? Nie nikt mi nie mówił:P haha:P Pati to mnie nawet nie poznała :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Chyba ja was, bo pić nie będę :diabloti: No właśnie, akurat ja to znam tylko z opowieści :placz: Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Paulina mam malutko i słabe, ale zaraz się postaram wrzucić. Patuś dlaczego ?? Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Sweet']Ona najładniej ze wszystkich zawsze wychodzi na zdjęciach:P a już na pewno lepiej ode mnie;P [/QUOTE] ja swoich lepiej nie będę komentować :diabloti: [quote name='Bewarka']Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong: [/QUOTE] hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyżby nasze lustra ci zrobiły wodę z mózgu i teraz masz lęk przed aparatami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Sweet'] Tak?? Nie nikt mi nie mówił:P haha:P Pati to mnie nawet nie poznała :evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye: kiedy cię nie poznałam? ja zawsze wiedziałam że ty to ta słodka idio*** a nie kończę bo się obrazisz :diabloti: tylko tak udawałam żebyś się nie speszyła na początku, a po za tym ja jestem na ogół wstydliwa i nie zaczynam z ludźmi gadać pierwsza i wszyscy o tym wiedzą :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Avaloth'] Patuś dlaczego ??[/QUOTE] ale że co? bo się zgubiłam z wątkiem :oops: Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen']ale że co? bo się zgubiłam z wątkiem :oops:[/QUOTE] napisałaś że wątpisz że będziesz na zlocie. głupie jesteście wszystkie trzy :D Dżasta, może zmieniłaś zdanie co do sobowtóra Niki ? na pewno nie chcesz ? xd Paoii, Anka, przepraszam ale dzisiaj nie wyrobię z tymi zdjęciami, co chwilę się program zacina. Postaram się wrzucić jak najszybciej.. Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B][quote name='Bewarka']Łehehe no way. Wokół tysioncpińcet ludzi z aparatami i to z LUSTRZANKAMI. Anita to przynajmniej odwróciła uwagę tymi kratkami, a ja znając życie takiego szczęścia mieć nie będę :eviltong: Sweet, mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś sweet? :D A tak, sorki, wszyscy mówili jak cie zobaczyli... :p[/QUOTE] Ona się nie domyśli że jest "słit" xD a ty będziesz na zlocie ?[/B] Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Już czuję to ciepło zlotowe jak wszyscy wszystkich kochają...:loveu: Przy okazji nie było nikogo więcej z mojego rocznika? :hmmmm: przeszlus: jak mnie czołg nie przejedzie czy tam tramwaj i będzie wszystko w porządku, termin podpasuje, uda mi się dotrzeć bla bla bla...to będę z pewnością :) Iśka: Jak na razie na pewno nie chcę więcej psów, muszę najpierw zrobić 'porządek' z dotychczasowymi. ^^ Ale mnie strrasznie korci DT. Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Bewarka']Już czuję to ciepło zlotowe jak wszyscy wszystkich kochają...:loveu: Przy okazji nie było nikogo więcej w moim wieku? :hmmmm: Asia i Ola rocznik niżej, a tak to już 17 i więcej? przeszlus: jak mnie czołg nie przejedzie czy tam tramwaj i będzie wszystko w porządku, termin podpasuje, uda mi się dotrzeć bla bla bla...to będę z pewnością :)[/QUOTE] haha xd może się ktoś znajdzie w Twoim wieku xd (Ola164 ma 16ście, to chyba najbliżej do Ciebie) a jak nie to będziemy udawać że masz 18ście i będziesz w wieku Ady i Ewy. o xd Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Edytowałam sobie hehe. :) No Ola blisko. Z Asią fajnie mi się gadało, a Ola coś mówiła, że teraz chce na coś innego jechać...? Quote
Recommended Posts