Avaloth Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 jak mnie poznasz na zlocie to zwątpisz :D ale z mojej strony zapraszam :) Quote
Ola164 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nawet nie wiecie jak Wam tego zlotu zazdroszczę! :loveu: No cóż... Może za rok... Ale spacer w trójkę jak najbardziej :) Quote
Avaloth Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 :) nie wiem czy widziałaś żew Twojej galerii Ci dałam nr gg :D bo skrzynke PW masz zapełnione ;P btw, w której części Krk mieskzasz ? :razz: Quote
Avaloth Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 e, już ? :D ja się tak szlajam po tym dogo, czytam sobie różne tematy, niektórych galerie i mam ubaw :D jak usunę zdjęcia z picassy to one znikną tu czy nie ? xd idę spróbować ^^ chyba nie znikają ^^ Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Iś. :multi: jak ja dawno tutaj nie byłam. :roll: stęskniłam się za moim krowiem. :loveu: Quote
angineuuka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Witamy :cool3: [url]http://lh6.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/TELu5VV-0jI/AAAAAAAAF7s/7P68QF07g1Y/s576/IMG_0509.JPG[/url] Cudo :loveu: Quote
Avaloth Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Jutro wyjeżdżam na zlot ^^ bez Krowy, acz jeśli nie będzie padało jedzie mnie odwieźć z tatą :) wracam 7, a potem jadę do Kacwina, ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie. W każdym razie żegnam :D :loveu::loveu: macie zdjęcie wróbla na pożegnanie :D [IMG]http://wd6.photoblog.pl/lvp3/201007/1E/71786645.jpg[/IMG] PS [B]W okolicach Krasnystaw zaginęła suczka w typie owczarka niemieckiego długowłosego Abra. Gdyby ktoś ją widział lub miał jakiekolwiek informacje piszcie [URL="http://www.photoblog.pl/#greenstreethooligans13/71768542"]TU[/URL]. Tam są też zdjęcia suni. [/B] Z góry dziękuje w imieniu właścicielki. [IMG]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201002/89/57801032.jpg[/IMG] Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Baw się super ciotka! :lol: A z tym wróblem to przesadziłaś. :mad: Miał być krów! :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='NightQueen']No i koza Chesia nie zabrała :mad:[/QUOTE] no właśnie! :mad: :mad: :mad: Quote
NightQueen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Pestka']Czemu nie zabrałaś miśka?[/QUOTE] bała się że nie dogada się z innymi samcami :) mieliśmy faktycznie kilka spięć na zlocie, ale nie było aż tak źle Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 spięcia spięciami, Krów w razie spięcia się wycofuje ;P bardziej chodziło o jego instynkt terytorialny (on w domku z innymi psami) no i nieprzewidziane zachowanie w samym domku- czasem mu odwala i np. szczeka w nocy tak se ot, zresztą nie wysiedziałby w domku więcej niż godzinę na raz. no i mógłby prowokować psy podatne na prowokację i zaganiac mniejsze :D zresztą on jest najbardziej za tatą i by tęsknił ^^ generalnie "jest duży i woli tatę" :evil_lol::evil_lol: wróciłam i było najlepiej na świecie :loveu: [SIZE=1] a Abra się znalazła :)[/SIZE] Quote
Luzia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dawno nas nie było. :) Ale Ci Krowa wyrosła :crazyeye: A swoją drogą to strasznie galerię zaniedbujecie :mad: Quote
Avaloth Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 szaleństwo, Wy żyjecie ! xDD no bo jestem leniwa i nie mam aktualnie zdjęć psa xd a teraz to w sumie nawet mnie w domu nie ma ;p Paulina a cieszył się, właził mi pod nogi z 50razy i piszczał jak nienormalny xd *.* a jak chcecie zdjęcia ze zlotu to jest wątek w wypoczynek-> obozy-> I śląski zlot dla dzieci zaliczony czy coś w ten deseń ^^ Quote
Avaloth Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190471-I-Śląski-Zlot-Dogomaniaków-dla-dzieci-ZALICZONY!?p=15194629"]Zlotowy wątek tu :)[/URL] mam tu małego 'donka', jakieś 5 miesięcy:loveu: taki kochany, jedyne czego był uczony to siad, a bardzo się pilnuje, przychodzi na każde przykucnięcie i zawołanie:lol: takie kochane maleństwo :) i się bawi ze spasionym 'pinczerem mini', przełazi nad nim, a czasem mu się zdarzy na nim siąść:evil_lol: ale ogólnie jest świetny, jak wrócę będą zdjęcia bo ja znów poza domem więc Chesterowych nadal brak. za to będę mieć zdjęcia prawdsziwych krów xdd Quote
Bartiśkowa_ Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Witaj Iś:loveu: A Ciebię gdzie znów wywiało :mad:? Quote
Kisses Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Po opisie na gadu stwierdzam, iż Iś wywiało do Kacwina :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Dokładnie :D siedzę sobie w Kacwinie, taka wieś w górach, koło Niedzicy, Nowego Targu, jakieś 40 pare km do Zakopanego. Jeżdżę tu jak niektórzy wiedzą praktycznie od urodzenia na wakacje, potem przez jakiś czas na ferie, a teraz i wakacje i ferie :D mam koleżankę Anetę, rok młodszą i w sumie do niej teraz przyjeżdżam^^ Właśnie sprzątają w domu przed wymianą okien, teraz poszli na strych i zabronili mi iść z nimi bo się pobrudzę:roll: Do domu wracam w środę, jeśli uda mi się namówić Anete na przyjechanie do mnie, albo koło piątku jeśli nie. No i tyle chyba xd Quote
Avaloth Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Chyba nikt nie zauważył ( moja wina, wiem ) ale Chester wczoraj skończył 3 lata :) stary dziad mój xd :loveu::loveu::loveu: tort i ciacha dostanie dzisiaj ^^ jak wyjdą jakieś zdjęcia (a zapewne będą beznadziejne, bo pogoda do dupy(czyli mało światła i brak możliwości zdjęć na zewnątrz)) to wrzucę. i stary chłop, zdjęcie dokładnie z wczoraj :razz:[IMG]http://wd1.photoblog.pl/lvp1/201008/F4/74262060.jpg[/IMG] [SIZE=1]miska- mistrz drugiego planu[/SIZE]:diabloti: [CENTER]Już prawie trzy lata ta paskuda łazi po naszym domu zmuszając do odkurzania częściej niż raz w tygodniu, nanosząc błota na wymyte podłogi, zostawiając sierść na ubraniu, nie pozwalając wpuszczać gości przez domofon,budząc o 5 żeby sobie poszczekać na śmieciarę, uniemożliwiając niektóre rodzinne wyjazdy, redukując ilość gości do tych nie bojących się białych glutów na ubraniach, zmniejszając ilość skarpetek dostępnych w parach, obrywając kolejnym pluszakom z dzieciństwa nosy, uszy i kończyny, doprowadzając do uschnięcia kolejne ogródkowe krzaczki, pochłaniając dużo czasu, cierpliwości, szarpiąc nasze nerwy i budżet kolejnymi dolegliwościami, żebrając, kradnąc, brudząc, czasem niszcząc, wnosząc do domu więcej radości i miłości niż ktokolwiek inny. :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Recommended Posts