Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha :P w sumie racja.. bo to nie aparat robi a fotograf. ja jestem zadowolona i z 40d i 350d. BTW odp ci u mnie ze 2 pierwsze to 40d, ostatnia do moj 350d bo wtedy jeszcze dzialal - to sa foty z 2 maja

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wy u nas napisaliście[w końcu] to i my u was napiszemy[w końcu]:diabloti:
Krowiasty jest jak zawsze boski:loveu:
A lustra to ja ci zazdraszczam:placz:

Posted

a dzień dobry ^^
wszyscy się na to duży uparli, a on przecież taka sierotka malutka, niewyrośnięta.. no postawcie go sobie przy przeciętnej krowie no :eviltong:

idę się z piesem pobawić, a Was poodwiedzać w końcu ^^ bo tylko u kilku osób do tej pory wlazłam..

Malutka :lol: to duża sierotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mnie odwiedziłaś :multi::multi::multi:

Posted

Moniek193 witamy u nas :) i zapraszamy ponownie :D
Martuś
ja Ci wybaczam :D teraz jesteś zdana na łaskę Deer i Sugar :evil_lol: (a tak w ogóle co Ci tu wybaczać ? :D ) a zaraz dam foty ^^
Deer
dzięki za info ^^ ja jak tak patrze po wszystkich Waszych i innych canonowo-lustrzankowych zdjęciach, to chyba po moim cudnym kompakcie wszystko mnie zadowoli :eviltong:
Domka
dzięki :eviltong:też sobie zazdroszczę :D
Kisia
gdzie duża xD taki chomiczek normalnie, wszędzie się zmieści.. a przynajmiej próbuje :evil_lol: ostatnio wlazł po połowy pod łóżko i się zaklinował, musiałam podnosić łóżko :evil_lol::evil_lol:
a apropo chomiczków byłam na chwilę u znajomych, tej Uli co ma Kubusia, pokazywałam kiedyś jego zdjęcia. Okazało się iż jest to Kubusia, samiczka :eviltong: ale wymacałam ją i tak xD gryzonie, szczególnie te malutkie mają takie cudne łapeczki :loveu::loveu:

ide zdjęcia ładować ^^

Posted

ten obiecany spacerek ^^ i dwa zdjęcia z poprzedniego dnia:

8-letnia sznaucerka min. która jest pod opieką u pani Ami(donki)

Gloria i seterka Wariatka, której prawdziwego imienia nie mogę zapamiętać chociaż nie jest specjalnie wymyślne xD

tata i pes xD hopająco ^^

i inna przeszkoda

cdn

Posted

i pływamy ^^ w rzeczywistości ta woda nie jest taka zielona xD

hipopotam:evil_lol:

za stromy brzeg:evil_lol: co z tego że kawałekdalej było prościutkie łagodne wyjście..

wiem, ze niewyraźne..

Posted

piękne fotki :loveu:
moje piaski to takie lenie... w ogóle nie chce im sie skakać a ja im specjalnie układam tory :mad: Aspirant nie wiem jak skacze bo jeszcze na nim nie jeżdżę bo od niedawna chodzi pod siodłem i jeszcze bym sobie z nim rady nie dała :cool3:
Do wody Duduś wchodzi tylko żeby zamoczyć łapki, chyba sie boi głębiej... :roll:
A Tajfunek nie wiem jak z wodą bo mamy go dopiero od roku i nie mieliśmy okazji pojechać nad jezioro, poza tym ma uczulenie :roll::roll::roll: ale w kałuży lubi się taplać... za to kąpieli nie znosi, trzeba go myć na podłodze a potem szybko wycierać żeby sąsiadów nie zalać :evil_lol:

Posted

Haha, no wiesz co, Krowa Ci się toi, a Ty zdjecia robisz, phi. :shake: Niedobra Majaczka. :eviltong:
To Ty już masz lustro ?
A u mnie dobrze, wypoczywam sobie, śpię do południa. :diabloti:

Posted

Iś & Chester napisał(a):
o hej :)

a no dorosły ^^ już ma ponad 21 miesięcy o ile umiem liczyć :razz:
To se kup :eviltong: ja zbierałam prawie rok na nią ^^ bierzmowanie, urodziny, święta, jakaś kasa od babć i się uzbierało :lol:

U mnie ze zbieraniem kasy jest problem, bo jestem zakupoholiczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::shake: I zawsze jak dostanę jakąś kasiorkę to lecę kupić nową bluzkę lub inny ciuszek

Posted

[quote name='Iś & Chester']
Deer
dzięki za info ^^ja jak tak patrze po wszystkich Waszych i innych canonowo-lustrzankowych zdjęciach, to chyba po moim cudnym kompakcie wszystko mnie zadowoli :eviltong:
mialam olymps e567, i mam teraz canon powershot ale jednak nie da sie tam zrobic zeby zdjecie mialo taka piekna glebie ostrosci zy cos innego co foty z lustrzanki., dlatego jak sie 350d popsul to dosc szybko olympus e420 zawital bo bym sie nie przestawila na kompakt..

Posted

Iś & Chester napisał(a):

jadę w piątek lub sobotę na dni otwarte Canona w Kodak Express w Galerii Krk i się pobawię cudeńkiem ^^
Gdzie, jak, co, kiedy...!

Posted

[SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='Bewarka']Gdzie, jak, co, kiedy...!

Też pierwsze słysze :diabloti:

Masz już to lustro? :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']I co na jaka lustrzanke sie zdecydowalas?
zdecydowałam się już dawno :eviltong: jak się przypięłam do canona to już zdania nie zmieniłam ^^ eos 450d ;)

[quote name='Moniek193']Cudak
http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5197.jpg
Hej Wam
hej :loveu:
cudek xD
[quote name='Owczarkowa']

[FONT=Book Antiqua]

Też pierwsze słysze

Masz już to lustro? [/FONT]

ja znalazłam w gazecie:eviltong:
zamówione tak, w domu niet:eviltong: bo się okazało, ze mi euro w gorę poszło i musze zamawiać przez neta żeby była ta cena za którą chce kupić xD
[quote name='Kaya93']Hejo
http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5215.jpg o ludzie, a co to

http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5210.jpg ''pobaw sie ze mną no pobaw!''

cudny Krowiszooon
dziekować ;)

[quote name='Kinia']Cześć! Wpadłam po długiej przerwie
Witamy ;) też do was idę wpaść zaraz:eviltong:
[quote name='Bewarka']Gdzie, jak, co, kiedy...!
od piątku do niedzieli w Kodak Expres, na ostatnim piętrze galerii krk xD
[quote name='deer_1987']mialam olymps e567, i mam teraz canon powershot ale jednak nie da sie tam zrobic zeby zdjecie mialo taka piekna glebie ostrosci zy cos innego co foty z lustrzanki., dlatego jak sie 350d popsul to dosc szybko olympus e420 zawital bo bym sie nie przestawila na kompakt..
nu ^^ każde lustro lepsze od kompakta, choćby nie wiem jak dobrego ^^
[quote name='Izabela124.']U mnie ze zbieraniem kasy jest problem, bo jestem zakupoholiczką. I zawsze jak dostanę jakąś kasiorkę to lecę kupić nową bluzkę lub inny ciuszek
pieknie. ja ostatnio na zakupy wyżulałam kase od mamy, a moją kolekcjonowałam :D ale w sumie jakoś często na duże zakupy nie chodze ^^
[quote name='Martunia']Haha, no wiesz co, Krowa Ci się toi, a Ty zdjecia robisz, phi. Niedobra Majaczka. :eviltong:
To Ty już masz lustro ?
A u mnie dobrze, wypoczywam sobie, śpię do południa.
No bo ja jestem bezczelna, jeszcze nie wiesz ? :eviltong:
zamówione xD
leniu Ty:evil_lol: ja dzisiaj spałam jedynie do 11 :evil_lol:
[quote name='Kisia']piękne fotki
moje piaski to takie lenie... w ogóle nie chce im sie skakać a ja im specjalnie układam tory Aspirant nie wiem jak skacze bo jeszcze na nim nie jeżdżę bo od niedawna chodzi pod siodłem i jeszcze bym sobie z nim rady nie dała
Do wody Duduś wchodzi tylko żeby zamoczyć łapki, chyba sie boi głębiej...
A Tajfunek nie wiem jak z wodą bo mamy go dopiero od roku i nie mieliśmy okazji pojechać nad jezioro, poza tym ma uczulenie :roll: ale w kałuży lubi się taplać... za to kąpieli nie znosi, trzeba go myć na podłodze a potem szybko wycierać żeby sąsiadów nie zalać :evil_lol:
Chester tylko hopie. Bo ani na drabinki, ani na huśtawke nie wejdzie.. ostatnio go uczę włażenie pod tunelem ^^
Krów na początku też się bał wody. Na wkacjach się ośmielił bo z nami wchodził :D potem na szkoleniu właził tylko jak inne psy były dalej, a teraz już spoko z innymi wchodzi ;) i po patyczek i sam z siebie ^^
Mój dawniej ładnie kąpał, a teraz to dziad ucieka, musi go jedna osoba trzymać, druga myć :eviltong: a potem go suszymy suszarkami a on łapie powietrze :D
[quote name='Anula & Bono']Jaki szczur
Nie obrażaj szczurów :evil_lol::evil_lol:
[quote name='Kisses']Mój Chester
Co za ciemny człowiek:roll: mowie Ci ze będziesz mogła mówić 'moja' Krowa, jak ja będe mogła 'mój' Wombat :evil_lol:
[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Isia :multi:

Gratuluję lustrzanki Jak już ją będziesz miała, to się pochwal i zrób dużo zdjęć
o to się nie martw :D ale postanoiłam, ze najpierw instrukcja obsługi potem dużo zdjęć :eviltong:

Posted

E tam, do 11:00 to też dobry czas. :evil_lol:
A kiedy tego canona dostajesz? Haha, ja też miałam podobne postanowienie z tą instrukcją, ale niestety nie wyszło. :evil_lol: Nie no, jest ok. :D