taxelina Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Haha :P w sumie racja.. bo to nie aparat robi a fotograf. ja jestem zadowolona i z 40d i 350d. BTW odp ci u mnie ze 2 pierwsze to 40d, ostatnia do moj 350d bo wtedy jeszcze dzialal - to sa foty z 2 maja Quote
Martunia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No dobra, przyznaję Majaczce rację, nie bijcie. :evil_lol: Zdjęcia chcemy. :eviltong: Quote
C&B Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jak wy u nas napisaliście[w końcu] to i my u was napiszemy[w końcu]:diabloti: Krowiasty jest jak zawsze boski:loveu: A lustra to ja ci zazdraszczam:placz: Quote
Kisia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 a dzień dobry ^^ wszyscy się na to duży uparli, a on przecież taka sierotka malutka, niewyrośnięta.. no postawcie go sobie przy przeciętnej krowie no :eviltong: idę się z piesem pobawić, a Was poodwiedzać w końcu ^^ bo tylko u kilku osób do tej pory wlazłam.. Malutka :lol: to duża sierotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie odwiedziłaś :multi::multi::multi: Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 witamy u nas :) i zapraszamy ponownie :D Martuś ja Ci wybaczam :D teraz jesteś zdana na łaskę Deer i Sugar :evil_lol: (a tak w ogóle co Ci tu wybaczać ? :D ) a zaraz dam foty ^^ Deer dzięki za info ^^ ja jak tak patrze po wszystkich Waszych i innych canonowo-lustrzankowych zdjęciach, to chyba po moim cudnym kompakcie wszystko mnie zadowoli :eviltong: Domka dzięki :eviltong:też sobie zazdroszczę :D Kisia gdzie duża xD taki chomiczek normalnie, wszędzie się zmieści.. a przynajmiej próbuje :evil_lol: ostatnio wlazł po połowy pod łóżko i się zaklinował, musiałam podnosić łóżko :evil_lol::evil_lol: a apropo chomiczków byłam na chwilę u znajomych, tej Uli co ma Kubusia, pokazywałam kiedyś jego zdjęcia. Okazało się iż jest to Kubusia, samiczka :eviltong: ale wymacałam ją i tak xD gryzonie, szczególnie te malutkie mają takie cudne łapeczki :loveu::loveu: ide zdjęcia ładować ^^ Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 ten obiecany spacerek ^^ i dwa zdjęcia z poprzedniego dnia: 8-letnia sznaucerka min. która jest pod opieką u pani Ami(donki) Gloria i seterka Wariatka, której prawdziwego imienia nie mogę zapamiętać chociaż nie jest specjalnie wymyślne xD tata i pes xD hopająco ^^ i inna przeszkoda cdn Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 to mniejsze to łapa psa jakby ktoś nie widział ^^ cdn Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 i pływamy ^^ w rzeczywistości ta woda nie jest taka zielona xD hipopotam:evil_lol: za stromy brzeg:evil_lol: co z tego że kawałekdalej było prościutkie łagodne wyjście.. wiem, ze niewyraźne.. Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 pies się topi:evil_lol: a pańcia robi zdjęcia :diabloti: ale misja wypełniona, patyczek uratowany :eviltong: dobranoc ;) Quote
Sara_i_Aris Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cześć Isia :multi: Gratuluję lustrzanki :loveu: Jak już ją będziesz miała, to się pochwal i zrób dużo zdjęć :eviltong: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 piękne fotki :loveu: moje piaski to takie lenie... w ogóle nie chce im sie skakać a ja im specjalnie układam tory :mad: Aspirant nie wiem jak skacze bo jeszcze na nim nie jeżdżę bo od niedawna chodzi pod siodłem i jeszcze bym sobie z nim rady nie dała :cool3: Do wody Duduś wchodzi tylko żeby zamoczyć łapki, chyba sie boi głębiej... :roll: A Tajfunek nie wiem jak z wodą bo mamy go dopiero od roku i nie mieliśmy okazji pojechać nad jezioro, poza tym ma uczulenie :roll::roll::roll: ale w kałuży lubi się taplać... za to kąpieli nie znosi, trzeba go myć na podłodze a potem szybko wycierać żeby sąsiadów nie zalać :evil_lol: Quote
Martunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Haha, no wiesz co, Krowa Ci się toi, a Ty zdjecia robisz, phi. :shake: Niedobra Majaczka. :eviltong: To Ty już masz lustro ? A u mnie dobrze, wypoczywam sobie, śpię do południa. :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Iś & Chester napisał(a):o hej :) a no dorosły ^^ już ma ponad 21 miesięcy o ile umiem liczyć :razz: To se kup :eviltong: ja zbierałam prawie rok na nią ^^ bierzmowanie, urodziny, święta, jakaś kasa od babć i się uzbierało :lol: U mnie ze zbieraniem kasy jest problem, bo jestem zakupoholiczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::shake: I zawsze jak dostanę jakąś kasiorkę to lecę kupić nową bluzkę lub inny ciuszek Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Iś & Chester'] Deer dzięki za info ^^ja jak tak patrze po wszystkich Waszych i innych canonowo-lustrzankowych zdjęciach, to chyba po moim cudnym kompakcie wszystko mnie zadowoli :eviltong: mialam olymps e567, i mam teraz canon powershot ale jednak nie da sie tam zrobic zeby zdjecie mialo taka piekna glebie ostrosci zy cos innego co foty z lustrzanki., dlatego jak sie 350d popsul to dosc szybko olympus e420 zawital bo bym sie nie przestawila na kompakt.. Quote
Bewarka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Iś & Chester napisał(a): jadę w piątek lub sobotę na dni otwarte Canona w Kodak Express w Galerii Krk i się pobawię cudeńkiem ^^ Gdzie, jak, co, kiedy...! Quote
Kaya93 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Hejo:loveu::multi: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5215.jpg o ludzie, a co to :evil_lol: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5210.jpg ''pobaw sie ze mną no pobaw!'':loveu::loveu: cudny Krowiszooon:loveu::loveu::loveu: Quote
LadyK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='Bewarka']Gdzie, jak, co, kiedy...! Też pierwsze słysze :diabloti: Masz już to lustro? :eviltong:[/FONT] Quote
Moniek193 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cudak:loveu::multi: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5197.jpg Hej Wam:loveu: Quote
Avaloth Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']I co na jaka lustrzanke sie zdecydowalas? zdecydowałam się już dawno :eviltong: jak się przypięłam do canona to już zdania nie zmieniłam ^^ eos 450d ;) [quote name='Moniek193']Cudak http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5197.jpg Hej Wam hej :loveu: cudek xD [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua] Też pierwsze słysze Masz już to lustro? [/FONT] ja znalazłam w gazecie:eviltong: zamówione tak, w domu niet:eviltong: bo się okazało, ze mi euro w gorę poszło i musze zamawiać przez neta żeby była ta cena za którą chce kupić xD [quote name='Kaya93']Hejo http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5215.jpg o ludzie, a co to http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester5210.jpg ''pobaw sie ze mną no pobaw!'' cudny Krowiszooon dziekować ;) [quote name='Kinia']Cześć! Wpadłam po długiej przerwie Witamy ;) też do was idę wpaść zaraz:eviltong: [quote name='Bewarka']Gdzie, jak, co, kiedy...! od piątku do niedzieli w Kodak Expres, na ostatnim piętrze galerii krk xD [quote name='deer_1987']mialam olymps e567, i mam teraz canon powershot ale jednak nie da sie tam zrobic zeby zdjecie mialo taka piekna glebie ostrosci zy cos innego co foty z lustrzanki., dlatego jak sie 350d popsul to dosc szybko olympus e420 zawital bo bym sie nie przestawila na kompakt.. nu ^^ każde lustro lepsze od kompakta, choćby nie wiem jak dobrego ^^ [quote name='Izabela124.']U mnie ze zbieraniem kasy jest problem, bo jestem zakupoholiczką. I zawsze jak dostanę jakąś kasiorkę to lecę kupić nową bluzkę lub inny ciuszek pieknie. ja ostatnio na zakupy wyżulałam kase od mamy, a moją kolekcjonowałam :D ale w sumie jakoś często na duże zakupy nie chodze ^^ [quote name='Martunia']Haha, no wiesz co, Krowa Ci się toi, a Ty zdjecia robisz, phi. Niedobra Majaczka. :eviltong: To Ty już masz lustro ? A u mnie dobrze, wypoczywam sobie, śpię do południa. No bo ja jestem bezczelna, jeszcze nie wiesz ? :eviltong: zamówione xD leniu Ty:evil_lol: ja dzisiaj spałam jedynie do 11 :evil_lol: [quote name='Kisia']piękne fotki moje piaski to takie lenie... w ogóle nie chce im sie skakać a ja im specjalnie układam tory Aspirant nie wiem jak skacze bo jeszcze na nim nie jeżdżę bo od niedawna chodzi pod siodłem i jeszcze bym sobie z nim rady nie dała Do wody Duduś wchodzi tylko żeby zamoczyć łapki, chyba sie boi głębiej... A Tajfunek nie wiem jak z wodą bo mamy go dopiero od roku i nie mieliśmy okazji pojechać nad jezioro, poza tym ma uczulenie :roll: ale w kałuży lubi się taplać... za to kąpieli nie znosi, trzeba go myć na podłodze a potem szybko wycierać żeby sąsiadów nie zalać :evil_lol: Chester tylko hopie. Bo ani na drabinki, ani na huśtawke nie wejdzie.. ostatnio go uczę włażenie pod tunelem ^^ Krów na początku też się bał wody. Na wkacjach się ośmielił bo z nami wchodził :D potem na szkoleniu właził tylko jak inne psy były dalej, a teraz już spoko z innymi wchodzi ;) i po patyczek i sam z siebie ^^ Mój dawniej ładnie kąpał, a teraz to dziad ucieka, musi go jedna osoba trzymać, druga myć :eviltong: a potem go suszymy suszarkami a on łapie powietrze :D [quote name='Anula & Bono']Jaki szczur Nie obrażaj szczurów :evil_lol::evil_lol: [quote name='Kisses']Mój Chester Co za ciemny człowiek:roll: mowie Ci ze będziesz mogła mówić 'moja' Krowa, jak ja będe mogła 'mój' Wombat :evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Isia :multi: Gratuluję lustrzanki Jak już ją będziesz miała, to się pochwal i zrób dużo zdjęć o to się nie martw :D ale postanoiłam, ze najpierw instrukcja obsługi potem dużo zdjęć :eviltong: Quote
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 E tam, do 11:00 to też dobry czas. :evil_lol: A kiedy tego canona dostajesz? Haha, ja też miałam podobne postanowienie z tą instrukcją, ale niestety nie wyszło. :evil_lol: Nie no, jest ok. :D Quote
Recommended Posts