Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisses napisał(a):
Tak, to ona :diabloti: Wygadałam Cię. Jestem zua. Wiem.

Dziewczynko, co tam u Ciebie? :razz:

Jesteś najgorsza na świecie :evil_lol::evil_lol:
Żyje se sobie xD
Ale mi sie nic nie chce ! popchnij mnie pod tramwaj :D
border_collie&westie napisał(a):
Yyyy... Czy Ty to Fairytale z klub.pies.pl ? W każdym razie ja jestem Nemeska ;)

Ja xD
dzien dobry ^^

Nic mi się nie chce.

Posted

Iś & Chester napisał(a):
Żyje se sobie xD

Dziękuje :loveu:
Żyj.
Chyba w tramwaj, później w pociąg i do Rzeszowa :diabloti:

Chesterowe forki raz :p

Posted

Iś & Chester napisał(a):
Żyje se sobie xD

Żyj.

Chesterowe fotki raz :p

Posted

Kisses napisał(a):
Żyj.

Chesterowe fotki raz :p

Nmzc, zawsze do usług :D
Phi. Póki nie masz psa nie mam po co do Ciebie przyjeżdżać :evil_lol::diabloti::evil_lol:
Dwa, trzy xD

PS znalazłam człowieka tępiejszego, albo równie tępego niż hejka na tematy rr itp ^^ a myślałam, ze to niemożliwe ^^ ale nie będe tu o szczegółach pisać :eviltong:
Martunia napisał(a):
Majaczka. :loveu:
Co tam u Ciebie? :D
Cudne bannery. :loveu:

Dobry:loveu:
Nic xD. znów jestem na etapie 'życie jest do dupy' xD aczkolwiek w weekend mi się zdążył trochę humor poprawić ^^ byłam na żaglach na Wiśle dzisiaj :D i nawet nie śmierdziało, a jak się popryskałam wodą przypadkiem to mi nie wypaliło dziur :evil_lol: a mślałam że Wisła jest bardzoe toksyczna, i mi rączka odpadnie :eviltong: bo mam teorią, ze w Wiśle kaczuszki pływają bez łapek, bo już im poodpadały :diabloti: dobra skończmy moje inteligentneprzemyśenia xD
a u Cię co ? :cool3::loveu:
Juszes napisał(a):
Cześć ;*
Przepraszam za kolejną nieobecność:oops:
Chester uroczy jak zawsze ;*

nmzc, ja też tak co chwilę mam ;)
thx:lol:

Iza, Owczarkowa nie mam czasu.. ciągle coś robie ostatnio w weekendy, bo ładna pogoda i tak wychodzi.. a w tygodniu ta głupia szkoła. I nie wiem. jutro też raczej nie będę mieć czasu.

Dzisiaj byłam na szkoleniu. I Bohunik..
  • Nie mógł oddawac moczu pooperacji, męczył się..
    Pan sobie kupił małego onka:loveu: takie kochane maleństwo :) ale mimo to szkoda Bohunka..
    takie życie.

• Posted

Haha, ale się musiałaś bać. :D
    No i masz znowu takich cyrków z dołami nie wyprawiać, bo ... :mad: Ojj musimy pogadać. :eviltong:
    A u mnie dobrze, poza tym, że ostatnio trochę się przeziębiłam. :eviltong:

Posted

Iś & Chester napisał(a):
    Nmzc, zawsze do usług :D
    Phi. Póki nie masz psa nie mam po co do Ciebie przyjeżdżać :evil_lol::diabloti::evil_lol:
    Dwa, trzy xD

PS znalazłam człowieka tępiejszego, albo równie tępego niż hejka na tematy rr itp ^^ a myślałam, ze to niemożliwe ^^ ale nie będe tu o szczegółach pisać :eviltong:

Kwestia kilku tyg :diabloti:
    cztery pięć... Teraz dawaj te 5 fot :evilbat:

Któż to ah któż to? Ta, co taką zawaliście dużą czcionka pisała w eutanazji czy gdzieś?

Posted

Kisses napisał(a):
    Kwestia kilku tyg :diabloti:
    cztery pięć... Teraz dawaj te 5 fot :evilbat:

Któż to ah któż to? Ta, co taką zawaliście dużą czcionka pisała w eutanazji czy gdzieś?

wiem, ale kilka tygodni do Rzeszowa jechać nie będę, więc poczekam :D
    haha xD zaraz dam 40 :evil_lol:

nikt z forum :diabloti: na gg Ci napisze xD tak apropo pies mi dalej nie chodzi:angryy:

Martunia napisał(a):
    Haha, ale się musiałaś bać. :D
    No i masz znowu takich cyrków z dołami nie wyprawiać, bo ... :mad: Ojj musimy pogadać. :eviltong:
    A u mnie dobrze, poza tym, że ostatnio trochę się przeziębiłam. :eviltong:

no bałam się, bo nie wiem czy byście mię chciały taką bez rączki w domku :evil_lol:
    już mi przeszło chyba :eviltong: przynajmiej na weekend :lol:
    Ojoj.. ostatnio ciągle ktoś chory.. a Ty też już chyba drugi raz ostatnimy czasy jakoś.. A ja z dwa tygodnie temu chciałam być chora na pare dni to kurde nie :evil_lol:

Deer ostatnio rybki u Was oglądałam, ale nie skomentowałam :roll: ale prawda co prawda, że dawno u was nie oglądałam..

Idę ładować 40 fot ^^ z dzisiaj :eviltong: mam 50 tysięcy zaległych,a le to moze potem :eviltong:(ta liczba jest w przenośni xD)

Posted

Dzisiaj byłam z Krową na szkoleniu, tego samego gościa, ale gdzie indziej. Na obrzeżach parku AWFa. I na początku z tatą dostaliśmy schiza, ze tak powiem, bo tam ogrodzenie nie ma tak jak na Pasterniku gdzie zwykle jeździmy, ale ludzi ełażą, psy łażą, rowery jeżdżą.. Ale Krów nas zadziwił i nic poza szkoleniowymi psami (dokładniej mówiąc Perełką:evil_lol:) go nie interesowało:loveu: i był nawet grzecznijeszy, bez ADHD które dostaje na Pasterniku:eviltong:
    No to foty :)

małyy:loveu::loveu:Lio ma na imię, ale nie wiem jak to fachowo pisać :eviltong: ma 6-7 tygodni, a skubaniec umie glosik dawać i do nogi przychodzi :evil_lol: a pan robert ma go tydzień xD

a tu krów sunący przez trawy AWFu za Perełką :eviltong: przyczepił się do niej ^^ myślałam, że ma cieczkę czy coś, a ona wysterylizowana jest:evil_lol: Chester ma nos popsuty chyba xD

a Tu Luna bodajże:loveu:

cdn

Posted

To czekamy na zdjęcia (mam nadzieję, że się nigdzie w te foty nie wcisnę :eviltong:).
    No i dobrze, że przeszło, bo byłoby źle. :D
    Właśnie, ja np. też w niefajnej chwili jestem chora, bo akurat lekcje wolne były, czy wyjście jakieś. :eviltong: Ale przynajmniej wypocznę trochę. :D A jutro ma być jakiś sprawdzian, będę się musiała potem od nowa uczyć. :eviltong:

Posted

Kaffka dzięki :) baner mam od Owczarkowej, robi an zamówienie, więc możesz poprosić :)

Martunia napisał(a):
    To czekamy na zdjęcia (mam nadzieję, że się nigdzie w te foty nie wcisnę :eviltong:).
    No i dobrze, że przeszło, bo byłoby źle. :D
    Właśnie, ja np. też w niefajnej chwili jestem chora, bo akurat lekcje wolne były, czy wyjście jakieś. :eviltong: Ale przynajmniej wypocznę trochę. :D A jutro ma być jakiś sprawdzian, będę się musiała potem od nowa uczyć. :eviltong:

wcisłaś :D:D
    no w sumie potem zaległości tip. to głupio, ale właśnie, odpoczniesz sobie :lol:
    chcę już wakacje wiesz ? :eviltong:

w tle koleżanka(siostra?) Luny, a z przodu kolega, Hojrak bodajże :eviltong: bo przylazły trzy husky, ale potem dwa polazły i tylko Luna ćwiczyła :)

Lunowa koleżanka:loveu:

Krów i coś na W xD a w tle Cinema City Plaza :evil_lol:

i Lio z rowerem:evil_lol::loveu: