Tepes Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Co Wy mi tu młotkami nawalać sie chcecie?:D Chyba takimi dmuchanymi:eviltong: A musi być koniecznie sklep netowy nie może być alllegro?i o prosze bardzo Smycz treningowa - linka na ślad - 15 metrów (621687083) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kaya93 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A ja sie witam w ten piękny słoneczny dzionek:loveu::eviltong::multi: Quote
Martunia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 No uciekaj, uciekaj, Majaczka już się szykuje. :evil_lol: Uwielbiam Twoje porównania. :D Quote
Kaya93 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hejka:loveu: Ja przyszłam prosić o głosik na schronisko Kundelek:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/index4.html Quote
Kisses Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tak, to ona :diabloti: Wygadałam Cię. Jestem zua. Wiem. Dziewczynko, co tam u Ciebie? :razz: Quote
Shaunell Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Yyyy... Czy Ty to Fairytale z klub.pies.pl ? W każdym razie ja jestem Nemeska ;) Quote
Avaloth Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Kisses napisał(a):Tak, to ona :diabloti: Wygadałam Cię. Jestem zua. Wiem. Dziewczynko, co tam u Ciebie? :razz: Jesteś najgorsza na świecie :evil_lol::evil_lol: Żyje se sobie xD Ale mi sie nic nie chce ! popchnij mnie pod tramwaj :D border_collie&westie napisał(a):Yyyy... Czy Ty to Fairytale z klub.pies.pl ? W każdym razie ja jestem Nemeska ;) Ja xD dzien dobry ^^ Nic mi się nie chce. Quote
Juszes Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cześć ;* Przepraszam za kolejną nieobecność:oops: Chester uroczy jak zawsze ;* Quote
Martunia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Majaczka. :loveu: Co tam u Ciebie? :D Cudne bannery. :loveu: Quote
Kisses Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Iś & Chester napisał(a):Jesteś najgorsza na świecie :evil_lol::evil_lol: Żyje se sobie xD Ale mi sie nic nie chce ! popchnij mnie pod tramwaj :D Dziękuje :loveu: Żyj. Chyba w tramwaj, później w pociąg i do Rzeszowa :diabloti: Chesterowe forki raz :p Quote
Kisses Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Iś & Chester napisał(a):Jesteś najgorsza na świecie :evil_lol::evil_lol: Żyje se sobie xD Ale mi sie nic nie chce ! popchnij mnie pod tramwaj :D Dziękuje :loveu: Żyj. Chyba w tramwaj, później w pociąg i do Rzeszowa :diabloti: Chesterowe fotki raz :p Quote
LadyK Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [CENTER]Hello :hand: Dałabyś fotki jakieś :diabloti:[/CENTER] Quote
Avaloth Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Kisses napisał(a):Dziękuje :loveu: Żyj. Chyba w tramwaj, później w pociąg i do Rzeszowa :diabloti: Chesterowe fotki raz :p Nmzc, zawsze do usług :D Phi. Póki nie masz psa nie mam po co do Ciebie przyjeżdżać :evil_lol::diabloti::evil_lol: Dwa, trzy xD PS znalazłam człowieka tępiejszego, albo równie tępego niż hejka na tematy rr itp ^^ a myślałam, ze to niemożliwe ^^ ale nie będe tu o szczegółach pisać :eviltong: Martunia napisał(a):Majaczka. :loveu: Co tam u Ciebie? :D Cudne bannery. :loveu: Dobry:loveu: Nic xD. znów jestem na etapie 'życie jest do dupy' xD aczkolwiek w weekend mi się zdążył trochę humor poprawić ^^ byłam na żaglach na Wiśle dzisiaj :D i nawet nie śmierdziało, a jak się popryskałam wodą przypadkiem to mi nie wypaliło dziur :evil_lol: a mślałam że Wisła jest bardzoe toksyczna, i mi rączka odpadnie :eviltong: bo mam teorią, ze w Wiśle kaczuszki pływają bez łapek, bo już im poodpadały :diabloti: dobra skończmy moje inteligentneprzemyśenia xD a u Cię co ? :cool3::loveu: Juszes napisał(a):Cześć ;* Przepraszam za kolejną nieobecność:oops: Chester uroczy jak zawsze ;* nmzc, ja też tak co chwilę mam ;) thx:lol: Iza, Owczarkowa nie mam czasu.. ciągle coś robie ostatnio w weekendy, bo ładna pogoda i tak wychodzi.. a w tygodniu ta głupia szkoła. I nie wiem. jutro też raczej nie będę mieć czasu. Dzisiaj byłam na szkoleniu. I Bohunik.. Nie mógł oddawac moczu pooperacji, męczył się.. Pan sobie kupił małego onka:loveu: takie kochane maleństwo :) ale mimo to szkoda Bohunka.. takie życie. Quote
taxelina Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Czesc, no widze ze cos czasu nie masz bo u nas dawnp nie bylas :P Quote
Martunia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Haha, ale się musiałaś bać. :D No i masz znowu takich cyrków z dołami nie wyprawiać, bo ... :mad: Ojj musimy pogadać. :eviltong: A u mnie dobrze, poza tym, że ostatnio trochę się przeziębiłam. :eviltong: Quote
Kisses Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Iś & Chester napisał(a):Nmzc, zawsze do usług :D Phi. Póki nie masz psa nie mam po co do Ciebie przyjeżdżać :evil_lol::diabloti::evil_lol: Dwa, trzy xD PS znalazłam człowieka tępiejszego, albo równie tępego niż hejka na tematy rr itp ^^ a myślałam, ze to niemożliwe ^^ ale nie będe tu o szczegółach pisać :eviltong: Kwestia kilku tyg :diabloti: cztery pięć... Teraz dawaj te 5 fot :evilbat: Któż to ah któż to? Ta, co taką zawaliście dużą czcionka pisała w eutanazji czy gdzieś? Quote
Avaloth Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Kisses napisał(a):Kwestia kilku tyg :diabloti: cztery pięć... Teraz dawaj te 5 fot :evilbat: Któż to ah któż to? Ta, co taką zawaliście dużą czcionka pisała w eutanazji czy gdzieś? wiem, ale kilka tygodni do Rzeszowa jechać nie będę, więc poczekam :D haha xD zaraz dam 40 :evil_lol: nikt z forum :diabloti: na gg Ci napisze xD tak apropo pies mi dalej nie chodzi:angryy: Martunia napisał(a):Haha, ale się musiałaś bać. :D No i masz znowu takich cyrków z dołami nie wyprawiać, bo ... :mad: Ojj musimy pogadać. :eviltong: A u mnie dobrze, poza tym, że ostatnio trochę się przeziębiłam. :eviltong: no bałam się, bo nie wiem czy byście mię chciały taką bez rączki w domku :evil_lol: już mi przeszło chyba :eviltong: przynajmiej na weekend :lol: Ojoj.. ostatnio ciągle ktoś chory.. a Ty też już chyba drugi raz ostatnimy czasy jakoś.. A ja z dwa tygodnie temu chciałam być chora na pare dni to kurde nie :evil_lol: Deer ostatnio rybki u Was oglądałam, ale nie skomentowałam :roll: ale prawda co prawda, że dawno u was nie oglądałam.. Idę ładować 40 fot ^^ z dzisiaj :eviltong: mam 50 tysięcy zaległych,a le to moze potem :eviltong:(ta liczba jest w przenośni xD) Quote
kaFFka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 super pies i super bannerki:diabloti: zrobi nam ktos takie?:razz: Quote
Avaloth Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dzisiaj byłam z Krową na szkoleniu, tego samego gościa, ale gdzie indziej. Na obrzeżach parku AWFa. I na początku z tatą dostaliśmy schiza, ze tak powiem, bo tam ogrodzenie nie ma tak jak na Pasterniku gdzie zwykle jeździmy, ale ludzi ełażą, psy łażą, rowery jeżdżą.. Ale Krów nas zadziwił i nic poza szkoleniowymi psami (dokładniej mówiąc Perełką:evil_lol:) go nie interesowało:loveu: i był nawet grzecznijeszy, bez ADHD które dostaje na Pasterniku:eviltong: No to foty :) małyy:loveu::loveu:Lio ma na imię, ale nie wiem jak to fachowo pisać :eviltong: ma 6-7 tygodni, a skubaniec umie glosik dawać i do nogi przychodzi :evil_lol: a pan robert ma go tydzień xD a tu krów sunący przez trawy AWFu za Perełką :eviltong: przyczepił się do niej ^^ myślałam, że ma cieczkę czy coś, a ona wysterylizowana jest:evil_lol: Chester ma nos popsuty chyba xD a Tu Luna bodajże:loveu: cdn Quote
Martunia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 To czekamy na zdjęcia (mam nadzieję, że się nigdzie w te foty nie wcisnę :eviltong:). No i dobrze, że przeszło, bo byłoby źle. :D Właśnie, ja np. też w niefajnej chwili jestem chora, bo akurat lekcje wolne były, czy wyjście jakieś. :eviltong: Ale przynajmniej wypocznę trochę. :D A jutro ma być jakiś sprawdzian, będę się musiała potem od nowa uczyć. :eviltong: Quote
Avaloth Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Kaffka dzięki :) baner mam od Owczarkowej, robi an zamówienie, więc możesz poprosić :) Martunia napisał(a):To czekamy na zdjęcia (mam nadzieję, że się nigdzie w te foty nie wcisnę :eviltong:). No i dobrze, że przeszło, bo byłoby źle. :D Właśnie, ja np. też w niefajnej chwili jestem chora, bo akurat lekcje wolne były, czy wyjście jakieś. :eviltong: Ale przynajmniej wypocznę trochę. :D A jutro ma być jakiś sprawdzian, będę się musiała potem od nowa uczyć. :eviltong: wcisłaś :D:D no w sumie potem zaległości tip. to głupio, ale właśnie, odpoczniesz sobie :lol: chcę już wakacje wiesz ? :eviltong: w tle koleżanka(siostra?) Luny, a z przodu kolega, Hojrak bodajże :eviltong: bo przylazły trzy husky, ale potem dwa polazły i tylko Luna ćwiczyła :) Lunowa koleżanka:loveu: Krów i coś na W xD a w tle Cinema City Plaza :evil_lol: i Lio z rowerem:evil_lol::loveu: Quote
Avaloth Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 drugi owczarek to Chester xD nie Krowa tylko jakiś inny ^^ mały:loveu: Chester2 ^^ Quote
Recommended Posts