Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem ze śliczne :evil_lol::loveu:
tak Greta jest z rodowodem, ale nie wiem z jakiej hodowli albo jak ma na imię ( tzn to rodowodowe)
ten starszy buldożek też, a młodszy nie :roll: bo starszy mimo rodu ma mocną alergię na kurz, trawę i dużo innych rzeczy + co chwile choruje.. i teraz jego pani stwierdziła ze się nie opłaca kupować z rodowodem, bo i tak wydaje kasę na sterydy i różne lekarstwa, więc tak przynajmniej na rodowodzie zaoszczędzi :roll: ja jej nie znam, więc nie wiem jak to tam no ale..

nie mogę znaleźć dalej tego kabelka no :cool1: a zdjęć Wam nie dam dzisiaj :eviltong: bo musze się trochę PO pouczyć na kartkówkę, i kilka ogłoszeń chciałam porobić, bo dawno nie robiłam a trochę mi jeszcze zostało( dla niewtajemniczonych robie ogłoszenia dla psiaków ze schroniska w Elblągu ^^ + inne pojedyncze :eviltong:)
ide no xD
pa :bye:

Posted

dobry wieczór Owczarkowa :diabloti:

Iza też tak słyszałam..

[quote name='Acctiually']I jak tam żyjesz czy tak Cię zamęczyłam że nie przeżyłaś:diabloti::evil_lol:?
jakoś przeżyłam :D:D

fotki ? hmm.. no coś dam :eviltong: a i znalazłam kabelek ! :multi: tzn w sumie to w ogóle się nie zgubił, ale ja go nie widziałam :roll::D
fotki jak się załadują to dam ;)

20 albo 40 xD zobaczymy

Posted

no wgrałam wczoraj 40, ale nie miałam już siły dawać..
mam ochotę usiąść sobie z koleżanką Izą-Dawką i czekać razem z nią na kowadło z nieba..

a z Anulą się spotkałam ;) i fajnie było ^^ Anka gadała głupoty jak nienormalna :roll: ale jak Anula stwierdziła przynajmniej śmiesznie było :D Chester był niedobry.. i Anuli spodnie wybrudził :mad:zresztą nie tylko jej :evil_lol:(musiałam wszytko do prania dać..:roll:)
dobra fotki: kolejność przypadkowa, mieszanka wszystkich krótkich sesyjek :eviltong:

Kolega ;) chyba to będzie jego oficjalne imię :D

cdn..

Posted

szkolenie ^^

a tu małe śliczności które przyszło się posocjalizować :loveu: nie pamiętam imienia ale ja na niego mówię Velvet :evil_lol:

Tina, ktośtam i Krów :eviltong:

Bohun ^^

Posted

[quote name='Ania :)']

cane corso :eviltong: też myślałam że to tosa i się zdziwiłam jak dowiedziałam że to nie to, bo nie raz oglądałam cane corso i mi się nie podobały :roll: a Joya jest cudna i taka kochana :loveu:
[quote name='Martunia']Jaki boski Krów... :loveu:
http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester074.jpg a to jest po prostu cudne!
dziękować :oops::loveu:
trochę ciemne, ale może to i lepiej :D tylko mogłam czapkę ściągnąć.. :roll::evil_lol:

Posted

wczoraj po raz kolejny mi dogo nie działało :shake:
ha a ja już prawie mam ferie !! jeszcze tylko jutro 1,5 h majcy, godzina łażenia po muzeum i wolne ! w planach mam galerie Krakowską a potem nicnierobienie :eviltong: może foty wam dam ;)
tak sobie właśnie siedzę na moim forum klasowym i czytam teksty naszych nauczycieli :evil_lol: dam wam parę to się pośmiejecie razem ze mną do komputera :D

P. K(matma; analiza zadania)-"Moc zbioru(.....) Moc zbioru(....) tak jak mówiłam Mocz zbioru"

P.B(chemia; dyktuje notatkę do zeszytu)-'Podpowłoka d to dwie ósemki. Jest ich osiem'

P. M(polski; odnośnie Bogurodzicy): Bezpośrednim adresatem są pośrednicy, czyli Matka Boska i Jan Chrzciciel.

p. B(chemia): "Mówię drukowanymi teraz"

p. M(polski): "Jaś spotkał się z Małgosią, było ładnie i fajne tralala"

p. T(biologia): "Teraz spenetrujemy oko"

p. T(biologia) "To teraz dobierzemy się do kończyny górnej(...) to teraz dobierzemy się do mózgoczaszki (...)"

p. K(niemiecki): "No to teraz otworzymy nasze urocze książeczki i Tomuś nam przeczyta genialny dialożek z zadanka drugiego."

p.K(niemiecki): "No to tlumaczymy od prawej: cebulka, ogóreczek, pomidorek.. Martynka mi przeszkadza więc dalej ona."

i uwaga, zaczynają się najlepsze :D
rozmowa na fizyce:
Harzo(kolega): Proszę pana ile było pkt za zadnie 6??
Zdzich(gościu od fiz.): Tak

Fragmenty rozmów z WOKu:
Olga: Panie profesorze, ma pan kartkówki?
P. M: Na każdej lekcji jeden z drugim musi takie głupoty pleść!
(...)
Harzo: Proszę pana, ma pan kartkówki?
MAMUT: A puknij się ty chłopie w głowę !

P. M: Przygotujcie się bo za tydzień będę pytał.
KLASA: Ale za tydzień są ferie.
P. M: To za dwa.
KLASA: Za dwa tygodnie też są ferie.
MAMUT: No to co mi w głowie mieszacie !

Krzysiek: Do mnie pan mówi?
Mamut:TAK
Krzychu: Ale ja przecież cicho jestem, a poza tym nie podpowiadałem...
Mamut: Co się odzywasz durniu ! przecież nie do ciebie mówię.

:roflt::roflt::roflt:
jeśli chodzi o tego durnia to zostało zgłoszone że gościu nas wyzywa, ale i tak było śmiesznie.. bo Mamut jest taki hamski i zadufany że aż śmieszny.. lekcja wygląda tak: ktoś z klasy coś powie/zapyta się, Mamut odpowiada na różny sposób jacy to jesteśmy głupi, że dziecko z przedszkola to wie, a my nie, klasa w śmiech i od nowa. :D

Posted

A mi dogo działa non stop :evil_lol:

A mi się ferie kończą właśnie :placz: Ale były ciekawe, no nie powiem :lol:

Harzo(kolega): Proszę pana ile było pkt za zadnie 6??
Zdzich(gościu od fiz.): Tak
:lol: Ostatnio miałam podobną sytuacjęz kuzynką :evil_lol:

Ja: Madzia, o której mamy ten autobus?
Madzia z błyskiem w oku: Nom!

Fotki może? :siara: