Jump to content
Dogomania

Wszystko o Pekińczykach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

APEL!!!
Z tego co wiem psa ze schroniska (od Dorcia 44) trzeba zabrać z tymczasu w niedzielę. Dorota ma juz 4 psy i 5 kotów ja na chwile obecna 8 psów ( plus 3 szczeniaki) i 2 koty. Pekinomaniacy błagam pomózcie

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gamoń napisał(a):

ojej super bo dziewczyny z miau mnie prosiły :loveu:
mozesz mi podlinkowac ten watek pliss :cool1:

takiego biednego pięknotę mogę linkowac co chwila:placz::loveu::

UWAGA, UWAGA, kopiuję ostrzeżenie Emodziolek:

Napisał emdziolek
"Dziewczyny przestrzegam przed pewną kobietą z Białegostoku, poluje na psy małych ras, ma w domu PEKIŃCZYKA ze schroniska i jakiegoś mixa yorka, dzwoniła dzisiaj do mnie w sprawie Ernesta - pekińczyka wyciągniętego z Krzyczkowego schroniska - szuka sobie psów podobnych do tych ras które ma do celów rozrodczych. CHce rozmnazać swoje suki i sprzedawać szczeniaki:angryy: Ale jej po rajtach pojechałam jak do mnei zadzwoniła i takie mi rzeczy zaczeła mówić ze to dobry biznes jest i wogóle:angryy:

uważajcie na nią - to kolejna pseudohodowczyni:angryy:

Moze do was dzwonić w sprawie malutkich psiaków... ide napisać na czarnych kwiatkach"

• 2 weeks later...
Posted

jeszcze 2 zdjęcia Pekińczyków:loveu:

- pamiętajcie- nie kupujcie od pseudohodowców! jeśli chcecie Pekińczyka to zaadoptujcie Pekina w potrzebie lub ze schroniska bo są:

Posted

Okta Ty to wchodź na psiaki które tu dodaję, co wejdziesz to domy znajdują,zerknij teraz na tego co biegał z oczkiem wiszącym, bo domek mu potrzebny,sorrki za offa ale ściagasz im domki i musisz w związku z tym tam zajżeć
a Twoje pekiny saper,jakie dumne się zrobiły,już nie kupki nieszcześcia,pierś do przodu,włos lśniący:loveu:

Posted

[quote name='_bubu_']czy jest jakiś pekinek do adopcji ? może być staruszek.jeśli ktoś mógłby podać namiary będę wdzięczna.
Bubu,a nie może byc Anabelcia z postu ponizej???
Japan chin i pekińczyk w jednym ;).
Najnowsze zdjęcie

[quote name='misiaczek']Dostałam info od Viris,ze w pewnym schronisku przebywa prawdopodobnie japan chin.Sądząc po krótkich nóżkach,do jego przodków na pewno należy pekińczyk.Taka rasa zresztą jest podana na stronce schroniska.
Oktawia została już poinformowana i obiecała napisać do Klaudus i szukać domu dla suni.

To krótki opis ze stronki schroniska:
ANABELLA- Pekinczyk o biało -czarnym futrze został znaleziony na ulicy ........prawdopodobnie jest ofiarą petard noworocznych bo trudno sobie nawet wyobrazić aby taka maleńka i zadbana sunia mogła sie komuś znudzic i zostawił ja na pastwe losu .Moze miec najwyzej rok lub dwa .Jak tylko miała okazje to wgramoliła sie na kolana i patrzyła wzrokiem mówiącym : a teraz bede noszona na rączkach jak na krolewne przystało :) Coz było robic nosiliśmy .....ale niestety to jednak schronisko i rąk do noszenia brakuje .Kto pokocha Anabelle i zaprosi ja do swojego życia ?Anabell utyka lekko na tylną łapkę co jest tego przyczyna bedzie dopiero wiadomo po badaniach wetrynaryjnych

A to foteczki Anabelli :loveu:

http://i4.tinypic.com/833mr0j.jpg
http://i2.tinypic.com/8abeb6d.jpg

Może Anabella komuś skradnie serducho :loveu:.

Posted

Witaj Cekinko-dziękuję za wstawienie zdjęc Twego Pekinka-też jest adoptowany?

Misiaczek-ja myślałam na 200%, że Anabela już w nowym domu-jutro skontaktuję się z Dorcią-dzisiaj dzwoniłam ale nie było jej w domu, jutro ponowię na pewno ją zastanę.

Posted

Killer nie jest adoptowany, jest niestety z pseudohodowli .... wtedy, kiedy go kupowałam, nie wiedzialam jeszcze, że r=r ... ale mam zamiar adoptować pekinka ze schroniska;), ale nie w najbliższym czasie niestety....

Posted

Widzisz Cekinko-super, że teraz przejrzałaś na oczy-niektórzy nadal nie widzą problemu i wszystko jest cacy-dobrze, że masz już teraz świadomośc:lol:

tutaj przedstawiam jeszcze wspaniałęgo Pekińczyka-czeka na dom i jak 150 innych-mają czas do listopada-potem będzie ekterminacja:

The dogs are in Daejeon, South Korea.

Posted

chciałabym się czegos dowiedziec o sunieczce Anabel...czarno białj pekince,szukam tel. do schronu i chyba starość mi widzenie przysłoniła bi nic nie znalazłam:oops::shake:
bardzo prosze o podanie mi namiarów na ten schron...
ew. tel do mnie 509 789 891

ale mam cichą nadzieje że to cudo juz jest w swoim domku...

Posted

dzwoniłam do schronu ,sunia nie jest do adopcji ..lub juz adoptowana ..nie bardzo mogłam ta panią zrozumiec...przepraszam.
pierw mi powiedziała że jest na tymczasie a potem ....ech nie dociekam ,ciesze się że sunia nie jest w schronie.,..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...