Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Acctiually']O Bonusiowe fotki:loveu:
No widzę że dziś na obiadek ozorek:P

Dobrze że Bono nie czyta postów:evil_lol::evil_lol: byłby nie pocieszony że ktoś się przymierza do jego ozorka :evil_lol::eviltong::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
witanko ....mam nadzieję że dziś już się pogoda ustabilizuje bo coś mi nie pasują takie huśtawki pogodowe :cool1:

Witamy milutko :lol::multi::lol:naszych stałych gości

U nas pogoda nie najgorsza choć się ochłodziło .
Czarne chmury wiszą jednak mi nad głową z powodu jednego szczeniorka Dorki oddanego do adopcji niestety nie zbyt udanej:shake::shake::roll:.
Powiem szczerze że coraz bardziej zaczynam rozumieć zwolenników poddawania eutanazji slepych miotów .Może to pójście na łatwiznę narazenie się na jednorazowy stres bo napewno nie jest łatwo podejmować takie decyzje ,ale jedno jest pewne pies nigdy nie trafi w nieodpowiednie ręce.A znalezienie naprawdę dobrych domów zaczyna graniczyć z cudem .Może ja jestem nawiedzona i każdego mierzę swoja miarą ,ale na pewno ludziom nie można ufać nawet jak sie wydaja wporządku.Zaczyna się pojawiać coraz więcej i częściej ale pod adresem przyszłych właścicieli.Podejrzewam że to się nie zmieni bo ludzie nie zmienią swojego myślenia o zwierzętach:shake::roll:

Posted

Dzień minął koszmarnie i podejrzewam że kolejne nie będą lepsze a wszystko dzięki temu że chciałam pomóc .Jestem zniesmaczona zła sama na siebie. Wiem jedno że teraz ograniczę się do wstawiania zdjęć w galerii Bono.

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Obawiam się że :shake:nie oby nie było gorzej to już sukces:roll:

pozytywne nastawienie to podstawa:lol:

a co będzie jutro to zobaczymy;)

Posted

gassira napisał(a):
polecam się na przyszłość,ale obym nie była potrzebna;)

Zawsze miło nam Was gościć oby w lepszym nastroju
Myślę że już ograniczę pomoc pieskom do zakupów na bazarku lub cegiełek na allegro to w miarę bezpieczne :roll:

idę spróbować odpocząć może się uda

Posted

Co prawda nie wiem dokładnie o co chodzi, ale się domyślam.
Tak to już czasami jest, chcesz pomóc, a jak coś nie wyjdzie, to jest wszystko na Ciebie. :shake:

Nie wszystko można przewidzieć, nikt nie jest nieomylny. :cool1:

Trzymaj się. :calus:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Co prawda nie wiem dokładnie o co chodzi, ale się domyślam.
Tak to już czasami jest, chcesz pomóc, a jak coś nie wyjdzie, to jest wszystko na Ciebie. :shake:

Nie wszystko można przewidzieć, nikt nie jest nieomylny. :cool1:

Trzymaj się. :calus:

Dziękujemy za odwiedziny i wsparcie:lol: ,jak tylko się uporam z moimi problemami będę nadrabiać zaległości w odwiedzaniu zaprzyjaźnionych galerii:p