ATLANTYDA Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images26.fotosik.pl/183/8f89ec02e998fce1med.jpg[/URL] Ale go wygło! :-o :cool3: :evil_lol:[/quote] To jego pozycja do snu ,ja sie zastanawiam czy jemu jest tak wygodnie[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-53.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:chwal się póki mozesz ;) [url]http://images27.fotosik.pl/182/bbc8cfc52db3a14cmed.jpg[/url] witanko:multi::multi: u nas chlapa ....bo stopniało :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:chwal się póki mozesz ;) [URL]http://images27.fotosik.pl/182/bbc8cfc52db3a14cmed.jpg[/URL] witanko:multi::multi: u nas chlapa ....bo stopniało :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Witanko [IMG]http://yelims4.free.fr/Sourires/Sourire57.gif[/IMG] [FONT=Verdana][COLOR=Black]Czekamy aż sie poprawi pogoda to może jakiś termin zaklepiemy choć póki co to się nie pali ,a może się rozmyślę widzę że sporo piesków jednak ma jajcenta. U nas też po śniegu ale zimno i mokro [/COLOR][/FONT] Quote
Ulka18 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/192/33fa4a159f61865amed.jpg[/url] Bono widze Janiołecek, mozna mu kosc dotykac i nic :angel: A blyszczy sie jak napomadowany :loveu: cudenko :iloveyou: PS.ze wzgledow zdrowotnych jednak lepiej ciachnac psa, ktory nie jest przebadanym reproduktorem w renomowanej hodowli. Taki pies sie tez meczy, gdy czuje suczki, a nie moze zaspokoic swojego instynktu :roll: Quote
ATLANTYDA Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Ulka18'][URL]http://images33.fotosik.pl/192/33fa4a159f61865amed.jpg[/URL] Bono widze Janiołecek, mozna mu kosc dotykac i nic :angel: A blyszczy sie jak napomadowany :loveu: cudenko :iloveyou: PS.ze wzgledow zdrowotnych jednak lepiej ciachnac psa, ktory nie jest przebadanym reproduktorem w renomowanej hodowli. Taki pies sie tez meczy, gdy czuje suczki, a nie moze zaspokoic swojego instynktu :roll:[/quote] Wtamy :multi::multi:Cioteczkę , Jednej rzeczy sie obawiam po kastracji problemów z wagą i otyłości bo to jest dosyć częste .Wprawdzie Bono nie wykazuje predyspozycji do tycia i sylwetkę ma szczupłą jednak w tym względzie mam wątpliwość:roll: Quote
Tepes Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=Blue]Wyginam śmiało ciało:Dniezłe a co on taki nietoperek że do góry nogami?;D [/COLOR] Quote
Luzia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://images26.fotosik.pl/183/8f89ec02e998fce1med.jpg To się nazywa pogięty pies :evil_lol::loveu: A tak poza tym to my się witamy :multi: Quote
ATLANTYDA Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Acctiually']Wyginam śmiało ciało:Dniezłe a co on taki nietoperek że do góry nogami?;D Bono poprawia ukrwienie mózgu :eviltong::eviltong: [quote name='Luzia&Funia']http://images26.fotosik.pl/183/8f89ec02e998fce1med.jpg To się nazywa pogięty pies :evil_lol::loveu: A tak poza tym to my się witamy :multi: Witamy :multi::multi: Tzn ja i pogięty pies:lol: Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]a co tu tak cicho?? :razz::razz: żyjeta???? [/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co tu tak cicho?? :razz::razz: żyjeta???? [/FONT] :razz:[FONT=Arial]:razz:dokładnie o to samo chciałam zapytać :roll:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Acctiually']Yhy i wszystko jasne:D :lol::lol:No jasne ze jasne:eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co tu tak cicho?? :razz::razz: żyjeta???? [/FONT] Żyjemy tylko ciągle ostatnio wędrujemy po różnych imprezach mniej lub bardziej zabawowych :roll: [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:dokładnie o to samo chciałam zapytać :roll:[/FONT] Cicho i zakurzyła się galeria niestety nie mamy tylu wiernych fanów co Clocuś i Ozzi .Dobrze że cioteczki czasami wpadną zajrzeć:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ja też zaglądam,tylko z czasu ostatnio brakuje:roll::oops: Quote
ATLANTYDA Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 gassira napisał(a):ja też zaglądam,tylko z czasu ostatnio brakuje:roll::oops: Dokładnie doba nie chce się rozciągnąć ,ale miło że czasami zaglądasz:multi::lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja też Was odwiedzam. :cool3: :loveu: :multi: Quote
ewatr Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wierni jestesmy :lol: ino tez nieczasowi czasami ;) Bry Bonusiowie :loveu: Quote
Ulka18 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Jednej rzeczy sie obawiam po kastracji problemów z wagą i otyłości bo to jest dosyć częste .Wprawdzie Bono nie wykazuje predyspozycji do tycia i sylwetkę ma szczupłą jednak w tym względzie mam wątpliwość:roll: Atlantyda, sklonnosc do tycia sa w ciagu piewszych 3-4 miesiecy po zabiegu, tzn. jest wtedy wiekszy apetyt. Ale gdy pies ma duzo ruchu, to nie przytyje. Po tych kilku pierwszych miesiacach po zabiegu wszystko sie normuje. Najwazniejsze to nie przekarmiac. Moje obie suczki sa po sterylce, w przypadku Casablanki to nawet bym chciala, zeby przytyla, ale sie nie udaje :wink: A to juz prawie rok po zabiegu i odkad mala trafila do nas ze schroniska. Takze nie boj sie ciachania :cool3: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]Witanko poranne :multi::multi: Ja póki co Ozzulkowi odpuszczam ciachanko ...prostata oki , więc nie mamy wskazań medycznych do zabiegu ..na DT się nie nadaje , bo i metraż nie ten i praca / teraz UZ ale od lipca wracam .../[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ja też Was odwiedzam. :cool3: :loveu: :multi: Witamy milutko złotowłose dziewczyny :multi::multi::multi: [quote name='ewatr']Wierni jestesmy :lol: ino tez nieczasowi czasami ;) Bry Bonusiowie :loveu: Się również witamy i pozdrawiamy :multi::multi::multi: [quote name='Ulka18']Atlantyda, sklonnosc do tycia sa w ciagu piewszych 3-4 miesiecy po zabiegu, tzn. jest wtedy wiekszy apetyt. Ale gdy pies ma duzo ruchu, to nie przytyje. Po tych kilku pierwszych miesiacach po zabiegu wszystko sie normuje. Najwazniejsze to nie przekarmiac. Moje obie suczki sa po sterylce, w przypadku Casablanki to nawet bym chciala, zeby przytyla, ale sie nie udaje :wink: A to juz prawie rok po zabiegu i odkad mala trafila do nas ze schroniska. Takze nie boj sie ciachania :cool3: Ulka18 Ja jestem na na 98% zdecydowana na ciachu ciach ,tylko jakoś się to rozwlekło trochę w czasie ale zrobimy. Znam wiele kastrowanych piesków jest ok .Nie kastrowane też tyją niestety jak za dużo jedzą :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko poranne :multi::multi: Ja póki co Ozzulkowi odpuszczam ciachanko ...prostata oki , więc nie mamy wskazań medycznych do zabiegu ..na DT się nie nadaje , bo i metraż nie ten i praca / teraz UZ ale od lipca wracam .../[/FONT] Witamy :multi::multi::multi: Ja po ostatnich atrakcjach z DT już się wyleczyłam chwilowo bynajmniej bo ty się starasz człowieku a i tak cię podsumują :shake:ale mniejsza o to ,w inny sposób też można pomagać :lol:. wszystko co dobre szybki sie kończy mnie też przyjdzie do pracy wracać pod koniec paźdiernika :placz::placz: Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nie kastrowane też tyją niestety jak za dużo jedzą :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]MÓJ np :roll::cool1:[/FONT] Ja po ostatnich atrakcjach z DT już się wyleczyłam chwilowo bynajmniej bo ty się starasz człowieku a i tak cię podsumują :shake:ale mniejsza o to ,w inny sposób też można pomagać :lol:. [FONT=Arial]święte słowa.... nie rób komuś dobrze, nie bedzie Ci źle :cool1:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Lubimy spaghetti [FONT=Arial]bereczek :multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]święte słowa.... nie rób komuś dobrze, nie bedzie Ci źle :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]bereczek :multi:[/FONT] Berek :multi:smacznego:eviltong::eviltong: właśnie DOBRYMI CHĘCIAMI JEST PIEKŁO WYBRUKOWANE Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] Witamy :multi::multi::multi: Ja po ostatnich atrakcjach z DT już się wyleczyłam chwilowo bynajmniej bo ty się starasz człowieku a i tak cię podsumują :shake:ale mniejsza o to ,w inny sposób też można pomagać :lol:. wszystko co dobre szybki sie kończy mnie też przyjdzie do pracy wracać pod koniec paźdiernika :placz::placz: [FONT=Arial]ano można ...a najgorsze jak jajko robi się mądrzejsze od kury :angryy::angryy:i potem próbują robić z ciebie głupka :razz::razz:...czyli nie jesteśmy w tym odosobnione ...masz rację można pomagać inaczej ....grunt żeby z głową i pomyslunkiem i bez wspomagania takich co się im wydaje ze pana baha za nogi złapali i mogą po tobie jeździć :angryy:........uffff ale sie wygadałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: współczuję , ja wracam do pracy w lipcu jeszcze urlop i od września całą parą :roll: mniam spagetti ......Magda robi pyszne ;) [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ano można ...a najgorsze jak jajko robi się mądrzejsze od kury :angryy::angryy:i potem próbują robić z ciebie głupka :razz::razz:...czyli nie jesteśmy w tym odosobnione ...masz rację można pomagać inaczej ....grunt żeby z głową i pomyslunkiem i bez wspomagania takich co się im wydaje ze pana baha za nogi złapali i mogą po tobie jeździć :angryy:........uffff ale sie wygadałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: współczuję , ja wracam do pracy w lipcu jeszcze urlop i od września całą parą :roll: mniam spagetti ......Magda robi pyszne ;) [/FONT] Alu mnie się wydaję że każdy z nas ma na celu dobro zwierząt, ale gwarantować za osoby trzecie nigdy nie można .Skoro ktoś zawala ,NIE TY to nie należy naskakiwać na osobę która zaoferował pomoc a coś niestety nie wyszło nie z jej winy .Naprawdę wielu rzeczy nie da sie przewidzieć a ludzie potrafią tak pięknie mydlić oczy :-o:-o,że czasami i wprawiony się nabierze .Może jak jeszcze kiedyś będę wydawać psa do adopcji to zadam pytanie czy mogę z nimi pomieszkać no powiedzmy przez pół roku :evil_lol::diabloti:żeby sprawdzić co to za ludzie :diabloti::diabloti::diabloti:.Tylko nie wiem czy wtedy ktoś adoptuje jakiegoś psa :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts