ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Alicja']jak się piesu podoba to najważniejsze ;) a spotkaliście na szkółce Gutka briarda :razz::razz: Ozzy dziś też padł , bo na Bezludziu dostał kolejną :diabloti:nową piłkę :evil_lol::evil_lol: Gutka nie spotkaliśmy mnie się zdaje ze już skończył szkolenie ale się zapytam ,w naszej grupie są: c.spaniel mały kiika mieś ,o.szetlandzki sunia też chyba 4 mies ,onek 10 mieś ,golden i Bono .Imion nie pamiętam :oops: [quote name='Acctiually']Hej hej:) No co tu tak pusto?? Dawać fotki:) Wszystko w swoim czasie :eviltong::eviltong::lol: [quote name='ewatr']Włąsnie :eviltong::eviltong::eviltong: może będą z kursu jak nie zapomnę aparatu :roll::roll::mad::mad: Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 no to fajnie jak będa fotaski ze szkółki ;) Zapytam Joli czy oni już po kursie ;) Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wszystko w swoim czasie... Jakbym słyszała swoją babkę z fizyki:D Quote
Luzia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Z tego co zrozumiałam Bono do szkoły chodzi? :razz: Witamy się weekendowo :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Czekamy na fotki ze szkolenia. :cool3: :multi: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Bereczek w słoneczny dzioneczek :multi::loveu::multi: Quote
ariss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ja chyba na foteczki się nie doczekam...bo podusia wzywa;) Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']no to fajnie jak będa fotaski ze szkółki ;) Zapytam Joli czy oni już po kursie ;) będą jak je zrobi ktoś :razz: [quote name='Acctiually']Wszystko w swoim czasie... Jakbym słyszała swoją babkę z fizyki:D ale ja nie ciało pedagogiczne :evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Z tego co zrozumiałam Bono do szkoły chodzi? :razz: Witamy się weekendowo :cool3: Witamy:multi: Tak Bono będzie szkolony:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']Czekamy na fotki ze szkolenia. :cool3: :multi: a fotek nie ma :oops: [quote name='Alicja']Bereczek w słoneczny dzioneczek :multi::loveu::multi: Berek :multi::multi: [quote name='gassira']ja chyba na foteczki się nie doczekam...bo podusia wzywa;) postaram się nie zapomnieć aparatu następnym razem . Nasza podróż do szkoły nie odbył sie bez przygód ,oczywiście wysiadłam za daleko o jeden przystanek :-o,musieliśmy się wracać .Miałam okazje zwiedzić piękne Świętochłowice :evil_lol::diabloti:,no i spóźniliśmy sie na zajęcia nie dużo ale jednak :oops:.A aparat został w domu :roll: mam nadzieja że kiedyś Bono nie zapomnę:evil_lol::evil_lol: . Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Mamy tylko kilka domowych:p Oglądamy film Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Zapraszamy na ciasto prazdniowe majowe :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 http://images28.fotosik.pl/205/66debbc261f33263med.jpg Cudne jest takie wspólne oglądanko. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: http://images32.fotosik.pl/236/4d2b988cda292774med.jpg Ciasto wygląda bardzo smakowicie. :cool3: :sabber: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :loveu::loveu:jak u Was słodko ....i chłopaki słodziaki i ciacho ;) Quote
Tepes Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No filmik chyba był nudnawy bo Bono po malutku zasypiał:P Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Albo mi się wydaje albo Bono przybrał masy :loveu::loveu: Jak w szkole mu idzie o ile już chodzi :razz: Quote
ATLANTYDA Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Albo mi się wydaje albo Bono przybrał masy :loveu::loveu: Jak w szkole mu idzie o ile już chodzi :razz: No może troszkę zmężniał, a w szkole :roll: to sie okaże na egzaminie :eviltong: Alicja napisał(a)::razz::razz:wstawać śpioszki ;) już dawno powstaliśmy :cool3:;) Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Bry dzioneczek :p Rano padało a teraz wychodzi słoneczko :multi::multi::multi: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):Bry dzioneczek :p Rano padało a teraz wychodzi słoneczko :multi::multi::multi: U mnie nadal leje :placz: Nawet piesy nie mają ochoty z domu wyjść :placz: Quote
ATLANTYDA Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ale możecie się pochwalić :eviltong: no możemy ale nie lubimy :oops: Alicja napisał(a):Bry dzioneczek :p Rano padało a teraz wychodzi słoneczko :multi::multi::multi: Berek :multi::multi: u nas też pogoda w kratkę Luzia&Funia napisał(a):U mnie nadal leje :placz: Nawet piesy nie mają ochoty z domu wyjść :placz: j.w ale mam to nie przeszkadza Bono nawet jak pada to smiga na dworze. Zaraz idziemy na działkę testować kociołek do gulaszu orginalny węgierski :eviltong::eviltong:. Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 masz jeszcze tego czornego ciasta :roll::oops: to moje ulubione..... ino czorne jadam :loveu::loveu: oglądanie filmu :loveu::loveu::loveu: no i wogóle poczytałam wsjo z 3 stron- powodzonka w szkółce... niedzielnej :roll: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No tak tylko jeden z moich piesów ma z 20 cm i jak chodzi w wyższej trawie to jej tylko ucha widać :evil_lol: I do domu wraca cała mokra :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):masz jeszcze tego czornego ciasta :roll::oops: to moje ulubione..... ino czorne jadam :loveu::loveu: oglądanie filmu :loveu::loveu::loveu: no i wogóle poczytałam wsjo z 3 stron- powodzonka w szkółce... niedzielnej :roll: Ciasta nie mam goście wciągli :evil_lol::evil_lol:,dzięki będziemy się męczyć w szkółce wtorkowej :eviltong::eviltong: Luzia&Funia napisał(a):No tak tylko jeden z moich piesów ma z 20 cm i jak chodzi w wyższej trawie to jej tylko ucha widać :evil_lol: I do domu wraca cała mokra :evil_lol: musisz jej kupić amfibie z peryskopem:lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts