Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]oj to dokładnie ...bo ja się też już sie nie nadaje do wydawania do adopcji ...coś mnie to przerasta :shake::shake::shake:...chyba weszłam już w ten etap ....kto się zaopiekuje psem lepiej niż ja :diabloti:[/FONT]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/208/f770d683b1089321med.jpg
Tu Bono wygląda prawie jak cane corso z kopiowanymi uszami. :cool3: :evil_lol:
Prawie robi wielka różnice :evil_lol::evil_lol:

http://images25.fotosik.pl/190/70b26b0bed9c08d3med.jpg
http://images27.fotosik.pl/190/14faeb93ee4684a1med.jpg
No proszę dziecko mniejsze, a umie tak ładnie jeść spaghetti, a większe się tak strasznie upaćkało. :-o :evil_lol: ;)
Bo mniejsze nakarmiono :cool3:a większe samo musi sobie radzić :razz:

Posted

[quote name='Acctiually']No nie a on znów wyrze:D
Tak to jego ulubione miejsce

[quote name='Alicja']:razz:wpadłam z ciastkiem na popołudniową kaff ;)

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:pychotka chętnie wszamam

Wczoraj była u nas Pani ze szkolenia piesków Pastel ,Bono zapisany zaczynamy zajęcia od przyszłego tygodnia :razz: mam nadzieje że będzie fajnie i wszystkie ukryte talenty Bono zostaną wyostrzone na maxa:evil_lol::evil_lol:życzcie nam powodzenia i sukcesów ;) .A za dwa miesiące pozytywnego zdania egzaminu :eviltong::cool3:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Tak to jego ulubione miejsce

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:pychotka chętnie wszamam

Wczoraj była u nas Pani ze szkolenia piesków Pastel ,Bono zapisany zaczynamy zajęcia od przyszłego tygodnia :razz: mam nadzieje że będzie fajnie i wszystkie ukryte talenty Bono zostaną wyostrzone na maxa:evil_lol::evil_lol:życzcie nam powodzenia i sukcesów ;) .A za dwa miesiące pozytywnego zdania egzaminu :eviltong::cool3:

:multi:o to chyba to samo szkolenie co chodzi Gutek od Sota 36 i Kati za swoją sunią

Posted

[quote name='Alicja']:multi:o to chyba to samo szkolenie co chodzi Gutek od Sota 36 i Kati za swoją sunią
Tak możliwe oni szkolą w Świętochłowicach ,Zabrzu i Katowicach my zaczynamy w czwartek w Świętochłowicach .Pani bardzo podobał sie Bono choć pewnie wszystkim pieskom mówi że są fajne:lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Tak możliwe oni szkolą w Świętochłowicach ,Zabrzu i Katowicach my zaczynamy w czwartek w Świętochłowicach .Pani bardzo podobał sie Bono choć pewnie wszystkim pieskom mówi że są fajne:lol:

Ludziska są bardzo zadowolone ..jak się dowiem gdzie się szkolą to dam znać ...ale chyba w Świętochłowicach bo to najbliżej Chorzowa ;)

Posted

[quote name='Alicja']Ludziska są bardzo zadowolone ..jak się dowiem gdzie się szkolą to dam znać ...ale chyba w Świętochłowicach bo to najbliżej Chorzowa ;)

Sprawdzałam jest nawet wątek o Pastelu ,same pozytywne opinie niewiele ale dobre .Początkowo myślałam o Wesołej łapce ale to dla mnie trochę za daleko bo Gliwice (brak własnego środka transportu) ,a tu zasada szkolenia podobna i dużo bliżej

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Wczoraj była u nas Pani ze szkolenia piesków Pastel ,Bono zapisany zaczynamy zajęcia od przyszłego tygodnia :razz: mam nadzieje że będzie fajnie i wszystkie ukryte talenty Bono zostaną wyostrzone na maxa:evil_lol::evil_lol:życzcie nam powodzenia i sukcesów ;) .A za dwa miesiące pozytywnego zdania egzaminu :eviltong::cool3:
Nasz mod Patikujek zna jedną panią, która szkoli w Pastelu. :cool3:
Ta pani ma złotego spanielka szczeniaczka. :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nasz mod Patikujek zna jedną panią, która szkoli w Pastelu. :cool3:
Ta pani ma złotego spanielka szczeniaczka. :loveu:
Pewnie po sąsiedzku bo Patikujek z Zabrza to pani z Pastela może też .

Dziś była łapanka schroniskowa ,na sąsiedniej ulicy odłowiono sukę z cieczką
i adoratorów którzy kręcą się i koczują pod jej domem .Biedne zwierzęta zapłacą za brak odpowiedzialności swoich właścicieli ,ciekawe czy ktoś odbierze swoje psy :shake:.Tylko czy tacy ludzie powinni mieć psa ??

Posted

My dziś krążyłyśmy po Waszych okolicach ....byłysmy w schronisku w Chorzowie zostawić plakat ...tam Kudłaczka nie było ....

Własnie to samo pomyślałam czy ktoś kto wypuszcza psiaki i potem sa odławiane warci są by je mieć :shake:

Posted

[quote name='gassira']przyszłam żyć kolorowych senków i milutkiego jutrzejszego dzionka:loveu:

Dzięki:lol:, sny nie wiem jakie były bo noc tak szybko mineła dopiero co usnęłam a już trzeba wstawać ,dzionek póki co nie najgorszy niech taki pozostanie ;).
A teraz szuram z Miszką do lekarza .

Posted

Nasze szkolenie przesunięte z powodu wywiadówek w szkole ,także zaczynamy w najbliższy czwartek :cool3:.Bono zmienia sierściuchę dlatego jesteśmy zasypani czarnymi włosami całkowicie :-o:-o:diabloti:.
Poza tym bz

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:jak tam w szkółce ;)

witanko :multi::multi::multi:

Hejo :lol::multi:
W szkółce fajnie :lol:,Bono oczywiście głupawki dostał jak zobaczył kumpli do zabawy .:crazyeye:W miarę kuma o co w tym chodzi:p ,dostaliśmy w nagrodę kongo ( Bono dostał)za to że najszybciej się ucieszył i zaczął merdać ogonem :multi::multi:.
Jest tak wymęczony że przyszedł i śpi .

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Hejo :lol::multi:
W szkółce fajnie :lol:,Bono oczywiście głupawki dostał jak zobaczył kumpli do zabawy .:crazyeye:W miarę kuma o co w tym chodzi:p ,dostaliśmy w nagrodę kongo ( Bono dostał)za to że najszybciej się ucieszył i zaczął merdać ogonem :multi::multi:.
Jest tak wymęczony że przyszedł i śpi .

jak się piesu podoba to najważniejsze ;)

a spotkaliście na szkółce Gutka briarda :razz::razz:

Ozzy dziś też padł , bo na Bezludziu dostał kolejną :diabloti:nową piłkę :evil_lol::evil_lol: