Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

Posted

[quote name='albiemu']u Mambusi wszystko OK - zdobywa ogród :), pochłania jedzonko :) kupa szczęścia :D[/quote]
hurrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::ylsuper::cunao::klacz:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

---off---

[SIZE=3]ciotki i wujkowie, potrzebny dom tymczasowy dla Belluni - suni, która 7 marca będzie miała zabieg sterylizacji. przez 3 dni po operacji suczka będzie w lecznicy, a co później? na ulicę?...
link do wątku:[/SIZE]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101776[/URL]

• 6 months later...
Posted

Witamy i pozdrawiamy wszystkie wybawicielki mojej Mambusi :loveu:Biedulka jest juz zdrowa /przynajmniej mam taka nadzieję / i wypoczęta.;)
Po 6 miesiącach spanka juz jest w stanie zwlec się z posłanka rano,,,,dotąd mniej więcej do 13 była "śnięta".
Niestety nie wiem jak wkleić nowe fotki ,żeby były widoczne bezpośrednio na dogo...

Posted

Więc zacznijmy od początku....pamiętam jak Mamba wyskoczyła gdzieś. między Tarnowem a Krakowem z samochodu Beci :loveu: i była dokładnie taka jak sobie ją wyobrażałam:loveu:.

Posted

ojj to prawda - Mamba naprawdę miała wiele szczęścia bo trafia do bardzo odpwiedzialnej i niezwykle cieplej osoby :)

Wiecie jak mówią na Mambę? MANDOLINA i wg mnie to idealnie do niej pasuje :)!

• 3 months later...
Posted

Nigdy nie zapominamy "naszych" psow a Mamba wryła sie w pamiec, poznałam ja przy pierwszej mojej wizycie w schronisku kiedy siedziała jeszcze w krzakach z poranioną łapa ... Cudna czarna panienka :loveu:

Posted

Pamietamy, pamietamy......biedną przerażoną suczynkę z poranioną łapą.
I pamietam jak mobilizowałysmy starą kierowniczkę żeby do weta ja zabrała i wróciła za chwilę wściekła że panikujemy, że psu nic nie jest i na darmo jechała , a benzyna droga....:eviltong:
I pamietamy smutne oczy Mambusi i jak sie tuliła do wszystkich i pamietam ją u mnie w domu kiedy chciała sie bawić z moimi sukami a one beeeeeee.....:eviltong:
I pamietam jak podwoziłam ją z Kasią do Tarnowa i pamietamy że jest szczęśliwa u [B][COLOR=DarkRed]Ciebie[/COLOR][/B].....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[COLOR=Black]Pozdrawiamy Mambusię serdecznie i cały mambusiowy domek......:bye::buzi:[/COLOR]