Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

Posted

Mambka już raz zniknęła i potem Szpilka ją znalazła w innym miejscu...może sytuacja się powtórzyła....A swoją drogą czemu oni te psiaki przerzucają z miejsca na miejsca:angryy: -czemu ma to służyć i po co to robią????To kompletny idiotyzm:angryy:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mambuniu gdzieś ty się schowała, albo gdzie oni cię znów przestawili, jak mebel który zawadza. :angryy:
Mam nadzieję, że Domek Mamby zrozumie i zaczeka trochę no bo inaczej to byłby bardzo przykry pech. :-( I nie wiadomo ile Mamba czekałaby na następną szansę.

Posted

wczoraj Kudłata dostała dwadzieścia kilo skrzydełek więc wizyta w Orzechowcach była pewniakiem, fakt, ze bardzo późno ale przy okazji za Mambą chciałyśmy pochodzić. Znów się nie udało, zaczynam się naprawdę martwić, wczoraj nie mogłam zasnąć, nie wiem co się z kruszynką stało. Nie tracę jednak nadzeji..........

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Obawiam sie ze mogła dostac cieczki i albo zwiała przed psami do krzakow albo siedzi wbita w kat budy :-/:([/quote]

Ojejej ....... :-(

Posted

Jedyna nadzieja, że uda Wam się któregoś dnia podjechac i dłużej poszukać suni...
Skoro raz znikła i się odnalazła, to jest szansa, że i tym razem nie stało jej się nic złego... Oby...

Posted

Nie bardzo w sobote pracuje na 100% bo mamy rozliczenia:(:(:(...moze w przyszła ale nie wiem tez jak z dojazdem bo mojemu kierowcy sie zycie toszke pokomplikowało..... Jakbyscie jechały miał byscie miejsce to ja bardzo chetnie pojade ale dopiero w przyszła sobote .....

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Obawiam sie ze mogła dostac cieczki i albo zwiała przed psami do krzakow albo siedzi wbita w kat budy :-/:([/quote]

A ja sie boję że mogla sie oszczenić w jakiejs norze i jej nie widać...:-(

Posted

[quote name='becia66']A ja sie boję że mogla sie oszczenić w jakiejs norze i jej nie widać...:-([/quote]
Kurczę, ja też myślę, że to jest wielce prawdopodobne :-( Tak jakoś Mambunia nie ma szczęścia jak narazie, wszystko jakoś tak pod górę, ale ja wierzę, że się odnajdzie i pojedzie do domku...

Posted

Kilka dni temu wyadoptowałem niemal identyczną sunię o imieniu... Mamba :roll:
Trzymam kciuki za szczęśliwe sfinalizowanie adopcji Mamby Bis...
Przecież nie mogła się ot tak, rozpłynąć w powietrzu...