Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dowiedziałam się przed chwilą z radia i sprawdziłam w googlach 25.10 obchodzimy DZIEŃ KUNDELKA!
Także wszystkim kundelkom i im właścicielom życzę wszystkiego najlepszego!
Może zrobicie coś dla waszego mixa w tym dniu? pochwalcie się :cool3:

Posted

[quote name='asik89']Pierwszy raz słysze o takim dniu ale też sprawdziłam teraz w googlach i rzeczywiście jutro jest Dzień Kundelka. :multi:[/quote]

już dziś jest dzień kundelka p;anujeceie coś ciekawego dl swoich mixów?

Posted

Czesc :)

Po pierwsze chce sie przywitac ze wszystkimi uzytkownikami forum ;) Jestem tu nowa :) Wlasnie mam kundelka Sabinke :) 5 lat bedzie obchodzila w lutym :)

Wiec Wszystkiego Najlepszego KUNDELKI! :) iwszystkim wam tego zycze i mojej Sabince rowniez :):*:loveu:

Guest aneta_w
Posted

[COLOR=Green][B]Ja mam jeszcze trzy minuty!! :D
Więc wszystkiego najlepszego drogie kundelki!!! :*
[/B][/COLOR]

Posted

Ups, nie wiedziałam że był dzień kundelka.. ale wzięłam dziś swoją kundlice na łąke :) a po powrocie ją gratisowo wykąpałam :diabloti:
A wczoraj kupiłam jej obroże i dropsy- powiedzmy że to było z tej okazji ;)

Spóźnione wszystkiego naj dla wszystkich kundelków! :loveu:

Posted

[quote name='diabelkowa']ja kupilam mu wezelek do zabawy ktorym sie nie bawi:mad: widzielismy sliczna obroze ale nie kupilam mu ma ich pelno a na nim nie widac obroz nawnet szerokich ;][/quote]
Na mojej też nie widać, dlatego mamy... szelki :cool3:

Posted

Ja mojej suczy nic nie kupiłam gdyż robię jej prezenty nie tylko z okazji jakichś świąt ale przez cały okrągły rok :)

[B][COLOR=red]Wątek przenoszę do [/COLOR][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=16"][B][COLOR=red]Grupa 'Extra' - bez rasy[/COLOR][/B][/URL]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Ola164']Dzień kundelka powinien być co dzień :) I z reszta JEST co dzień :) W końcu kto, jak nie my dzbamy i rozpieszczamy te nasze szatanki :D[/quote]
a no tez prawda :cool3: taki dzien jest codzien :loveu: