Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie czytałam całego wątku tylko pierwszą stronę. Dwa dni czekania na właścicieli to mało. Piesek mógł za kimś odejść i dalej od domu. Ja bym dała ogłoszenia w prasie, w ogłoszeniowej (darmowa a jak zdjęcie to 5 zł) i na stronach, forach lokalnych. Może okoliczne schroniska powiadomić?
Wiem jak jest jak piesek zginie, bo szukałam dopiero swojego i dotąd nie znalazłam.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka, ja w tajemnicy dodam, że chyba nie będzie Bączkiem :evil_lol:

wanda szostek napisał(a):
Nie czytałam całego wątku tylko pierwszą stronę. Dwa dni czekania na właścicieli to mało. Piesek mógł za kimś odejść i dalej od domu. Ja bym dała ogłoszenia w prasie, w ogłoszeniowej (darmowa a jak zdjęcie to 5 zł) i na stronach, forach lokalnych. Może okoliczne schroniska powiadomić?
Wiem jak jest jak piesek zginie, bo szukałam dopiero swojego i dotąd nie znalazłam.

Bączek czekał na właścicieli w sumie 21 dni, a nie 2 - ogłoszenia były - poza tym miejscowość, gdzie był znaleziony, nie jest wielka i gdyby ktoś chciał, to by go znalazł po ogłoszeniach

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Madziu a jakieś telefony w sprawie Bączka w ogóle były :roll:

No były - dwa beznadziejne, jeden - interesujący, i jeden - ten właściwy! :D :lol:

No i od dziś Bączek mieszka w swoim domku na Białołęce, z 4-osobową Rodzinką - Mama i Tata go na zmianę przytulają, a chłopcy (9 i 12 lat) szaleją z nim po łóżkach, podłodze i gdzie się jeszcze da - to, co tam się teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie :multi:, a do tego wszyscy szczęśliwi :angel:, a najbardziej Bączek :Dog_run:
(który wołany u nas najczęściej "Mały" nauczył się na to reagować i tak też na razie wołają go chłopcy, dopóki nie wymyślą mu nowego imienia ;))

Bądź szczęśliwy, mały łobuziaku! :loveu:

(PS. I urośnij jeszcze trochę chociaż..! :roll: :evil_lol: :lol:)

Posted

Marka napisał(a):
No były - dwa beznadziejne, jeden - interesujący, i jeden - ten właściwy! :D :lol:

No i od dziś Bączek mieszka w swoim domku na Białołęce, z 4-osobową Rodzinką - Mama i Tata go na zmianę przytulają, a chłopcy (9 i 12 lat) szaleją z nim po łóżkach, podłodze i gdzie się jeszcze da - to, co tam się teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie :multi:, a do tego wszyscy szczęśliwi :angel:, a najbardziej Bączek :Dog_run:
(który wołany u nas najczęściej "Mały" nauczył się na to reagować i tak też na razie wołają go chłopcy, dopóki nie wymyślą mu nowego imienia ;))

Bądź szczęśliwy, mały łobuziaku! :loveu:

(PS. I urośnij jeszcze trochę chociaż..! :roll: :evil_lol: :lol:)

Cieszę się z takiego zakończenia i trzymam kciuki, aby tej radości nigdy Bączkowi nie zabrakło i więcej nie musiał nigdzie koczować.

• 2 months later...
  • 1 month later...