wanda szostek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Nie czytałam całego wątku tylko pierwszą stronę. Dwa dni czekania na właścicieli to mało. Piesek mógł za kimś odejść i dalej od domu. Ja bym dała ogłoszenia w prasie, w ogłoszeniowej (darmowa a jak zdjęcie to 5 zł) i na stronach, forach lokalnych. Może okoliczne schroniska powiadomić? Wiem jak jest jak piesek zginie, bo szukałam dopiero swojego i dotąd nie znalazłam. Quote
tanitka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Dziewczyny- powiem wam w tajemnicy- Bączek od dziś jest w nowym domu;) Quote
Bodziulka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 tanitka, ja w tajemnicy dodam, że chyba nie będzie Bączkiem :evil_lol: wanda szostek napisał(a):Nie czytałam całego wątku tylko pierwszą stronę. Dwa dni czekania na właścicieli to mało. Piesek mógł za kimś odejść i dalej od domu. Ja bym dała ogłoszenia w prasie, w ogłoszeniowej (darmowa a jak zdjęcie to 5 zł) i na stronach, forach lokalnych. Może okoliczne schroniska powiadomić? Wiem jak jest jak piesek zginie, bo szukałam dopiero swojego i dotąd nie znalazłam. Bączek czekał na właścicieli w sumie 21 dni, a nie 2 - ogłoszenia były - poza tym miejscowość, gdzie był znaleziony, nie jest wielka i gdyby ktoś chciał, to by go znalazł po ogłoszeniach Quote
Marka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ziuta-23 napisał(a):Madziu a jakieś telefony w sprawie Bączka w ogóle były :roll: No były - dwa beznadziejne, jeden - interesujący, i jeden - ten właściwy! :D :lol: No i od dziś Bączek mieszka w swoim domku na Białołęce, z 4-osobową Rodzinką - Mama i Tata go na zmianę przytulają, a chłopcy (9 i 12 lat) szaleją z nim po łóżkach, podłodze i gdzie się jeszcze da - to, co tam się teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie :multi:, a do tego wszyscy szczęśliwi :angel:, a najbardziej Bączek :Dog_run: (który wołany u nas najczęściej "Mały" nauczył się na to reagować i tak też na razie wołają go chłopcy, dopóki nie wymyślą mu nowego imienia ;)) Bądź szczęśliwy, mały łobuziaku! :loveu: (PS. I urośnij jeszcze trochę chociaż..! :roll: :evil_lol: :lol:) Quote
Ziutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Bodziulka napisał(a):a fotki z adopcji :mad: Właśnie.......a gdzie foteczki :cool3: :mad: Quote
wanda szostek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Marka napisał(a):No były - dwa beznadziejne, jeden - interesujący, i jeden - ten właściwy! :D :lol: No i od dziś Bączek mieszka w swoim domku na Białołęce, z 4-osobową Rodzinką - Mama i Tata go na zmianę przytulają, a chłopcy (9 i 12 lat) szaleją z nim po łóżkach, podłodze i gdzie się jeszcze da - to, co tam się teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie :multi:, a do tego wszyscy szczęśliwi :angel:, a najbardziej Bączek :Dog_run: (który wołany u nas najczęściej "Mały" nauczył się na to reagować i tak też na razie wołają go chłopcy, dopóki nie wymyślą mu nowego imienia ;)) Bądź szczęśliwy, mały łobuziaku! :loveu: (PS. I urośnij jeszcze trochę chociaż..! :roll: :evil_lol: :lol:) Cieszę się z takiego zakończenia i trzymam kciuki, aby tej radości nigdy Bączkowi nie zabrakło i więcej nie musiał nigdzie koczować. Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Madziu - jak tam się miewa Bączuś :cool3: Pewnie już sporo urósł nam chłopak :loveu: Quote
wanda szostek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Żadnych wiadomości o piesku? Chłopcy w tym wieku to już po internecie śmigają, może oni by coś napisali Quote
Recommended Posts