Marka Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 tanitka napisał(a):Bączek - też mi imię!!:smhair2: ja proponuję GUZIK!:lol: Guzik - ślicznie :D - no ale za późno - powiedziałam już małemu, że nazywa się Bączek - nie mogę mu teraz w głowie mieszać ;) :lol: Bodziulka napisał(a):Marka, sprawę uszu zgłoszę jutro do TOZ'u :diabloti: Nie, nie zgłaszaj, bo jeszcze nie wiadomo co z tym uszami będzie - na razie zaobserwowałam tylko, że Bączek wyprawia z nimi niesamowite rzeczy - raz oba mu klapią, raz jedno mu stoi, a innym razem znowu składa je tak śmiesznie na boki - on po prostu jest niezwykle sprawny ruchowo (po meblach skacze jak pchła) i to ma swoje odzwierciedlenie także w mimice uszu :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Marka napisał(a):on po prostu jest niezwykle sprawny ruchowo (po meblach skacze jak pchła) No to rzeczywiście macie w domciu wesoło :biggrina::biggrina: P.S. A jak reaguje na niego Kola i Benio :roll: Quote
Marka Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Mały jest, poza porannym spacerem, izolowany od moich psów, no bo Beny nie lubi obcych samców na swoim terytorium (nawet, jeśli są mniejsi od jego głowy ;)), a Koli Bączek zdecydowanie nie odpowiada temperamentem - jest zbyt ruchliwy, zbyt szczekliwy, zbyt bezczelny w swoich roszczeniach o prawo bycia najważniejszą istotą w domu :cool3: :lol: Tak więc domek z kochającą Pańcią dla kieszonkowego Bączka jest pilnie potrzebny! (tel 0-507920043) Quote
Marka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 jestem stlasnie przytulaśny i tak sobie czasem śpiem.... :loveu: Quote
asiamm Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 hihihi :evil_lol: śpi między nogami jak Topik Quote
Ania-Sonia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Marka, nie poznaję Cię ;):evil_lol: Nie gniewaj się, ale Ty "schodzisz" na coraz mniejsze psy :eviltong: (ja teraz mam na oku pieska ok. 3-kilowego, jest tylko trochę większy od wiewórki, a uszka też ma stojące :razz:) Bączek jest śliczny! :loveu: Rozumiem, że jak podrośnie - będzie Bąk ;-) Quote
Bodziulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Bączek jest śliczny! :loveu: Rozumiem, że jak podrośnie - będzie Bąk ;-) Nie, wtedy będzie Pierdkiem ;) :evil_lol:;) Quote
Marka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Marka, nie poznaję Cię ;):evil_lol: Nie gniewaj się, ale Ty "schodzisz" na coraz mniejsze psy :eviltong: No tak, bo te małe okazują się bardzo funkcjonalne i mają wiele różnorodnych zastosowań - np. jako maskotka na biurko :biggrina: : [quote name='Ania-Sonia'](ja teraz mam na oku pieska ok. 3-kilowego, jest tylko trochę większy od wiewiórki, a uszka też ma stojące :razz:) No, to rozumiem, że uzupełniłaś swoje stado zgodnie z zasadą "do trzech razy sztuka" :lol: [quote name='Ania-Sonia'] Bączek jest śliczny! :loveu: Rozumiem, że jak podrośnie - będzie Bąk ;-) No właśnie mam wątpliwości, czy on jeszcze podrośnie, bo jedyna zaobserwowana rzecz, która mu rośnie, to zęby i... jajka :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 włochata podkładka pod mysz :evil_lol: Quote
Marka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dzisiaj kiedy Bączek (nota bene reagujący na imię Mikuś :-o :lol:) robił -nastą już rundę szalonego biegu dookoła stołu, na wirażu odbijając się od łóżka, mój TZ stwierdził, że jednak woli jak.... chore szczeniaki przynoszę do domu, bo te chore są spokojniejsze :evil_lol: Komu malutki czarny pocisk czystej energii..?! :lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Marka'] No, to rozumiem, że uzupełniłaś swoje stado zgodnie z zasadą "do trzech razy sztuka" :lol: Niestety, mimo szczerych chęci to niewykonalne :-( [quote name='Marka']Dzisiaj kiedy Bączek (nota bene reagujący na imię Mikuś :-o :lol:) robił -nastą już rundę szalonego biegu dookoła stołu, na wirażu odbijając się od łóżka, mój TZ stwierdził, że jednak woli jak.... chore szczeniaki przynoszę do domu, bo te chore są spokojniejsze :evil_lol: Chyba ten mały nie chce być Bączkiem :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ależ z niego przystojniaczek :loveu:.......a te mądre oczka...achh :cool3: Quote
Marka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 ziuta-23 napisał(a):Ależ z niego przystojniaczek :loveu:.......a te mądre oczka...achh :cool3: Oj tak :p, oczka bystre, bo i psiaczek inteligentny - te małe rozwijają się szybciej chyba nie tylko fizycznie, ale i umysłowo, bo tak rezolutnego 4-miesięcznego pieska jeszcze w domu nie miałam (nawet ze mną się kłóci, srajdek jeden :evil_lol:) Quote
luka1 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Marka, schowaj encyklopedię i zablokuj komputer, bo sobie z nim nie dasz rady jak trochę poczyta :evil_lol: Quote
Marka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Bączek czyta - czyta gazetki - analizuje tekst dzieląc go na bardzo drobne kawałeczki :evil_lol: A potem zmęczony śpi.... :loveu: Quote
Marka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ale śliczny Bączek chce mieć swoją własną Pańcię :sadCyber: - szukamy jej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265871188 Quote
Marka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Nikt nie chce rezolutnego maluszka - łóżkowej przytulanki..?? :niewiem: Quote
tanitka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 chcą, na pewno, tylko jeszcze o tym nie wiedzą!;) Quote
Marka Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dzisiaj, podczas mojej nieobecności w domu, Bąkuś miał próbę socjalizacyjną z obcymi - bałam się, że to będzie dla niego silny stres, a okazało się, że mały potraktował kumpli mojego męża jako dodatkowe narzędzia do głaskania małych piesków i w tym celu usilnie próbował wdrapywać się im na kolana :lol: :lol: :lol: No to komu małego czarno-dymnego mega-słodziaka..? :p Quote
Marka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Mały Bączek się przypomina z prośbą o domek..! Quote
Ziutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Madziu a jakieś telefony w sprawie Bączka w ogóle były :roll: Quote
Recommended Posts