Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam info o transporcie ale nie moge sie skontaktowac telefonicznie z ta osoba nie mam jej numeru.:shake:
[B]Trol[/B] prosze daj znac na moja komóre a ja oddzwonie .

Mój numer 505078763 Beata

Transport wrocław -Warszawa do 02.11.07

Posted

Bidulka... Dlaczego chcą ją uspić?
Ostatecznie jak nie znajdziecie osoby która jechałaby na trasie, to możecie poprosić kogoś z Wawy lub Wrocka o przewiezienie suni, za zwrot kosztów paliwa... Np. Ewusek
Ale narazie dobijac sie do Trola:roll:

Posted

Jeśli nic nie stanie mi na przeszkodzie, to pojadę do Warszawy 9.11. Tyle, że pociągiem z Kalisza, więc trzebaby kombinować transport do tego miasta. Ewentualnie mój TZ jedzie do W-wy też z Kalisza 5 listopada, ale to też musiałabym sie zapytać czy mógłby zabrać psinę no i musiałby być zgrany transport do Kalisza z Wrocławia chociaż dzień przed (DT w Kaliszu się załatwi na dzień, dwa w razie pilnej potrzeby).

Posted

Nikt nie zajrzal do Kanapki:shake:
Cos nie układa sie z ym bezposrednim transportem wiec moze kombinujmy .Dziewczyny co wy na to.
Koperku Twoja propozycaj aktualna??????

Posted

[quote name='gamoń']Nikt nie zajrzal do Kanapki:shake:
Cos nie układa sie z ym bezposrednim transportem wiec moze kombinujmy .Dziewczyny co wy na to.
Koperku Twoja propozycaj aktualna??????[/quote]
A Ty nie moglabys po Kanapke jechac pociagiem?? oddalibysmy Ci za transport....

Posted

Sorry ale ja ma 5 swoich psiaków i kota ,na tymczasie sunie ,która za kilka dni ma urodzic i miesięcznego szczeniaka znalezionego 4 dni temu.
Nie moge ich na tyle godzin zostawic samych zwłaszcza ciezarnej suni

Posted

sory za offa ale wstawiam gdzie się da:
[SIZE=3][B][COLOR=Red]Bardzo prosimy o głosy w krakvecie na fundacje Koci Świat![/COLOR][/B][/SIZE]
W tym azylu jest ponad 230 zwierząt którym bardzo potrzebna jest karma.
Koniec głosowania jest już jutro a przegrywamy tylko trzema głosami!
Proszę zagłosujcie, instrukcja tu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456[/url]

Dzięki wam 30 psów i 200 kotów się najedzą do syta!

Posted

Tak, mogę przetrzymać [SIZE=3][COLOR=magenta][B]Kanapeczkę[/B][/COLOR][/SIZE], ale to będzie dzień/dwa góra. Ni mom jok więcej:-(
Jutro podjadę jeszcze do schronu i dowiem się, czy nie można jej wsadzić np. do szczeniakarni i tam będzie sobie cieplutko i spokojnie czekała na transport.
No nic to- zobaczymy jutro, jak wyjdzie...