Koperek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [B]TRANSPORT[/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]WROCŁAW - WARSZAWA[/COLOR][/SIZE][/B] [B]PILNIE POTRZEBNY!!!:modla::modla::modla:[/B] Quote
gamoń Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Miałam info o transporcie ale nie moge sie skontaktowac telefonicznie z ta osoba nie mam jej numeru.:shake: [B]Trol[/B] prosze daj znac na moja komóre a ja oddzwonie . Mój numer 505078763 Beata Transport wrocław -Warszawa do 02.11.07 Quote
BasiaD Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kanapka na 1 stronkę przypominać o sobie! Quote
gamoń Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wyslalam e-maila do Trola .Mam nadzieję ,ze odbierze moją wiadomosc i dogadamy sie co do transportu suni.Czas biegnie nieubłaganie:shake: Quote
baffi2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bidulka... Dlaczego chcą ją uspić? Ostatecznie jak nie znajdziecie osoby która jechałaby na trasie, to możecie poprosić kogoś z Wawy lub Wrocka o przewiezienie suni, za zwrot kosztów paliwa... Np. Ewusek Ale narazie dobijac sie do Trola:roll: Quote
Bonsai Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Jeśli nic nie stanie mi na przeszkodzie, to pojadę do Warszawy 9.11. Tyle, że pociągiem z Kalisza, więc trzebaby kombinować transport do tego miasta. Ewentualnie mój TZ jedzie do W-wy też z Kalisza 5 listopada, ale to też musiałabym sie zapytać czy mógłby zabrać psinę no i musiałby być zgrany transport do Kalisza z Wrocławia chociaż dzień przed (DT w Kaliszu się załatwi na dzień, dwa w razie pilnej potrzeby). Quote
gamoń Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nikt nie zajrzal do Kanapki:shake: Cos nie układa sie z ym bezposrednim transportem wiec moze kombinujmy .Dziewczyny co wy na to. Koperku Twoja propozycaj aktualna?????? Quote
Beata25 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='gamoń']Nikt nie zajrzal do Kanapki:shake: Cos nie układa sie z ym bezposrednim transportem wiec moze kombinujmy .Dziewczyny co wy na to. Koperku Twoja propozycaj aktualna??????[/quote] A Ty nie moglabys po Kanapke jechac pociagiem?? oddalibysmy Ci za transport.... Quote
gamoń Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Sorry ale ja ma 5 swoich psiaków i kota ,na tymczasie sunie ,która za kilka dni ma urodzic i miesięcznego szczeniaka znalezionego 4 dni temu. Nie moge ich na tyle godzin zostawic samych zwłaszcza ciezarnej suni Quote
malagos Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 We Wrocławiu jest tez ta stareńka shih-tzu, a ktoś oferuje dom tymczasowy w Grudziądzu...To też przez Warszawę moze być... Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sory za offa ale wstawiam gdzie się da: [SIZE=3][B][COLOR=Red]Bardzo prosimy o głosy w krakvecie na fundacje Koci Świat![/COLOR][/B][/SIZE] W tym azylu jest ponad 230 zwierząt którym bardzo potrzebna jest karma. Koniec głosowania jest już jutro a przegrywamy tylko trzema głosami! Proszę zagłosujcie, instrukcja tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456[/url] Dzięki wam 30 psów i 200 kotów się najedzą do syta! Quote
Koperek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak, mogę przetrzymać [SIZE=3][COLOR=magenta][B]Kanapeczkę[/B][/COLOR][/SIZE], ale to będzie dzień/dwa góra. Ni mom jok więcej:-( Jutro podjadę jeszcze do schronu i dowiem się, czy nie można jej wsadzić np. do szczeniakarni i tam będzie sobie cieplutko i spokojnie czekała na transport. No nic to- zobaczymy jutro, jak wyjdzie... Quote
gamoń Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Koperku potrzebny mi jest z Tobą kontakt telefoniczny:lol: Quote
Hala Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jakbyście muysieli przez Poznań wieźć...to nocleg u mnie zapewniony Quote
baffi2 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 gamońu a co z trolem??? już się podobno odezwał....? Quote
gamoń Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czekam na info od Trola .Ma zadzwonic do 14.00 Quote
asiuniap Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Napisałam do dwóch znajomych dziewczyn z okolic Wrocławia, które pomogły mi przewieźć psy z Jeleniej i Wrocławia. Może któraś by pomogła... Quote
gamoń Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dzięki Asiu nagrałam sie na sekretarke ale na razie Trol nie dzwoni. Quote
Recommended Posts