Jump to content
Dogomania

Mix nowofunlanda, boksera i kundelek - pilna adopcja inaczej schron albo...

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korcia czeka.... kolezanka od astów ma sprawdzic ten domek w Nowym Dworze - tylko czekamy na namiary!:lol: I jak wszystko dobrze pójdzie - wg słów chetnego z labkowego forum - to byc moze w weekend mała będzie juz w domku!:lol::lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Korcia czeka.... kolezanka od astów ma sprawdzic ten domek w Nowym Dworze - tylko czekamy na namiary!:lol: I jak wszystko dobrze pójdzie - wg słów chetnego z labkowego forum - to byc moze w weekend mała będzie juz w domku!:lol::lol:

No to super, trzymam kciuki!:multi::multi:
A nie wiedzie co z Bella?:roll:

Posted

Niestety nie wiem co z Belą:shake:.
Mam remont w domu i dostęp do netu ograniczony przez to, dlatego tak rzadko zaglądam, jedynie jak w pracy czas znajdę na chwilę. Jeśli tego chłopaka na gg teraz nie dorwę, to dopiero jutro znowu próba...

Posted

martasuwałki napisał(a):
To jest wypisz - wymaluj LABEK!!! Dea, nie widzisz?!:siara:

Taaaa, widzę widzę, im więcej was czytam to lepiej to widzę:diabloti:

Posted

Q....wa drugi raz to samo!!! dzwonię, że mam dom dla psa, a facet bełkocze, że psa oddali:angryy: Pytam komu, aaaa, takim jednym, mają gospodę w Górkach:placz: Zrobiłam wojnę, jutro jak wytrzeźwieje pojadę po adres, albo dadzą, albo zrobię aferę. I od Belli też. Facet nawet nie wie, czy pies poszedł do domu czy na łańcuch. A kundelka sobie zostawią jednak... Tak mi żal tego chłopaka, już smycz kupił i obrożę, dom sprawdzony, w sobotę miał przyjechać po nią:-( Kurna czasami naprawdę mam dość!!!

Posted

Dali telefon, więc nie zabiłam:angryy: Rozmawiałam z tą panią, mała podobno jest w domu, nie na zewnątrz. Tamci nawet nie dali jej książeczki ze szczepieniami, ona myślała, że pies się nazywa Kola... W każdym razie na początku była niezbyt rozmowna, ale jak przedstawiłam sytuację z groźbą "strzelenia psom w łeb" i powiedziałam, że właśnie dlatego chcę wiedzieć, że ona jest bezpieczna itp to pani sie rozkręciła trochę, i zgodziła się na kontrolę. Nawet na uwagę o sterylizacji zareagowała w miarę spokojnie. Pojadę tam w najbliższych dniach. Mam też telefon do mamy osoby, która wzięła Bellę. Nareszcie się mnie ktoś wystraszył:razz:

Posted

andzia69 napisał(a):
czyli nie jest źle????

szkoda mi tylko tego chłopaka...cóz - moze przygarnie jakąś inna bidę:shake:

wygląda na to, że nie jest źle, ale sprawdzić nie zaszkodzi:p tego chłopaka mi też szkoda, tak się cieszył już:-(

Posted

Ja mu wszystko napisałam tak jak jest, mam nadzieję, że zrozumiał... napisał, że bedzie szukał dalej, może mu podesłać jakieś fotki labków?

Posted

Dea napisał(a):
Ja mu wszystko napisałam tak jak jest, mam nadzieję, że zrozumiał... napisał, że bedzie szukał dalej, może mu podesłać jakieś fotki labków?

Dea, kuj żelazo, puki gorące - prześlij mu też dalmatyńczyki, moze któryś mu przylgnie do serca...;)

Posted

kundelek niestety pozostanie takim wiejskim pieskiem, powłóczy się po wsi, poszczeka, do domu na noc zostanie wpuszczony... Wiecie ja myślałam pomóc im w sterylizacji mamy kundelka (też tam mieszka) ale czy oni będą się potrafili zaopiekować psiakiem po operacji?

Posted

Dea napisał(a):
kundelek niestety pozostanie takim wiejskim pieskiem, powłóczy się po wsi, poszczeka, do domu na noc zostanie wpuszczony... Wiecie ja myślałam pomóc im w sterylizacji mamy kundelka (też tam mieszka) ale czy oni będą się potrafili zaopiekować psiakiem po operacji?

Może warto porozmawiać z nimi...:roll:

• 4 weeks later...