Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']Tosienko dziekujemy za głos :buzi:, czy z Majeczką wszystko w porzadku ?[/quote]

tak, jest całkiem zadowolona. swędzi ją, ale na spacer chętnie pędzi, muszę ją trochę stopować ;)

Posted

[quote name='becia66']Majeczka już pewnie zapomina pomału o bólu....:lol:[/quote]
tak, na szczęście jest już coraz bliżej końca tej historii. Dziś rano zauważyłam, że odpadły strupki - jest ładna blizenka. swędzi ją tylko. ale jest naprawdę bardzo mądra - gdy zdejmuję jej fartuch nie liże sobie, nie drapie, wącha tylko i biega po pokoju hehhe. raczej ją odrzuca, jak to widzi fuj!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='_Tosia_']tak, na szczęście jest już coraz bliżej końca tej historii. Dziś rano zauważyłam, że odpadły strupki - jest ładna blizenka. swędzi ją tylko. ale jest naprawdę bardzo mądra - gdy zdejmuję jej fartuch nie liże sobie, nie drapie, wącha tylko i biega po pokoju hehhe. raczej ją odrzuca, jak to widzi fuj!!! :evil_lol:[/quote]

Mądra zielonooka suczynka....:loveu:

Posted

będą fotki, ale coś mi się z kabelkiem zrobiło i jestem uziemiona przez jakiś czas.. chyba, że chcesz pooglądac sobie foty za stron: 35, 33, 30, 27, 24, 22, 21 (tutaj są tylko kotecki), 20 18 17 i 16 (tu jeszcze u Beci)

ufffffff chyba założę fotobloga

Posted

[quote name='_Tosia_']będą fotki, ale coś mi się z kabelkiem zrobiło i jestem uziemiona przez jakiś czas.. chyba, że chcesz pooglądac sobie foty za stron: 35, 33, 30, 27, 24, 22, 21 (tutaj są tylko kotecki), 20 18 17 i 16 (tu jeszcze u Beci)

ufffffff chyba założę fotobloga[/quote

kabelek Tosieńko niegotowy ? :razz:

Posted

gotowy, ale fotek nie mam na razie ciekawych. na razie Majeczki nie forsujemy za bardzo, ma zapalenie pęcherza :cool1:. dostaje leki. dostała też na zapalenie stawów, bo mi kulała po dłuższym spacerze. remont generalny się nie konczy..

Posted

[quote name='_Tosia_']gotowy, ale fotek nie mam na razie ciekawych. na razie Majeczki nie forsujemy za bardzo, ma zapalenie pęcherza :cool1:. dostaje leki. dostała też na zapalenie stawów, bo mi kulała po dłuższym spacerze. remont generalny się nie konczy..[/quote]

Tosieńko proszę napisz, jakie ma objawy zapalenia pęcherza ?
Bardzo ważne !!! :cool1:

Posted

[quote name='becia66']Tosieńko proszę napisz, jakie ma objawy zapalenia pęcherza ?
Bardzo ważne !!! :cool1:[/quote]
sikała co chwilę (np. po moim powrocie do domu, piszczała 5 razy + 2 razy siknęła na podłogę - w sumie 7 razy - lekarz powiedzial, ze to za duzo :roll:). prawdopodobnie po sterylizacji - byc może ze względu na opatrunek, ranę, bliska droga wstępująca dla bakterii. dostała furaginę. daję jej od 3 dni, wg mnie jest poprawa.
(a czemu Beciu, bo az się wystraszyłam...)

Posted

Bo podczas cesarki uszkodzili mi pęcherz moczowy i siu....am krwią.
Musieli mnie zaraz drugi raz otwierać i zszywać pęcherz... Dlatego pytalam bo to bardzo niebezpieczne / zapalenie otrzewnej /. :cool1: