Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Komp mi sie zawiesił, a mam super wiadomość dla wszystkich....
[COLOR=red]Olapsiara[/COLOR] zadzwoniła do mnie i potwierdziła cheć adopcji naszego
staruszka !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ola mieszka w Mikołowie - 20 km od Katowic. Też ma jamnika i dom z ogródkiem. Teraz trzeba pomyśleć o sprawdzeniu domku i zorganizowaniu jakiegoś transportu.
Kto może pomóc ? :modla:

Posted

Ja! Ja! Ja! :lol: Mieszkam niedaleko od Oli , chętnie ją odwiedzę :lol:.Dopiero co wczoraj byłam w Mikołowie. Niech się Ola ze mną skontaktuje , mój nr : 695 412 499 . Notować bo potem skasuję;)

Posted

Ale szczęście :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jejku,aż nie mogę na krześle usiedzieć z radości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Piesiuniu kochany, po okresie adpatacji będziesz tak sobie hasał
:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Reasumując - domek już jest w Mikołowie u [COLOR=red]olipsiary...[/COLOR]
[COLOR=black]Chetna do sprawdzenia domku także - [/COLOR][COLOR=red]anula 1959...[/COLOR]
[COLOR=black]Pozostaje tylko odebrać psa ze schroniska w Orzechowcach i dowieżc na miejsce, a to jest ok. 700 km.[/COLOR]
Cioteczki, pomożecie finansowo ? Wcześniej kilka osób oferowało pomoc ;
[COLOR=red]iwa77, Eurydyka, Celina12[/COLOR][COLOR=red], tanitka[/COLOR][COLOR=black] no i oczywiście ja [COLOR=red]b[/COLOR][COLOR=red]ecia66.[/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=black]Czy podtrzymujecie [/COLOR]swoją ofertę ? A może ktoś jeszcze mógłby wspomóc ?
Każdy grosz się liczy.....:modla::modla::modla:

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Olą. Bardzo sympatyczna osóbka:lol:. Nasze ewentualne spotkanie może nastąpić dopiero w niedzielę. Jak nie mnie nie pasuje to Oli i obie mamy czas wolny dopiero w niedzielę.
Nie wiem jakby to zorganizować z jamniczkiem , czy wzięłabyś go Beciu do siebie na ten czas? Jak słusznie ktoś wcześniej zauważył , dla niego liczy się każdy dzień ..........
A co do transportu , to wiem , że kiedyś [COLOR=red]Ela i Krzyś [/COLOR][COLOR=black]kiedyś jeździli często na "wschód " , że tak powiem , może by można się z nimi skontaktować , może jadą na święta czy coś w tym guście. A jeżeli nie to ja też chętnie dołożę się do transportu;)[/COLOR]

Posted

Jak wspaniale, że olapsiara weźmie jamniorka. :multi::multi::multi: Dobry dzień sie szykuje, skoro już od rana takie dobre informacje.

A teraz z innej beczki, sprawdziłam z Orzechowców do Mikołowa jest 337 km, najkrótsza trasa (samochodem) wiedzie przez Rzeszów, Tarnów, Dębno, Kraków i Tychy.

Najszybciej PKP - Przemyśl Główny -> Katowice
odj. przyj.
7:10 - 12:15
7:30 - 13:15
10:33 - 15:47
12:05 - 17:15

Posted

Anula, a mogłabyś sprawdzić [COLOR=red]Elę i Krzysia [/COLOR][COLOR=black]czy nie będą w tych stronach[/COLOR]
w najbliższym czasie ? :modla:
I wielkie dzieki za ewentualną pomoc finansową w transporcie...:calus:

Posted

Kolejny wątek transportowy, tym razem na miau.pl
Oferuję transport, przynajmniej raz w miesiącu na trasie:
[B]Kraków - Krosno/Tarnów - Kraków[/B] (wyjątkowo mogę zahaczyć o np. Mielec, Rzeszów/inne na trasie) [I](@sica)[/I]

Posted

@sica wiozla sunie collie Mary spod Rzeszowa do Krakowa do Missieek.
To bardzo odpowiedzialna i zaangazowana w pomoc zwierzetom cioteczka.

Beciu, dam Ci na pw namiary mailowo/telefoniczne na @sice.

Moglbyscie napisac dlaczego domek docelowy na Slasku nie dorzuca sie do transportu? To troche dziwne. Moze jestem przewrazliwiona, ale mam zle doswiadczenia z dowożeniem psow pod drzwi nowego domu.

Posted

Oooo:crazyeye:. to już bardzo blisko , z Krakowa do Katowic, Mikołowa byłoby znacznie łatwiej psiaka przywieść.
Beciu , postaram się też skontaktować z Elą i Krzysiem. Zobaczymy czy mi się uda:lol: