albiemu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeestttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!! :D Quote
Becia66 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Komp mi sie zawiesił, a mam super wiadomość dla wszystkich.... [COLOR=red]Olapsiara[/COLOR] zadzwoniła do mnie i potwierdziła cheć adopcji naszego staruszka !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ola mieszka w Mikołowie - 20 km od Katowic. Też ma jamnika i dom z ogródkiem. Teraz trzeba pomyśleć o sprawdzeniu domku i zorganizowaniu jakiegoś transportu. Kto może pomóc ? :modla: Quote
anula1959 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja! Ja! Ja! :lol: Mieszkam niedaleko od Oli , chętnie ją odwiedzę :lol:.Dopiero co wczoraj byłam w Mikołowie. Niech się Ola ze mną skontaktuje , mój nr : 695 412 499 . Notować bo potem skasuję;) Quote
Monia70 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ale szczęście :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jejku,aż nie mogę na krześle usiedzieć z radości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Piesiuniu kochany, po okresie adpatacji będziesz tak sobie hasał :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
malagos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No, Ola, jak będę na Ślasku, to Cię taaaaak mooooocno ucałuję, ze ha!!!:loveu: Quote
albiemu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 i odemnie również poproszę kilka razy! :) Quote
basia0607 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gdzie te Orzechowce,bo ja w niedziele jade trasa E-7 ,Elblag,Czestochowa . Cieszę sie ogromnie razem z Wami. Quote
basia0607 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kurcze, nie doczytalam to calkiem inny kierunek , a tak chcialam mieć w tym swój udział . Quote
Kar0la Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 O jak fajnie, że będzie domek. Huraaaa. Teraz jeszcze transport. Quote
tanitka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 no to ja bardzo się cieszę!!! i czekam a dalszy szczęśliwy rozwój wypadków.:lol: Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Bardzo się cieszę....tylko ten transport....Dziewczyny nie dałybyście rady pociągiem-na bilety się zrzucimy. Quote
Becia66 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Reasumując - domek już jest w Mikołowie u [COLOR=red]olipsiary...[/COLOR] [COLOR=black]Chetna do sprawdzenia domku także - [/COLOR][COLOR=red]anula 1959...[/COLOR] [COLOR=black]Pozostaje tylko odebrać psa ze schroniska w Orzechowcach i dowieżc na miejsce, a to jest ok. 700 km.[/COLOR] Cioteczki, pomożecie finansowo ? Wcześniej kilka osób oferowało pomoc ; [COLOR=red]iwa77, Eurydyka, Celina12[/COLOR][COLOR=red], tanitka[/COLOR][COLOR=black] no i oczywiście ja [COLOR=red]b[/COLOR][COLOR=red]ecia66.[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=black]Czy podtrzymujecie [/COLOR]swoją ofertę ? A może ktoś jeszcze mógłby wspomóc ? Każdy grosz się liczy.....:modla::modla::modla: Quote
albiemu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a gdyby go do Krakowa dowieźć, na co potrzebna będzie kasa to olipsiara dałaby radę dojechać?? Narazie tak tylko pytam ... Quote
Becia66 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Koszt benzyny to ok. 200 zł, a wiec dużo mniejszy niż do Gdańska /600/, nie mówiąc o tym, że to nie tymczas a domek stały. :roll: Quote
anula1959 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Rozmawiałam przed chwilą z Olą. Bardzo sympatyczna osóbka:lol:. Nasze ewentualne spotkanie może nastąpić dopiero w niedzielę. Jak nie mnie nie pasuje to Oli i obie mamy czas wolny dopiero w niedzielę. Nie wiem jakby to zorganizować z jamniczkiem , czy wzięłabyś go Beciu do siebie na ten czas? Jak słusznie ktoś wcześniej zauważył , dla niego liczy się każdy dzień .......... A co do transportu , to wiem , że kiedyś [COLOR=red]Ela i Krzyś [/COLOR][COLOR=black]kiedyś jeździli często na "wschód " , że tak powiem , może by można się z nimi skontaktować , może jadą na święta czy coś w tym guście. A jeżeli nie to ja też chętnie dołożę się do transportu;)[/COLOR] Quote
GrubbaRybba Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jak wspaniale, że olapsiara weźmie jamniorka. :multi::multi::multi: Dobry dzień sie szykuje, skoro już od rana takie dobre informacje. A teraz z innej beczki, sprawdziłam z Orzechowców do Mikołowa jest 337 km, najkrótsza trasa (samochodem) wiedzie przez Rzeszów, Tarnów, Dębno, Kraków i Tychy. Najszybciej PKP - Przemyśl Główny -> Katowice odj. przyj. 7:10 - 12:15 7:30 - 13:15 10:33 - 15:47 12:05 - 17:15 Quote
GrubbaRybba Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dodatkowo na wątku transportowym jest taki wpis: [B] Bielsko - Biała, Tychy - Kraków lub Kraków - Bielsko przez Wadowice [/B] - co tydzień - Kajeczka [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Może podwiozłaby psiaka chociaż ten kawałek - Kraków - Tychy. Quote
Becia66 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Anula, a mogłabyś sprawdzić [COLOR=red]Elę i Krzysia [/COLOR][COLOR=black]czy nie będą w tych stronach[/COLOR] w najbliższym czasie ? :modla: I wielkie dzieki za ewentualną pomoc finansową w transporcie...:calus: Quote
GrubbaRybba Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kolejny wątek transportowy, tym razem na miau.pl Oferuję transport, przynajmniej raz w miesiącu na trasie: [B]Kraków - Krosno/Tarnów - Kraków[/B] (wyjątkowo mogę zahaczyć o np. Mielec, Rzeszów/inne na trasie) [I](@sica)[/I] Quote
Ulka18 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 @sica wiozla sunie collie Mary spod Rzeszowa do Krakowa do Missieek. To bardzo odpowiedzialna i zaangazowana w pomoc zwierzetom cioteczka. Beciu, dam Ci na pw namiary mailowo/telefoniczne na @sice. Moglbyscie napisac dlaczego domek docelowy na Slasku nie dorzuca sie do transportu? To troche dziwne. Moze jestem przewrazliwiona, ale mam zle doswiadczenia z dowożeniem psow pod drzwi nowego domu. Quote
anula1959 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Oooo:crazyeye:. to już bardzo blisko , z Krakowa do Katowic, Mikołowa byłoby znacznie łatwiej psiaka przywieść. Beciu , postaram się też skontaktować z Elą i Krzysiem. Zobaczymy czy mi się uda:lol: Quote
Becia66 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 olapsiara mówiła, że bez problemu może dojechać do Katowic. Do Krakowa trochę gorzej, ale jakby się spręzyła...:roll: Quote
olapsiara Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ja pieska mogę w Krakowie odebrać, o czym beci mówiłam, broń Boże nie wymagam żeby ktoś mi go pod same drzwi podwiózł. Quote
Recommended Posts