Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic się nie stało!
Gdyby się coś stało byłoby napisane na stronie Fundacji.
To chyba nieco zbyt emocjonalna reakcja Anettty na bark domu...Chociaż najlepiej będzie jak "poeta sam wyjaśni co miał na myśli" ;-)

Posted

uff,co za ulga!...trzymamy kciuki za bidusia,wysłałam trochę grosza,po świętach mam nadzieję uzbierać więcej.bądź dzielny kochany piesiu,zdrowiej prędko,jestem pewna,że domek się znajdzie!

Posted

[quote name='mistifreda1']teraz czekamy na poprawę u Raulka
Nie ma na co czekać! Rambo czuje się świetnie i już jakiś czas jest gotowy do adopcji. Ma allegro ale potrzebne są ogłoszenia na innych portalach, więc jeśli ktoś chce pomóc to może to zrobić robiąc takie ogłoszenia...może jakiś plakacik?
Rambo jest bardzo energicznym psem i powinien trafić do domu z ogrodem, raczej bez innych zwierząt (ewentualnie suka)

Posted

[quote name='Ania W']Nie ma na co czekać! Rambo czuje się świetnie i już jakiś czas jest gotowy do adopcji. Ma allegro ale potrzebne są ogłoszenia na innych portalach, więc jeśli ktoś chce pomóc to może to zrobić robiąc takie ogłoszenia...może jakiś plakacik?
Rambo jest bardzo energicznym psem i powinien trafić do domu z ogrodem, raczej bez innych zwierząt (ewentualnie suka)

Ja jestem w trakcie akcji ogłoszeniowej mi. i Ramba :lol: ale jego allegro chyba nie zostało wznowione :cool3:
Czy potrzebny plakacik?

Posted

Wierzę w to, że piesek znajdzie dobry domek.Mam od Emir Czarok, śliczną bernardynkę, i wiem, że wszyscy dogomaniacy zrobia wszystko, żeby piesek znalazł nowy dom.
Oj, sama bym go wzięła, tyle tylko, że moja Czarok nie toleruje innych psów, poza tym jednym, który juz z nią jest.

Posted

t_kasiek napisał(a):
Nowego Domku w Nowym Roku 2008 zyczy cioteczka Kasiek

Rambo pojechał do nowego domku i witał Nowy Rok w swoim domku :multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...