ANETTTA Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhopaj piesku po nowy domek
ANETTTA Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ANETTTA napisał(a):hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhopaj piesku po nowy domek:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
diana79 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ANETTTA napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: dlaczego płaczesz? coś sie stało? mam nadzieję, że u psiaka wszystko ok?
mistifreda1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Co się dzieje???dajcie znać,co z Raulkiem,zrobiłam zrzutkę na niego,wyślę tak czy owak,bo biedulków nie brak...ale się niepokoję bardzo..
Ania W Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 nic się nie stało! Gdyby się coś stało byłoby napisane na stronie Fundacji. To chyba nieco zbyt emocjonalna reakcja Anettty na bark domu...Chociaż najlepiej będzie jak "poeta sam wyjaśni co miał na myśli" ;-)
mistifreda1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 uff,co za ulga!...trzymamy kciuki za bidusia,wysłałam trochę grosza,po świętach mam nadzieję uzbierać więcej.bądź dzielny kochany piesiu,zdrowiej prędko,jestem pewna,że domek się znajdzie!
mistifreda1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hop,hop! a co to za cisza?! wszyscy sprzątają i pieką?;) uprzejmie prosimy o informacje o Raulku! kochany,idziemy z Tuśką i Fredulem na nocny spacerek!!!
ANETTTA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ANETTTA napisał(a):hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhopaj piesku po nowy domek nic sie nie stało placze nad brakiem domków dla psiorków ich przybywa a domków deficyt
mistifreda1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Co u Raula,jak zdrówko?czekamy na dobre wieści po świętach...
Moniskaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 mistifreda1 napisał(a):Co u Raula,jak zdrówko?czekamy na dobre wieści po świętach... Taak czekamy :)
mistifreda1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 u Bella lepiej:multi::multi::multi:,teraz czekamy na poprawę u Raulka,:lol:no i na domek zaraz potem :lol:
Ania W Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='mistifreda1']teraz czekamy na poprawę u Raulka Nie ma na co czekać! Rambo czuje się świetnie i już jakiś czas jest gotowy do adopcji. Ma allegro ale potrzebne są ogłoszenia na innych portalach, więc jeśli ktoś chce pomóc to może to zrobić robiąc takie ogłoszenia...może jakiś plakacik? Rambo jest bardzo energicznym psem i powinien trafić do domu z ogrodem, raczej bez innych zwierząt (ewentualnie suka)
paros Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Ania W']Nie ma na co czekać! Rambo czuje się świetnie i już jakiś czas jest gotowy do adopcji. Ma allegro ale potrzebne są ogłoszenia na innych portalach, więc jeśli ktoś chce pomóc to może to zrobić robiąc takie ogłoszenia...może jakiś plakacik? Rambo jest bardzo energicznym psem i powinien trafić do domu z ogrodem, raczej bez innych zwierząt (ewentualnie suka) Ja jestem w trakcie akcji ogłoszeniowej mi. i Ramba :lol: ale jego allegro chyba nie zostało wznowione :cool3: Czy potrzebny plakacik?
Gagasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wierzę w to, że piesek znajdzie dobry domek.Mam od Emir Czarok, śliczną bernardynkę, i wiem, że wszyscy dogomaniacy zrobia wszystko, żeby piesek znalazł nowy dom. Oj, sama bym go wzięła, tyle tylko, że moja Czarok nie toleruje innych psów, poza tym jednym, który juz z nią jest.
mistifreda1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 gdzie jesteś domku?pokaż się!!! ludzie,nie pozwólcie temu psu tkwić w schronisku!
t_kasiek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 szukamy, szukamy....moze w Sylwestra tez ktos tutaj zagladnie !!!!
t_kasiek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nowego Domku w Nowym Roku 2008 zyczy cioteczka Kasiek
paros Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 t_kasiek napisał(a):Nowego Domku w Nowym Roku 2008 zyczy cioteczka Kasiek Rambo pojechał do nowego domku i witał Nowy Rok w swoim domku :multi::multi:
Recommended Posts