Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młody bernardyn (w wieku ok. 1-1,5 roku) został odebrany "właścicielom" po interwencji sąsiadki przejętej losem psiny. Raul ma otwartą, głęboką ranę karku :-( - pozostaje się domyślać czy jest to efekt łańcucha na którym był trzymany czy też dzieło człowieka... :shake: :cool3:
Pies został natychmiast przewieziony do kliniki,:-( w której jeszcze dziś został wykonany zabieg zszycia rany. Pozostanie tam przez kilka dni na obserwacji.
Raul jest bardzo przyjazny nie przejawia agresji, spragniony pieszczot i zainteresowania. Mimo okaleczenia jest żywym i ufnym psiakiem.

[SIZE="3"]BARDZO PILNIE SZUKAMY DOMU I ODPOWIEDZIALNYCH OPIEKUNÓW

Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt „MAJA”

Kontakt:
Kamila tel. 501 635 782

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

A ja myślałam że takie rany można zobaczyć tylko na filmach w animal planet ale się pomyliłam :placz:

Posted

[SIZE="3"]Przekazuję apel Fundacji Maja.
Raul potrzebuje wsparcia finansowego :cool3: Klinika, z którą ma umowę Fundacja Maja (ul. Książęca) nie chciała przyjąć Raula, bo za duży :shake: dlatego jest umieszczony w innej klinice. Psiak został odebrany właścicielowi i są spisane protokóły.
Jest potrzebna pomoc finansowa na opłatę zabiegu i pobytu psiaka w klinice oraz pilnie POTRZEBNY CHOCIAŻ TYMCZAS!!!!

[SIZE="3"]Prosimy o wpłaty na konto fundacji z dopiskiem "dla Raula"

Fundacja w Obronie Zwierząt "MAJA"
ul. Zygmunta Wróblewskiego 5, 31 -148 Kraków
nr konta 72 1500 1070 1210 7009 8978 0000

Posted

kur** jaka ta rana głęboka!!:placz: :angryy:
strasznie mi go żal...:-( Ci ''ludzie'' zapewne nie są ludzmi...
A w ogóle kontaktował się ktoś ze straża miejską/ TOZem ??

Posted

Parosku skontaktuj się z Kasiaprodex.......Ona ma wspaniały domek chętny na bernasia......mam nadzieje, że nadal aktualne.....widziałam się z nią wczoraj i nic nie mówiła, że już znalazła.........może coś z tego wyjdzie :roll:

Posted

[quote name='ziuta-23']Parosku skontaktuj się z Kasiaprodex.......Ona ma wspaniały domek chętny na bernasia......mam nadzieje, że nadal aktualne.....widziałam się z nią wczoraj i nic nie mówiła, że już znalazła.........może coś z tego wyjdzie :roll:

Napisałam :roll: już trzy bernasie szukają domu :shake::-( oprócz Raula jeszcze dwie sunie. :-(

Posted

paros napisał(a):
Napisałam :roll: już trzy bernasie szukają domu :shake::-( oprócz Raula jeszcze dwie sunie. :-(

Tylko piesio. trza łagodnego bernisia bo tam czworonogi sa. jak on do samcow?

Posted

Jedna pani prosiła mnie o podanie numeru konta najbardziej potrzebującego pieska - wybierałam i wybrałam, nie wiem jaka to będzie kwota, ale podaje jej ten numer konta, zawsze to coś...
Gdzie obecnie jest pies???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...