tigrunia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ooo.. Ibi .. :multi:To swietnie, że Pańcia Ci galerię stworzyła - będziemy tu z Jessi zaglądać ;) Quote
iberia Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak mała zareagowała na morze? :) Już drugi raz byłyśmy na plazy:) szaleje jak szalona wczoraj we władysławowie woda ją ochlapała myślałam że sie wystraszy ale nic!!! uciekała przed falami chodziłyśmy 3 godziny i do domu nie chciałą wracać :) Quote
Kincia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No wkoncu trafilam do galeri Ibi :loveu::loveu::loveu: Quote
Suzji Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witam...śliczna ibi:loveu:moja suzii jak bym ją puściła bez smyczy na plaże albo gdzie kolwiek, to już by jej nie było:shake:ale chodze z nią na smyczy:roll: zaglądajcie do naszej galeryjki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8183751#post8183751 Quote
iberia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 moja suzii jak bym ją puściła bez smyczy na plaże albo gdzie kolwiek, to już by jej nie było:shake:ale chodze z nią na smyczy:roll: Musisz ćwiczyć z nią bo póxniej bedziesz mieć problemy. Polecam szkolenie klikerem informcje znajdziesz http://www.dogs.gd.pl/kliker/ Quote
Aga76 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dzień dobry, Ibi jest śliczną uroczą niunią! pozdrawiamy ciepło Quote
black_madonna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 zdjęcia z królikiem pierwsza klasa :D wygląda jakby go upolowała :) chociaż uważaj bo mój Yorkuś (ś.p.) polował i to z powodzeniem na nornice i krety ;) w końcu rasa szczurołapów :D Quote
iberia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Kincia']Witam :multi: Co tu tak cicho? Ano cicho bo jesteśmy na urlopie a teraz kilka fotek z urlopiku Zawieram nowe znajomości Quote
Kincia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A gdzie to sie wybralyscie :D:D? Ale ma fajne rozowe ubranko :loveu: Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ibi z kicią :sweetCyb::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Jest urocza po prostu!! :loveu: Quote
iberia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Kincia napisał(a):A gdzie to sie wybralyscie :D:D? Ale ma fajne rozowe ubranko :loveu: Oj daleko daleko. Z gdyni do krakowa tam 3 dni, potem z krakowa do wrocławia (2 dni) powrót do krakowa ( 1 dzień) i do domku do gdyni w sumie około 2300 km. A ubranko sama uszyłam :) Quote
Kincia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 iberia napisał(a):Oj daleko daleko. Z gdyni do krakowa tam 3 dni, potem z krakowa do wrocławia (2 dni) powrót do krakowa ( 1 dzień) i do domku do gdyni w sumie około 2300 km. A ubranko sama uszyłam :) Ulala to sie mala najezdzila :diabloti: :D Quote
iberia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Kincia napisał(a):Ulala to sie mala najezdzila :diabloti: :D jesteśmy w trakcie podróży przystanek wrocław w niedziele w nocy bedziemy w domku Quote
Recommended Posts