AmiX Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kasia ale ona śliczna!!!!:loveu::loveu::loveu: cudna:loveu::loveu::loveu: też chce takie małe cudeńko.....:p Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale ta pchełka urosła :evil_lol: :loveu::loveu: Ale to miała być moja księżniczka :mad::mad: No cóż - będę czekać dalej a do Ciebie sie chyba niedługo wybiore :evil_lol: Jak u niej byłam to ledwo się czołgała a teraz prosze jak już ładnie bryka :loveu: Dawaj więcej zdjęć !! :mad: Quote
Magda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No dawać mi tu jakieś fotki! Nudzi mi się strasznie:p Quote
tigrunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Właśnie - siedzi w domu, nudzi sie to chociaż jakie fotki by zapodała :mad::mad: Quote
AmiX Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Co tu taka cisza...... daj nowe fotki dziewczyn:cool3: Quote
tigrunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kincia napisał(a):Tytuł byś zmieniła :diabloti::diabloti: Dobrze gada :evil_lol: I Ania też dobrze gada!! Szanowna Pani fotograf fotek nie może wstawić ???? :mad::mad: Quote
iberia Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Spoko laski nie gorĄczkujcie się :) Zdjęcia będą!!! Przynajmnie będzie widać jak małą rośnie i się zmienia Quote
Aurunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 OOOO Kasia widzę że z kontem już wszystko oki. :multi: Czekamy na zdjęcia twoich panienek. Quote
Aurunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Kasia i co ze zdjęciami. Miały być a nie ma.:placz: Quote
cardea Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Agata_B napisał(a):Z jakiej hodowli jest malutka? o agata widzę grzywkę w avatarze zmieniasz rasę :p Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 cardea napisał(a):o agata widzę grzywkę w avatarze zmieniasz rasę :pNie, nie zmieniam :eviltong: Chociaż grzywki też kocham to i tak wole yorki ;) Quote
AmiX Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Kaśka no normalnie przesadziłaś:mad: Chyba się nie doczekamy fotek :shake: Ja czekam..... czekam i czekem a tu cisza;) Quote
tigrunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 AmiX napisał(a):Kaśka no normalnie przesadziłaś:mad: Chyba się nie doczekamy fotek :shake: Ja czekam..... czekam i czekem a tu cisza;) Czekasz, czekasz i się nie doczekasz :shake: Widzisz jaka małpa chytra nawet nie chce pokazać jak kluska rośnie :mad: Quote
iberia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 tigrunia napisał(a):Czekasz, czekasz i się nie doczekasz :shake: Widzisz jaka małpa chytra nawet nie chce pokazać jak kluska rośnie :mad:\ B przeciez wiesz że nie ze nie chce pokażac ale nie mam kiedy biegam po lekarzach :( Quote
iberia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 żebyście nie marudziły proszę zdjęcia dzisiejsze:) Quote
ewa2909 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 widze ze bede chyba pierwsza do skomentowania Gracji i Iberii.Pieknie panieneczka rosnie. Quote
ewa2909 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Twoja Gracja jest tylko 2 tyg mlodsza od mojego Toficzka.Moj 17 bedzie mial 3 miesiace.Pozdrawiamy i zyczymy duzo zdrowka panienka. Quote
Aurunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Śliczne Panienki już nie mogę się doczekać kiedy w Gdyni się zobaczymy.:loveu: Quote
tigrunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 iberia napisał(a):\ B przeciez wiesz że nie ze nie chce pokażac ale nie mam kiedy biegam po lekarzach :( Wiem, wiem , ale na dogo chwilkę powinnaś znaleźć :p A co to ? Ibka bez papilotów? :shake: Niemożliwe :shake: Grata mała rozbójnica .. po oczach widać :diabloti: A takie to małe, niepozorne było jak się w kojcu przy mamusi czołgało :loveu: P.S. Czy Pani szanowna Katarzyna ma wreszcie papierki dla mnie ???? :mad: Quote
Recommended Posts